Eş ailesi...

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Merhaba hanımlar
Kaynımın bir kız arkadaşı var ikiside 18 yaşındalar daha küçükler benim kaynanam bu kızcağıza beni çekiştirmiş "burnu çok havada,kendini beğenmiş,kendini sevdirmek kendi elinde"kızda tabi ki ağzına göre laf veriyor bunları gören eşim başlıyor konuşmaya ve yakında bizi kaybedeceğini söylüyor annesine ertesi gün kaynanam benden özür dilemeye geldi annemin evine mahcup bir şekilde,olayı fazla uzatmadım kabul ettim özürünü şu an mesafeliyim içim buz dolabı gibi bu olayın üstünden baya zaman geçti.Biz eşimle şehir dışındayız bu olay izinde olduğumuz zaman yaşandı.
Biz tekrar izine geldik gittik kaynım konuşmuyor ikimizlede olayın bizimle bir ilgisi yokken böyle olması beni baya üzdü en azından abisiyle konuşsaydı senede iki defa ancak görüyoruz sonuçta birbirimizi.Giderken kaynım güle güle bile demedi eşim kardeşine hadi x Allah'a emanet ol dedi sende abi dedi onun dışında hiç bir şey olmadı.Görümceme deseniz hiç yaklaşamıyorum gelirken bir saat hediye aldım verdim hoşuna gitti sevindi onun dışında suratları hiç gülmüyor ben ne yapıyorum gerçekten hiç anlayamıyorum,abisinin kız arkadaşıyla iyi anlaşıyorlar görüşüyorlar konuşuyorlar demekki beni sevmedi diyorum hikayelerime,durumlarıma bile bakmıyor :) Arada mesaj atmıştım acaba beni mi soğuk buluyor ben yaklaşayım diye halini hatırını sormak için,kısa konuşmalar onun dışında hiç beni arayıp mesaj atmıyor.Kaynanam normal zaten genel olarak herkese yaranmaya çalışan bir tiptir.Yapmacık.Canım gelinim diyor mesela ama o samimiyetsizliği alırsınız ya birinden o şekilde.
Ne yapayım size soruyorum ? Zaten senede iki defa görüşüyoruz kendisi bu şekilde canım,aşkım diye politika çevirirken bende mi öyle yapsam?
Yoksa mesafeli mi olayım ?
şimdiden teşekkür ederim yorumlarınıza

Bence olduğu gibi kalsın

18 yasında kileri zaten hiç ciddiye almazdım

Benim için en önemli kişi kv dir. Yani sevsem de sevmesem de saygı duymak zorunda oldugum kişi kv. Ona saygını bozma gerisine de mesafeli ol bence

Bence mesafe iyidir kendinizi ağırdan satın onlar size mahcup olsun yani biz naptikta bu gelin bizi arayıp sormuyor desinler Allah'tan uzaksıniz ya yakın olsaydınız neler olurdu kim bilir

Yılda iki defa görüşüyorsan işin kolay bence. Ben olsam elimden geldiğince iyi vakit geçirmeye çalışırım. Güzel yerlerde yemek yer, farklı yerleri gezerdim hep beraber.
Hem onlar mutlu olur hem kocamla ben.
Kim ne derse desin çok umursamam. Hele ki kız arkadaş vasfındakiler beni hiç ilgilendirmez.

Eşini tebrik ederim , kaldı mı böyle adam gibi adamlar baska bir eş olsa örtpas eder duyulmasina bile izin vermezdi olayın, bence esinde arkanda iken mesafeni hep koru , uzak dur...

Eşin arkandaymisya .Gerisi hiç önemli değil.Sirtin yere gelmez.Gorumce kimmiş ?Dış kapının dış mandalı.Kocani mutlu et.Kayinvalide,kayinpedere de saygılı ol.Gerisi önemli değil.Takma hiç .

