Eşimin teyzesi ve dayısına gittik sadec. Gittiğim için pişman degilim bayram sonucta akraba ziyaretleri yapılır kıymet bilinmiyorsada, agızlarının payını verdim zaten, biz hatırına geliyoz eşime soguk diyorsunuz senin oğlun daha kapımızı açmadı ne konusuyon dedim. Sorun kv denin laf söyletmesi teyzesi umrumda degilYok biz zaten sadece ikimiz gidiyoruz bi yere gidersek oda çekirdek aile öyle tüm sülale gezemem gezmem kvdemlerle neden gezeyim onuda anlamadım
Burda kısa kestim baya bi ağır konustum suratı alt üst oldu bi daha azını acamycak hale getirdim.İyi demişsin canım kıskanç bi yapıdalar
Burda kısa kestim baya bi ağır konustum suratı alt üst oldu bi daha azını acamycak hale getirdim.
Valla önceden kim ne demiş cok kafama takardım yaptıklarım görünsün isterdim ama insanlara agzınla kuş tutsan da yaranamazsın. Arkamdan ne konusmus umrumda degil kulağıma gelirse, yüzüme de bişey derlerse biriktirip biriktirip agır bi şekilde cevaplarını veriyorumKv arkandan ağZını açtırır onun
Ben lafımı sokup gülmeye devam ettim canm. Maksat agızlarının payını verip sizi de umursamıyorum gülüşü verip teyzesinin moral bozukluğunu izlemek. Tabi sonra eşimin burnundan getirdimBenimki de yapardı ama baktı suratimi asıp oturuyorum, faydamdan çok zararım var,bıraktı işin peşini
Taktik olarak almalı mıyızBenimki de yapardı ama baktı suratimi asıp oturuyorum, faydamdan çok zararım var,bıraktı işin peşini
Valla önceden kim ne demiş cok kafama takardım yaptıklarım görünsün isterdim ama insanlara agzınla kuş tutsan da yaranamazsın. Arkamdan ne konusmus umrumda degil kulağıma gelirse, yüzüme de bişey derlerse biriktirip biriktirip agır bi şekilde cevaplarını veriyorum
Cok doğru söylüyorsun canm. Ama bu teyzesi hep bu şekilde eşimin ailesine kendi gelininiz överek gazı veriyor, helal olsun ama ailesine laf söyletmiyor. 1 degil 2 degil her ortamda her gidişimizde eşime cok soguksun hayırsızsın, kapımızı açmıyon, bıktırdı artık bu sürecte anlayışlı karsıladım ama son sinir kotamı doldurdular kırıcı bi şekilde konustum kabul ediyorum bunuYa doğru demişsin de çok uzatmışsın teyze biz size her bayram ve arada oturmalara geldik x abi (teyzenin çocuğu) daha a annemi( kayınvalide) de bizi de ziyaret etmedi üzülüyoruz aslında gibi.. çok fevri olunca kv haklı olur tabi, kendinizi haklıyken haksız durumuna koymayın
Bu kk benden cok cekti canm bende senin gibiydim alttan ala ala stres topuna döndüm insanlara cevap veremeyip içime atardım. 3 sene boyunca baktım yapılan hiç bir şey kıymete binmiyor. İnsanlara kendime karsı 3 şans veriyorum 3 kadar sabır ediyorum sonrasında en hassas yerlerinden kırıyorum, yinede insanlardan elimi ayagımı cekmiyorum iyi oldukca iyiyim kötü oldukca mesafeli yim. Eş ailesi sonucta sürekli yan yana geliyoruz kötü gün gecmiyorBnde böle olmak istiyorum ama hiç hazır cevap değilm akşam keşke şunu deyeydim edeydim die die kendimi yırtıym
Bu kk benden cok cekti canm bende senin gibiydim alttan ala ala stres topuna döndüm insanlara cevap veremeyip içime atardım. 3 sene boyunca baktım yapılan hiç bir şey kıymete binmiyor. İnsanlara kendime karsı 3 şans veriyorum 3 kadar sabır ediyorum sonrasında en hassas yerlerinden kırıyorum, yinede insanlardan elimi ayagımı cekmiyorum iyi oldukca iyiyim kötü oldukca mesafeli yim. Eş ailesi sonucta sürekli yan yana geliyoruz kötü gün gecmiyor
Canm eskisi gibi degil iz artık bizde suan yıldı 2 en fazla 3 genelde bayram ziyaretine dayı ve teyze ziyareti yapıyor bayram sonucta eşimde gitmek istiyor tek gitse olmaz. Ben gitmekten sikayetci degilim benim eşimin ailesi bacılarıyla arası yok gelip gitmezler ama bizim adımızı hayırsızsa cıkarıp insanlara konusma fırsatı veriyor. Teyzesine kırgınlığım yok agzının payını aldı zaten ha bi daha gitmek mi, teyzesi sonucta denk gelmediği sürece sende 3 gidiyorsak senede 1 güne çıkartırız sorun degil.İyi de sen neden gezip duruyorsun ki akrabaları? Benim eş ailesi de uzakta. Dede ve anneanne ziyaretlerine seve seve gidiyorum. Bi de amca ve dayının evine ev oturmasına gidelim diyorlar, yılda bir kere gidiyorum, fazlasını isterlerse reddediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?