• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

es adayi tarafindan begenilmemek..

Oha artık terbiyesize bak bir de ailenizin yanında dediği şeye bak ama hata siz de çünkü bu adamın ağzının payını hiç bir zaman vermemişsiniz anladığı dilden konuşmamışsınız o da her ağzına geleni söyleme cesaretine sahip bu yüzden. Düşünüyorumda sözlüm bana böyle bir şey diyecek hem de ailemin yanında direk kovardım evimden o an git o çok bakımlı bulduğun kızla takıl derdim yüzüğü de verirdim eline ama böyle bir şey demeye cesaret dahi edemez ki normalde de etmez zaten öyle terbiyesiz biri değil benim tavrımı da bilir ama. Alttan alınacak şey var alttan alınmaycak şey var ne diye bir erkeği sürekli pohpohlama ihtiyacı hisseder bir kadın ben açıkçası anlamıyorum. Tamam seversin sayarsın ,değer gösterirsin ,gerekli ilgiyi gösterirsin ama kendi benliğini hiçe sayarcasına, ezik bir şekilde neden bir erkeğin karşısında durayım ki.

yaptigi terbiyesizlik bile degil igrenclik bana göre. hayir zaten olayin basi yanlis, nasil oluyor da senin ailenin yaninda baska bir kizdan bahsedebiliyor? kendisi mi cok rahat yoksa siz mi? önce bunu tartismaliyiz bence.
onu gectim ne demek size sivilceli kisa boylu bilmem ne demek. hadi sivilceyi anlarim yani tedavisi var ki ona da laf edilmez bu insanin elinde olan bi durum degildir kisa boylusun demek ne demek? Allah öyle yaratmis! bide 3 günlük degil yani bu iliski 3 yil diyorsun akli nerdeymis afedersin de boyun sonradan mi kisaldi? bide herif bildigin asagiliyor seni ya, dügünde herkes ne kadar cirkin dicek diyor. buna takan herif niye evleniyor ben onu anlamadim? sanki zorla evlendiriyorlar. canim kusura bakma ama o bahsettigi kiza karsi biseyler hissettigini düsündüm ben. ve sen bosuna aglama alttan da alma yani bu asagilamanin alttan alinacak yani yok. defolup gitsin. emin ol cok iyileri cikicak karsina o herif de pesinden kosucak senin pisman olup. etme bulma dünyasindayiz. sabah sabah sinirim hopladi ya.

Neden hep idare eden alttan alan siz oluyorsunuz ilişkinizde? Ailenizin yanında bu şekilde konuşabilen birinden ne bekliyorsunuz ki.
Sanırım biz bayanlar sevince aşık olunca normal düşünme yetilerimizi kaybediyoruz, adamın size bu şekilde davranmasına izin vermeyin.
Sevgiliniz bulunmaz Hint kumaşı mı? Size böyle değer vermeyen insandan uzak durun.

Şu konu sahipleri neden konuyu açıp;sonra tek bir cevap bile vermiyor anlamıyorum..?
Bu kadar insan o kadar yorum yapmış,hani nezaketen evet bende katılıyorum yada şöyleyken,böyle diye bir açıklama yapar insan!
Konuya gelince;Sana ne sevgisi ne de saygısı var maalesef..bu kadar lafın üstüne ayrılmıyorsan hala..yakın zamanda o ayrılır nasılsa..

Dengesiz ya sanki kendisi çok mu güzelmiş. Birde ailenin yanında nasıl sana böyle seyler söyleyebiliyor, ayrıl hemen o adamdan.. Çok biliyorsa kendine o güzel kızı alsın !!

sende kendimi gordum resmen onu oyle hayatinin merkezine koymussun her istedigini yapmissin ki kendine saygin kalmamis ayni benim gibi.. hala kendini sucluyosun kendimi saliyorum filan diye her kadinin oyle donemleri olur ama karsidaki o donemlerde bile yaninda olacagi icin o kisinin adi es sevgili olmali zaten. ben ayrildim ama kendime guvenim yerle bir oldu ayril demek disardan kolay gekir ama yol yakinken don evlenince aldatildiginla kalirsin..

Merhaba kizlar,

Suanda acayip kötü hissediyorum kendimi:2::2::2::2::2:
3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!:20:
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü:50:
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi:5:

Geçrkten seven insan için iç güzellik daha önemlidir, seni görünüşünle sevecekse hiç sevmesin bu adama güven olmaz. Sende deseydin keşke git o kızı al o zmn diye terbiyesiz adam .. Allah korusun yarın yüzüne birşey oldu ömür boyu izi gitmeyecek bu adam seni boşar kardeşim atar. Ne sanıyo bu kendini o çokmu yakışıklı hem olsa tip bugün var yarın yok kibirlenme padişahım senden büyük Allah var ..

Bende aynen sizin dediklerinizi yaptim aslinda ondan o kiza gitmesini istedim. Beni rahat birak begenmiosan begenenler olur. Hem hep mükemmel olamam ya.. Iyi günde kötü günde yanimda olmucaksan kapi orda dedim.. Evden kovdum.

Ertesi gün kawgamizda bana sunlari söledi: benm saka yaptigimi cok iyi biliyorsun.. Yüzünlr oynaman sivilcelerinle oynaman ben üzüyor.. Ben senin iyiligin icin ugrasiyorum.. Ama asil sen pisman olucaksin insan hic sevdigi adami evden kovarmi? Artist artist hareketler yapiyorsun..beni hayal kirikligina ugrattin sendeki cirkefligi göremedim..

