Eş ailesi, kayınvalide

Bu arada mamayı hipps kullanmıştım combiotic miydi neydi en az şeker olan oymuş . Benim kız tadını beğenmedi

Yorumunuzun alnından öpüyorum. Hay ağzınıza sağlık

Kayinpederin ne işi var. Suç yine sende sen goguslerini açıp çocuk emzireceksin evde kazık kadar adam ne duruyor ? Başta olay çıkarıp yollayacaktin bu halden anlamaz değişik tipleri . Millet kafayı yemiş ya . Sen ameliyat oldun . Basit birşey değil . Birde lohusalıkta ilk başta terden insan ölüyor. Görüşme bunlarla dengesiz insanlar

Bebeğinizi alıp annenize gidip boşanma davası açacaktınız. Bir hiç dediğiniz kocanızı niye yanınızda tutuyorsunuz ki. İğrenç bir adam ya. Yazık etmiş size

Doğum sonrası bir kadın için çok başka bir süreç.İnsan çok başka bir psikolojiye giriyor.Konu sahibi ben de sana şöyle bir şey anlatayım,hastane sürecinde kizkardesim kalmıştı yanımda.Eve geldik koltukta biraz uyumak istedim.kizkardesim de diğer koltukta uyudu gece uykusuz kaldığı için.Kv kişisi onun üstünü gidip örttü,benimkini örtmedi.Sizce normal mi bu? İnsan çok şey yasiyor da bazı küçük ve önemsizmiş gibi duran can acıtan detaylar unutulmuyor.Sen de takilmamaya çalış,yeri geldiğinde söyleyeceğini söylersin rahatlarsın ama kin tutma.kin insanı mahvediyor

Yok yok haklısınız kesinlikle yönetemiyorlar ama yüzünü görünce midem bulanıyor çok büyük travma oluştu. Gecenin körü ağlaya ağlaya annemin yanına gidip ne olur beni burdan götür diye ağladığımı biliyorum o kadar sinir harbi geçirdim. Eşim de biliyor bunu. Ben kendisine görüşme demiyorum ne yaparsa yapsın beni mecbur bırakmasın sadece

İnan olaylar o kadar kontrolüm dışında gelişti ki. Hepsi ruh hastası ailesinin. Dikişlerim hala acıyor şimdi diyorum ki nasıl kalkmışım ayağı? Görüşmek istemiyorum inanın bu bir değil iki değil. Allah belalarını versin

Bebeğinizi alıp annenize gidip boşanma davası açacaktınız. Bir hiç dediğiniz kocanızı niye yanınızda tutuyorsunuz ki. İğrenç bir adam ya. Yazık etmiş size
Bu işin sonu sanırım bu olacak biliyor musunuz.. bunca zaman hiç buna ihtimal vermemiştim ama gerçekten arkamda durmayan yanımda varlığını hissettirmeyen ve ne yaparlarsa yapsın ailesine “dur” diyemeyen bir adamla sonum yok benim bunu yeni yeni görüyorum. Yazıklar olsun inanın eşimin ayağı kırıldı gece gündüz başında bekledim koskoca ameliyat oldum dinlenmeme bile müsaade edilmedi. Allah bildiği gibi yapsın hepsini.

Ha bir de sezeryanlı olduğum için ilk 2 gün sütüm gelmedi yani yeterince gelmedi. Beni anlatmadığı insan kalmamış. Bebek emmiyor beslenmiyor diye. Bunu duyunca bir ağlama krizi daha tabi
Terbiyesiz düşüncesiz. Ben evime sokmazdım onları vicdan yoksunu resmen ya yeni doğum yapmış kadından hizmet beklemek nedir. Tatile gelmişler resmen. Kocanızda da iş yok hala bunlara rağmen onları savunuyorsa gitsin anasının yanına

Yani bende anlamadım nasıl kalktın ayağa. Ben beşinci gün falan öyle iş yapmazdım . Eşek kadar adam yiyecekse kalksın yesin birde önüne sofra mi kuracagim . En derin kesik sezaryan da atılıyor. Sen kendine bak lütfen . Hoşaf iç dediğim gibi dört litre su iç . Ayağını sıcak tut cidden ağrı yapıyor soğuk . Bunları düşünme şu anda. Zaten alışma süreci uykusuzluk hepsi bir arafa. İnan hepsi geçecek

Savunuyor maalesef hayatım. Mastit olmak üzeriymişim dün sütümü sağarken aradılar. Acıdan ölüyordum konuşmak istemedim diye surat yaptı çekti gitti yanımdan.

Siringayla mama vermen gerekirse siringayi basma . Bebek zaten kendisi çekiyor güçlü bir şekilde vakumluyor

Çok teşekkür ediyorum canım benim, inşallah

Savunuyor maalesef hayatım. Mastit olmak üzeriymişim dün sütümü sağarken aradılar. Acıdan ölüyordum konuşmak istemedim diye surat yaptı çekti gitti yanımdan.
Allah'ın cezası bir insanmis . Mastit olmamak için sütü sağman lazım makinen yoksa bile Mochi alabilirsin . Manuel sütü iyi sagiyor

Kıyamam ya siz bebeğinizi düşünün hiç takmayın düşünmeyin eşinizi de onun ruh hastası ailesini de şuan bebeğiniz önemli. Eş olcak adam da küsüyorsa küssün hiç ama hiçççç sallamayın

Çok teşekkür ediyorum canım benim, inşallah
Benim tecrübelerimi elimden geldiğince paylaştım sana tek şunu söylemek istiyorum çocuğuna bak o aileden uzak dur eğer bir işin varsa bir süre sonra dön. Bu adamdan köyde olmaz kasaba da

Benim tecrübelerimi elimden geldiğince paylaştım sana tek şunu söylemek istiyorum çocuğuna bak o aileden uzak dur eğer bir işin varsa bir süre sonra dön. Bu adamdan köyde olmaz kasaba da
haklısın canım şu an önceliğim bebeğim ilerisini de bundan sonraki süreç belirleyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…