• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

es adayi tarafindan begenilmemek..

Selena0

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
33
0
6
35
- Yurtdışı
Merhaba kizlar,

Suanda acayip kötü hissediyorum kendimi:2::2::2::2::2:
3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!:20:
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü:50:
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi:5:

bu nasıl bir terbiyesizlik

insanlıktan çıkmış o

nasıl laflar öyle insan düşmanına söylemez

kendi neymiş ne sanıyomuş kendini çok merak ettim

adım gibi eminim sen ondan güzelsindir

kompleksinden üste çıkmak için seni aşalıyodur kendince

Merhaba kizlar,

3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!:20:
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü:50:
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi:5:

farkında mısın sana sivilceli
boyu kısa
tırnakları berbat
sana bakınca korkuyorum
çirkin

demiş :53::53:

böle yapması beni kırdı diyorsun :53::53:

farkında mısın ona yakınlaşmak için kendinden uzaklaşmışsın. dengeli düşünmekten uzaklaşmışsın.

biraz dışarıdan bak lütfen

bu adam seni sevmiyor ne düğünü :47:

Böyle terbiyesiz cümleler duymadım birde evleneceğim kişi böyle diyecek asla düşünsene zamanla seni yanında yakıştırmadıgını üzülerek söylüyorum ama bir süre sonra dışarıya yönelebilir:18:

Çocuğun olduğunda da her dakika bakımlı olamayacağın belli bence uzak dur :( nereye kadar alttan alacaksın canım:18::19:

ne kadar hadsizmiş.. ağzının payını veremedin mi orda...
beni aşağılayan, küçük gören kendine yakıştıramayan biriyle ne işim olur ya.. yol ver gitsin.. terbiyesiz..

Merhaba kizlar,

şaka mı yapıyosun? sana bunları dedikten sonra yolmadın mı onu?! ya da ailen hadi oğlum başka kapıya bizde senin gibi bi patavatsız hödüğe verecek kız yok demediler mi?benim annem olsaydı orada terlikle kovalardı onu babamın ne yapacağını düşünemiyorum bile.

tamam biraz bakımsız kalmış olabilirsin de bu böyle mi söylenir yuh ya..azıcık nazik olur insan.sende bak kendine be canım niye kendini bu duruma düşürüyorsun? sivilcenin de çaresi var herşeyinde..

ayrıca sen onun her dediğini yapmaya devam et,paşalar gibi bak ona olur mu ne güzel kıymet biliyor seni ailenin yanında rezil etmiş!

Son düzenleme:
Yakında ne kadar gurursuzsun derse üzülmeyin.
Çünkü öyle davranıyorsunuz.
Saydıklarınızdan bir tanesi yetmez mi haddini bildirmek için.
Neden bu kadar değersizleştiriyorsunuz ki kendinizi.
Hepimiz dağınık olduğu zamanlar olabilir.
Adam resmen hakaret ediyor size.
Gitsin yanına yakışanını bulsun o zaman.

CANIM niye ezdiriyosun kendini bu kadar ya.
erkek arkadaşın haddini çooooooook aşmış.
kendisi dünyanın en yakışıklı erkeğimi acaba merak ettim:47:
kaldı ki bir yuva kuracaksanız sivilcene tırnağına değil senin yüreğine bakıyor olması lazım.
seni gerçekten seven-evlenmeye niyetli bi adam da asla sevdiği kıza tırnakla,sivilceyle ilgili bi laf söylemez.
zaten görmez bunları...
belli ki kafasında başkaca fikirler dönüyor.
ben bi müddet kendini geri çekmeni,yaptığı bu densiz eleştirilere gerekli cevapları vermeni ve erkek arkadaşını iyice bi tartmanı tavsiye ederim...

Bi kadinin once kendine saygisi olmaliiii..cokmu cirkinsinki onu birakinca bidaha bi erkek arkadasin olmuycak diye korkuyosun.kendine gel silkin bide senin ailen yaninda demis bunuuu..ailen ne diyo bu cocuk icin

Her dediğini yapıp yaranacağım diye niye uğraşıyorsun ki, bu kadar alttan alıp ona endeksli yaşarsan olacağı bu bence.. :ssz:

Eş adayı yazınca ben de görücü usülü tanıstıgınız biri sizi beğenmiyor sandım. Adam sevgiliniz ve ailenizin yanında söylediği şeyler yenilir yutulur cinsten değil.

Siz kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz; bu adam sevgiliniz olsa bile. Beğenmiyorsa şunu söyleyin beyzadeye; aha kapı bu da sapı :1:

Canım benim eş adayın yanlıl aday olabilir mi sence ?? Çünkü evlendikten sonra asıl en çirkin hallerini görecek hamilelikte koca göbekli saçın başın dağılmış doğumdan sonra bambaşka bir vücut ve fazla kilolar bebekle ilgilenmekten bakımsızlığın dibine vurmuş hallerinde ne yapacak ? Hem sevgi öyle birşeyki dünyanın en çirkin insanı dahi olsan gözüne başkalarıyla kıyaslayamacak kadar güzel görünürsün

hödük...
ağzını yırtsaydın keşke....
kendisi beyaz atlı prens heralde...