Kizlar ben onu gercektn cok temiz bir askla sevdim cikarsiz karsiliksiz, belki okumussunuzdur diger actigim konuda yillar önce olmus birseyden dolayi vicdan yapmistim.. Ona layik olmadigimi sirlarim oldugu icin kendimden nefeet etmistim..ama anladimki o beni onu sevdigim kdr sevmiyor.. Sadece ona bukdr tapmami seviyor..

Bu olaydan snra ona yol vermem gerektigini düsündüm sizlerinde söyledigi gibi .. Aramadm sormadim.. Snra geldi bize hicbirsey olmamis gibi neseli davraniyor.. Konuyu actigimdada özr diledi ve kapttirdi konuyu... Simdilik mesafeliyim.. Eski halime gelsem tam onun istedigi gibi olupta onu oylemi terk etsem diye düsünüyorum?

Şaka igbi bir erkek bana bunu söyleyecek ve ben hala YARANAMIYORUM ONA diyip birde düğünü düşüneceğim.Yok artık yaaa.kadın nasıl aşağılanır kadının kişiliğine yada görünüşüne nasıl hakaret edilir,bin insan nasıl öküz olunur sevgilim dediğiniz kişi size çok güzel yansıtmış.Daha ne bekliyorsun bu öküzden sana karşı nasıul öküz olunur bunu göstermesinimi.
Ah benim sarı öküzüm valla bunlar mecazi sana lafım yok.Keşke herkes sen kadar faydalı olabilse.
cow.jpg

Hem gizli bir ilişki hem zırt pırt evinize ailenizin yanına geliyor! Nasıl oluyor bu?

Benim ailem ve onun ailesi biliyor ama isarkadaslari arkadaslarmiz yada herhangi biri bilmiyor .. Sadece anne baba biliyor okdr.. Zirt pirt gelmeyini bende anlamiyorum.. Insalar gorur diyoruz ama yok cat kapi geliyor

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla nerde nasıl davranılacağını,nasıl konuşulacağını bilmeyen biri erkek arkadaşın..
madem bilmiyorsa bildir ama otur güzel güzel konuş,laflarının hele ailenin yanında ettiği bazı laflarının kırıcı olduğundan,böyle çat kapı gelmesinin yakışık almadığından,biraz daha ağır ve seviyeli gitmesi gerektiğinden dem vur..

anlarsa,anlamazsa sen bir kere daha düşün bununla yuva kurmak hakkında...

tamam ufak tefek potlar kırılır vs ama bi erkek düşmanına bile bu kadar lafları çat çat söyleyemez

ergenlikten çıkamamış belli ,

ama burda önemli olan sana bunları söyleyebiliyor olması hiç seni kaybetmekten kırmaktan üzmekten korkmuyor olması,

sende korkma derimm

Merhaba kizlar,

3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!:20:
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü:50:
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi:5:

O zaman o kıza gitsin! odun!!!! :47: :47:

Bu odunla evlenirsen duyacakların içinde en hafifi bu olacak benden uyarması.. :ssz:

kimse kimseye yaranak ilişki evlilik kurmaz canım hata yapıyorsun.. Seni sen olarak sevmeli,her halinde.. Kimse için kendini değiştirme.. Demek ki uyuşmuyorsunuz.. Hayat boyu rol mü yapacaksın... :ssz:

Bende aynen sizin dediklerinizi yaptim aslinda ondan o kiza gitmesini istedim. Beni rahat birak begenmiosan begenenler olur. Hem hep mükemmel olamam ya.. Iyi günde kötü günde yanimda olmucaksan kapi orda dedim.. Evden kovdum.

Ertesi gün kawgamizda bana sunlari söledi: benm saka yaptigimi cok iyi biliyorsun.. Yüzünlr oynaman sivilcelerinle oynaman ben üzüyor.. Ben senin iyiligin icin ugrasiyorum.. Ama asil sen pisman olucaksin insan hic sevdigi adami evden kovarmi? Artist artist hareketler yapiyorsun..beni hayal kirikligina ugrattin sendeki cirkefligi göremedim..

Kizlar ben onu gercektn cok temiz bir askla sevdim cikarsiz karsiliksiz, belki okumussunuzdur diger actigim konuda yillar önce olmus birseyden dolayi vicdan yapmistim.. Ona layik olmadigimi sirlarim oldugu icin kendimden nefeet etmistim..ama anladimki o beni onu sevdigim kdr sevmiyor.. Sadece ona bukdr tapmami seviyor..

Bu olaydan snra ona yol vermem gerektigini düsündüm sizlerinde söyledigi gibi .. Aramadm sormadim.. Snra geldi bize hicbirsey olmamis gibi neseli davraniyor.. Konuyu actigimdada özr diledi ve kapttirdi konuyu... Simdilik mesafeliyim.. Eski halime gelsem tam onun istedigi gibi olupta onu oylemi terk etsem diye düsünüyorum?

Süslen püslen olduğundanda dikkat et kendine yeni kıyafetler al kombinle ama o bile şaşırsın.
Zaten bakımlı olduğunda ilgide artar herkes tarafından hatta arada uydur biri güzel olmuşsun desin başkası çok değişmişsin desin anlatabiliyo muyum içi acısın anaa kızı kapıyolar desin.

Sonrada vur kıçına tekmeyi :24:

Merhaba kizlar,

Bu ilişkinin güzel olduğuna emin misiniz. Kendinizi avutuyor gibisiniz..
Her türlü özveride bulunup ilişkiyi yürütmeye çabalıyor olabilirsiniz ama başka insanların yanında sizi aşağılayan bir erkekten eş aday adayı bile olamaz...

Back
X