Eş ailesi yüzünden kavga

Arabayı eşi bekarken çalışıp kendisi almış diye okudum üstte bir yerde ama bilemiyorum.
Eşimin de benim de katkım yok anlamında bir cümle kullandı ki eşi bile alsa eşinin bekarken edindiği mal mülk üstüne tahakküm kurmaya hakkı yok ki. Evlenmeden önce anne babama ev de araba da alırım. Sonra hayatıma giren kişi bunda hak iddia edemez. KK da çoğunlukla bu fikirde olurdu kadınlar.doğrusu da bu. Şimdi böyle yorumlara şaşırdım doğrusu

Aynı bizim yüzsüz terbiyesizler...biz de zamanında çok şiddetli kavgalar ettik hatta birkaç ayrı kaldık eşimle şimdi iyiyiz ama ne arıyorum ne soruyorum ne gelebiliyorlar evime ne de gidiyorum eşimde birşey demiyor şimdilik ama evet eşiniz tavır koymadıkça ne yazık ki ömrünüz tükenecek böyle böyle

Yanlış yazmışım.Ne benim ne eşimin ailesinin yazacaktım.Eşimin katkısı olmasa neden para beklentisi olsun

Artık Turkiyede yaşamadığımız için bu para bizim için büyük miktar değilmiş.Zaten faizdeymiş.Bozamazlarmis

Eşimindi.Yukarida yanlış yazmışım ben.Eşimin ailesinin yazacaktim

Nedense bize sormadan kayin ve kuzen karar veriyor herşeye.Eşim bekarken aldı araci.Yanlis yazmışım yukarıda.Arada özlem olsa hadi gelsinler.Ama bizi yeni gördüler.Birde çalışıyoruz.Kim ilgilenecek onlarla.Herkes işten yorgun argın geliyor.

Yukarıda yanlış yazmışım.Eşimin ailesinin yazacaktım.Eşimin yazmışım.Ayrica Kaynim kac aydır bize yük oluyor.Şunu al bunu getir.Ayrica eşimin nitelikli mesleği yok.Benim işim dolayısıyla buradayiz

Bende tavirliyim. Ama o kadar arsizlarki birsey olmamış gibi davranıyorlar.Aylarca konuşmuyoruz.Gelince bile pek görüşmüyoruz

Asla maaşınızı vermeyin tek çeksin madem alacak bileti falan kendinize saklayın paranızı ve gidene kadar hatta bu tavırlarını bırakana kadar eşiniz maaşı ortaya koymayın içinizden gelirsr ödersiniz bazı şeyleri ama asla eşinizdrn fazla bişey yapmayın

Kocanizda iş yok, uzulerek soyluyorum siz burada daha çok yazarsiniz benzer seyleri kocaniz boyle olduktan sonra

Zaten şuan bilet alacak parası yok.Ondan çemkiriyor

Anlamadım bu satılan araç kime ait, eşinize mi, eşinizin anne ve babasına mı? Her iki halde de evlilik öncesi edinilmii mal var ve size pek laf düşmüyor. Onu kastediyorum.
2 ay yatılı misafir ağırlamak istememenizi anlarım, ama bu nefretin sebebini araca bağlandığını için ben buraya takıldım. Ayrıca keşke niteliksiz mesleği olan biriyle evlenmeseydiniz. Yani bunları hepsi çok farklı şeyler. Paranızı vermek zorunda değilsiniz. Ama sürekli araba paramızı yediler demek olaya uygun düşmüyor. Çiftlerin anne ve babalarının istisnalar hariç ağırlanmasına baştan bu kadar tepkili olmak pek iyiye işaret olmuyor genelde.

Kaynimin sürekli yüksek miktarda sipariş verip,parasını vermemesi nefret ettirdi.Bizim adımıza karar vermeleri de sinir bozucu

Kaynimin sürekli yüksek miktarda sipariş verip,parasını vermemesi nefret ettirdi.Bizim adımıza karar vermeleri de sinir bozucu
Baştan belirteyim. Ben sizde bu yazdıklarımı yapacak bir cesaret göremiyorum ama yine de yazayım, bakın bugün o bilet parasını verirseniz dananın kuyruğu sonsuza kadar kopar. Bırakın ne hallediyorsa halletsin. Eğer olur da onlar gelirse, sakın yüzünüzü asmayın çünkü yarın öbür gün sizin ailenizden biri gelecek olursa eşinizbunları size iade eder. Surat asmayın ama konuşmayın da. Yanlarında durmayın, mesela akşam dışarı çıkın, kendi başınıza vakit geçirin, her gün işten gelince sadece yatın. Dinlenin. Bir çöp bile atmayın. Bırakın evi bir ay bok götürsün. Çamaşırlarını kendileri yıkasın, yemek işine karışmayın ve eve de bir kuruş vermeyin. Kocanız onları illa getirir ama siz onların bütün rahatını bozarsanız onlar pişman olur. Ben kendi ailemin bile bir ay kalmasını istemem ya. Ne işleri var bir ay çalışan insanın daracık evinde.

Boşanmayacaksan kesinlikle evin giderlerini bölüşün harici tek kuruş koyma ortaya,bundan sonra böyle de geç.
Ayrıca araba parası vermemek ne? En büyük hatalı eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…