Kusura bakmayin ama konunuzu okuyunca inanin sesli bir sekilde;"ohaa"deyiverdim.ben olsam paralardim onu oracikta.Adama bu yuzu siz vermissiniz,vermeseydiniz bukadar rahat konusamazdi.ben esimle sevgiliyken onda rahatsiz oldugum seyler oldu bakim olarak,temizlik degil ama giyim kusam pek dikkat etmezdi,cok salardi kendini ama ailevi cok sorunlarida vardi.BIrak asagilamayi,sunuda soyle yapsan iyi olmazmi diyemezdim,kirilmasin uzulmesin diye,velhasilkelam 5 sene oyle gecti,evlendik ben guzellikle duzene soktum onu.insan sevdigini hersekilde kabul eder,hersekilde guzel gorur,ama seninki yuregini degil,gordugunu kabullenemiyor daha,hayat sizin hayatiniz ama iliskinizi gozden gecirim derim,enazindan bu saatten snr biraz daha dik durun bi bayan olarak lutfen.

Anlayamadığım dünyada tek erkek o mu kaldı da ona bu kadar muhtaçsın, her şeyi alttan alıyorsun :47::47: Hoş bu adam tek erkek olsa da çekilmez orası da ayrı konu :31: Adamın her dediğini kabul ederek zaten yeterince şişirmişsin artık elinde hazır lokmasın, ne yaparsa yapsın senin gitmeyeceğinden emin olmuş, o da üzerine geldikçe geliyor, nasıl hazmedebiliyorsun bu kadar söyleneni :47: Yakında buraya eşim aldattı diye yazarsan hiç şaşırmam.. Bi silkelen kendine gel o adam kim oluyo da sana bu kadar hakaret ediyo ve sen hala kabullenip sadece kırıldım diyebiliyorsun :53:

yuhh yani kusura bakmada arkadaşım bu kadar yüz vermişsin o da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış........... bu saatten sonra çarkı çevirmek zor,,nasıl yaparsın ne edersin bilemiyorum ama ailenin yanında bunu söyleyecek kadar rahatsa evlendiğinizde neler diyeceğini düşünemiyorum bilee.. hakkında hayırlısı olsun.

insan sevdiğini " bir başkasıyla" kıyas etmez.sevgi dediğimiz olay top yekün bir kabulleniş olmasa bile bu gibi insanlık hali şeyleri gözümüzde büyütmeme durumudur zaten.öncen kendinle barışık ol sonra sevgilinle ilişkine çeki düzen ver bence.yoksa o yol verecekmiş gibi.

Yuuuhhhhh yani terbiyesizliğe bakk.recm edeceksin böylelerinii.Bin tane laf etmiş kro.odun.bu 'eş adayı'(!)nda bi aşağılık kompleksi falan var heralde.şuan görmediğim halde senin ondan bin kat daha güzel ve onun tipinin berbat olduğunu anlıyorum.zaten içinin fesatlığı çirkinliği dışına vurmuştur.o da aklınca bu aşağılık kompleksini tatmin etmek için sana bunca laf etmiştir.canım bu herifden eş adayının e si olmaz.yarın birgün hadi bi yanlışlık yaptın evlendin.düşünsene hayatın zindana döner.sonuçta ev halinde olacaksın o adam senin her halini görecek herkes sabah kalktığında zombi gibi olur.bu adam ona bile laf eder seni depresyona sürekler yaa.at tekmeyi gitsin uğraşılırmı bu adamla

Bazı erkekler bu detaylara çok takılır ama söyleme biçimi saygıyı kaybettiğini gösteriyor

Fazlaca ayranını kabartmışsın, taviz vererek, her dediğini yaparak ilişki yürümez, yürüse de böyle hastalıklı bir bağımlılığa dönüşür.

O cümleleri sarf eden adamı herkesin içinde bir rezil ederim, bir daha ömrü boyu bozulmaz ağzının ayarı. Oturup elalelimin kızlarını inceleyene kadar elindekileri mutlu etsin, erkek oluversin bir zahmet :47::47:

ailenizin yanında guzel bir kızdan bahsetti ve size ailenizin yanında kısa boylu sivilceli ben bile korkuyorum senden dedi peki siz hala alttan alıp bir dediğini iki etmemeyimi dusunuyorsunuz?
kendi adıma konusuyorum ben olsaydım o anda kapıyı gosterirdim.

birde merak ediyorum aileniz bu terbiyesizlige ne dedi?

Back
X