Ben bu hikayedeki kız arkadaş olabilirim Aynı durumu yaşadım evin en küçüğü benim eşim görümcem de var ve bekar bi abi ayrıca yıllanmış bir gelin vardı o zaman için. O gelin hep bana çekiştirildi hep o kötü ben çok iyiydim görümceme göre de öyle kardeşten öteydim derken nişan oldu başladı şiraze kaymaya o kız ne yaşadıysa aynı oldu ben de çok kötü oldum çünkü bekar abi ikinci evliliğini yapmak için aileye yeni bi gelin getirmişti ve o dünya iyisi olmuştu Sonuç olarak şuan iyi sayılırız ama ben de uzaktayım buna rağmen kavga gürültü olup gidiyoruz konu sen değilsin bence yani sen dünya iyisi olsan da bazı ailelerde sonuç değişmiyo

Senin durumunda olmak icin her gece dua eden kac kadin vardır bence. Sende şükret haline. Kendi saygını, duruşunu hic bozma. Kendi içlerinde kaybolsun onlar boşver. Esin de yanındaymış daha ne. Sen onlara birşey yapmadığın, demedigin sürece ne derlerse desinler. Hatta sen onlara prim vermedikçe iyice çıldırırlar. Herkes mutlu olsa, aile ilişkileri guzel olsa elbette iyi olur ama olmuyorsa da zorlamaya gerek yok. Sonra daha dönülmez kavgalar gürültüler oluyor.

Kız cümlenin basını okurken ödüm koptu Allah seni ifşa oldum sandım

Bende iyi anlaşmak birbirine kenetlenen bir aile olmak istiyorum ama olmayınca olmuyor maalesef...

Eşin arkandaymisya .Gerisi hiç önemli değil.Sirtin yere gelmez.Gorumce kimmiş ?Dış kapının dış mandalı.Kocani mutlu et.Kayinvalide,kayinpedere de saygılı ol.Gerisi önemli değil.Takma hiç .
Bundan sonra öyle olacak kimseye kendimi sevdirmeye çalışmayacağım rastgele...

Bundan sonra öyle olacak kimseye kendimi sevdirmeye çalışmayacağım rastgele...
Ben de sizin durumunuz dayım .Ben yaptıkça kadın benden kaçıyor .Güleryüz,ağırlama,lohusa iken bebeğimi bırakıp bunlara davet verdim .Annem de görümce idi gelinlerden çok çektik .Eve sokmadilar bizi .Rahat gidemedik.Hep surat .Yaşadığım için öyle olmayayım dedim ama olmuyor .Adam yerine koymayın,arayıp sormadı benimki.

Kız cümlenin basını okurken ödüm koptu Allah seni ifşa oldum sandım
Ayy çok güldüm bunaa ben de cidden iyi bi aile olmak için elimden geleni yaptım ki ciddi sorunlar da yaşadım çözümü nasıl buldum biliyo musun onları olduğu gibi kabul ederek. Mesela kayınvalidene çok kızdın dimi ben de çok kızdım büyük olaylar yaşadık ama napayım küstük eşim de bana yapılanlardan dolayı yüzüne bakmadı. Ama baktık olmuyo barıştık çözüm küsmek olmuyo bizde. Ben de sinirleniyorum esiyorum gürlüyorum bi şey olunca biraz geçiyo hadi gidelim annenlere ne olmuş ne bitmiş haberimiz olsun diyorum hiç küslük sokmadan araya. He bi de çatır çatır konuşuyorum siz şunu yaptınız siz bunu yaptınız hakkımı öyle bi savunuyorum ki. Eşim destek olmasa savunamam da onun desteğiyle oluyo. Çözümü yok yani bu işin o da sevdiğin insanın ailesi kaçışımız yok varsa da bize huzur vermez bu kaçış eşlerimizi üzer

En doğrusu olduğu gibi kabullenmek,gerçekten nasıllll heyecanlandım o sensin diye hahahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…