Eş ailesi...

En doğrusu olduğu gibi kabullenmek,gerçekten nasıllll heyecanlandım o sensin diye hahahahaah
Kusura bakma bebeğim ya tahmin edemedim onlar nerden eserse sen de o yana süzül. İyiler mi iyi ol kötüler mi al kocanı karşına bana şöyle yaptılar böyle yaptılar de rahatla ama eşine de ki sen bişey deme onlara ben rahatlatmak için sana anlattım. He konu büyüktür küsersin eşin tepki verir o ayrı ama ben küslükle hiç kimseyi değiştiremedim. Evlendim düğünden sonra nerdeyse 1 yıl evlerine girmedim ağır şeyler oldu çünkü onlar da üzüldü görüşülmeyince barıştık noldu değiştiler mi koca bir hayırrr

Halid bin Velid'e "Filan kişi senin hakkında kötü konuşuyor." demişler. " Kendi defteridir dilediğini yazar." Demiş.
Boşver eşin de sana hak vermişken mesafeni koru.

Bu nasil kadin, 18 yasindaki cocuga sizi mi cekistirmis? Akli dengesi falan bozuk heralde. Bu yasta normal bir kadinin yapacagi sey degil. Ciddiye almayin. Garip bir aile gercekten. Mesafenizi koruyun, sallamayin kimseyi. Zaten ayni sehirde de degilmissiniz.

Böyle cahil insanlardan kurtulduğunuz için dert etmek yerine yatın kalkın şükürler edin hatta sadaka verin. Eşinizde arkanızdaymış daha ne

Kv ile bir sorun yok, gördüğünüzde saygı içinizden geldiği kadar da sevgi gösterin 18 yaşındaki çoluk çocuğuda kaale alıp saygınlığınızı yitirmeyin.

Eş ailesi büyük sorun bence ama insanlar kendi elleriyle yapıyorlar ne yani iyi olsak sorun olmasa bazılari fitne fesattan besleniyo gerçekten
Bakın mesela
Ben bayramdan iki hafta önce önemli bi ameliyat geçirdim eşimin ailesi geçmiş olsuna yanıma gelmek söyle dursun aramadiar bile hatta mersine gittik diye yalan soylediler. Sadece eşimin babası arayıp geçmiş olsun biz de mersine geldik öyle dedi. Ameliyat olacağımı bile bile.
Tabi yalan olduğu ortaya çıktı. Ben de bayramda yanlarına gitmedim haklı olarak.
Yani yok sayıyorum artık böyle insanlara bu yakışırdı
Bunlar fitne fesattan beslenen gruptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…