- 17 Şubat 2016
- 1.038
- 214
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Evet.Gelmelerine birşey demiyorum.Ancak keşke biz izinliyken gelselerdi.Yurtdışında misiniz suan?
Orada bile kurtuluş yok.
Bir ay boyunca siz calisiyormussunuz.Evet.Gelmelerine birşey demiyorum.Ancak keşke biz izinliyken gelselerdi.
Yurtdışında yaşıyoruz.Eşimde bende çalışıyorum.Eve gelmem 5 buçuk oluyor.Ve işim gereği sürekli dil çalışmam gerekiyor.
Biz Türkiyeye yeni geldik,1 ay kalıp döndük.Şimdi eş ailesi bize gelecekmiş.Kaynım 1 aylık geleceklerini söylemiş.Şimdiden strese girdim.Aramız zaten iyi değil.Ne önerirsiniz?
1 hafta 10 gün gelsinler ama 1 ay bana çok geldi
Vizeleri var mı ya belki çıkmaz gelemezlerYurtdışında yaşıyoruz.Eşimde bende çalışıyorum.Eve gelmem 5 buçuk oluyor.Ve işim gereği sürekli dil çalışmam gerekiyor.
Biz Türkiyeye yeni geldik,1 ay kalıp döndük.Şimdi eş ailesi bize gelecekmiş.Kaynım 1 aylık geleceklerini söylemiş.Şimdiden strese girdim.Aramız zaten iyi değil.Ne önerirsiniz?
1 hafta 10 gün gelsinler ama 1 ay bana çok geldi
Bakın şimdi bunu fırsata çevirme işi elinizde. Madem çalışıyorsunuz. O bir ayda işten olabildiğince geç çıkın. Eve gelince yarım saat duş alın yanş yemek yapacak vakit bırakmayın kendinize. Siz gelene kadar aç kalıyorlarsa da kocanız dert etsin bunu. İşe giderken de geç kalkın ve kahvaltı hazırlamayın. Sevdiğiniz insanlar olsa Tolere Edin derdim de sevmediğim insan olunca kıçımı kaldırmam. Bakın dil çalışma bahaneniz de var. Ne gezmeye gidin ne de akşam onlarla oturun. Rutini bozmayın ve gidip odanızda ders çalışın. Ayrıca yurtdışında evinizin geniş olduğunu da düşünmüyorum. Niye gelip üst üste yaşamak isterler ki?Evet.Gelmelerine birşey demiyorum.Ancak keşke biz izinliyken gelselerdi.
Sürekli evde olduktan sonra gelmenin ne anlamı var ki?Bileti de eşim alsinmiş1 ay misafirlik olmaz geleceklerse herkes yemeğini yapacak sizde dil öğrenmek zorundaysanız çalışacaksınız onlar kendi hallerindr takılacak. Hadi 1 gğn idare edin 2 gün ama çalışan insan sürekli dayanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?