Eş ailesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi zsmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızım üçüncüye hamilesin hala kaynana kayınpeder sorgulayıp duruyorsun. Kendini ifade edemiyorsun bak insanlar sana burda doğruyu söyleyince de cemkiriyorsun.
Kocan artık tabii alttan almaz seni, sürekli bu konulardan darlandı adam da.
Çok rahatsızsan araya mesafe koyarsın olur biter. Aş artık bunları, cocuklarına odaklan.

sizin yonetim beceriniz cok onemli. evdekine cikisirsaniz her zaman ailesi yuzunden, agirliginiz kalmaz. sizin ailenize de bilenir. ben neden karsi tarafa saygi duyuyorum diye hesaplar yapmaya baslar. cekirdek ailedeki bu yonetim sekli pek saglikli degil.

bakis acinizi degistirin, aile yonetim seklinize sirayet etsin bu.

Son düzenleme:
Aşşşırıııı mesafe koydum diyorsunuz sonra da kayınvalidem aramadı bile diyorsunuz, ayy evlerden ırak

Düğün zamanı altın beklemişsiniz baya işte madem şu kadar istiyoruz deseydiniz.
Altın meraklısı görünmek istememişsiniz ama öyle değilsiniz ailecek işte.
Keşke olmadığınız biri gibi davranmasaydınız orda haksızsınız.
Doğum konusunda haklısınız çok ayıp etmiş karşı taraf

Yani size takılacak altınların sorumluluğunu kayinpederiniz degil eşiniz almalıydı. Dugun gününe kadar babasinin takmayacagini bilmiyormuymuş? Boşuna eşinizin ailesine tavir almışsınız. Bana da nisandan sonra tekrar takmadilar hatta su kadar bilezik yapacağım demisti kayinbabam yapmadi. Sonrasinda ne biz lafını ettik ne de onlar. Eger birsey söyleyecek olsam bu esim olurdu. Çünkü eşimle evleniyorum. Ki 6 yıllık evlisiniz öncesinde iyi insanlardi diyorsunuz biraz sizde gardinizi almış olabilir misiniz? Belki sizin tepkinizden dolayı mesafeli davraniyorlardir? Hic bir ilişki tek taraflı olmaz.

Minimum beklenti maximum mutluluk..
eş ailesini yok sayarsanız maddi manevi beklentiniz olmazsa daha mutlu olursunuz, tavsiye ederim..

Babanız ben altın pazarlığı yapmam ne isterseniz onu takın demiş kayınpeder de ne istiyorsa onu yapmış. Düğün salonunda çıngar çıkaracağınıza baştan gram gram belirtseydiniz. Sizin aileniz ne yaptı ne taktı? Doğan çocuklarınıza kendi aileniz neler yaptı neler taktı? Düğün organizasyonunu bile ailem yaptı yazdınız ama anneniz temizliğe gidermiş babanız iş bulursa çalışırmış. Nasıl kat ve kat eş ailesinden daha varlıklı oluyorsunuz? Yoksulluk asla ayıp değil ama onu takmadılar bunu almadılar şunu vermediler diye hesap sorana da siz ne yaptınız denir.

Annenizle olan sorunlarınızı çözebildiniz mi?

Yaşınız 17 falan mı ? Ağzınızdan sadece para ve altın lafı çıkıyor. En güzel gününüz de adamı aglatmaniz sebebi ne ? Kayinbabanin düğünde yüzünüze bakmaması normal daha ilk günden belli etmişsiniz ne için evlendiğinizi. Ayrıca babanız da bitir gidelim bu işi diyerek ne diye sizi gazlamıs anlamadım. Benim de eşimin durumu gayet iyiydi Nisan da takılani taktılar değil sorun etmek o gün mutluluktan kendi babamın taktığını hatırlamıyorum. Kayinbabaniz ve kayınvalidenizin tavrı gayet yerinde.

tamam takacagini takmis ele güne cok görünsün diye nisandakileri de takmis.
ee? sonra ne oldu da babasi düğünden ayrildi? ne dediniz?
onceden rakam falan da konusulmamis yani yaptiklarinda kötü bir sey yok ki . ben de bana onceki etkinlikte takilanlari aldim, ustine para koyup iki ceyrek iki yarim bir tam yaptik nikahta takayim kalabalik görünür diye (hos unuttum ama) normaldir yani.
buncacik seyden evliliginizin icine dinamit atmissiniz.
ayrica esin simdi sana hak vermemekte ve ailenle olan durumunu kiskanmakta haksiz degil. adam seni hic ezdirmemis, ailesine gereken mesafeyi koymus buna ragmen eski meseleleri isitip isitip durmuşsun, sen onun ailesiyle konusmazken o "hadi kizim birak düğünü gel eve" diye sizi ayirmak isteyen babana saygida kusur etmemis, kendi ailesi eve gelmezken onlari hep agirlamis sorun etmemis ama yine de yaranamamis.
esinize de üzüldüm

Ha bide bunlar aşırı zengin yani parasızlıktan falan değil yani
Ailem onlardan kat ve kat varlıklı. Yani onların parası aklımı çelmez
aşiri zengin dediginiz kayin aileden kat ve kat zengin ailenizle sobali evde anne yasamis,7 yasinda anneniz temizlige gittiginde 2 küçük kardeslere bakarak büyümüş, ağda bezi paraniz için bile hakaret işitmiş dayak yemissiniz. anneniz bu yasinda hala calisiyor...ama siz aşiri zengin kayin ailleden kat ve kat daha mi varliklisiniz?
zenginlik kavraminizi cidden merak ettim. evlerinde bulasik makinasi mi vardi mesela size zengin geldiler?
sizin aileden kat ve kat daha fakirlerse adamlarin nişandan baska altin takmamasina neden sasirdiniz ki? ona şükretmeniz lazim.

Adamın oğluyla altın için kavga ederseniz adamın düğünü terk etmesi çok normal değil mi?
Varlıklı ailenin oğluyla evlenince zaten yaparlar diyerek altınlar yağacak sanıp bir şey istememişsiniz sanırım. İstemek zaten çok çirkin, o ayrı ama siz tam olarak isteyecek insanlarmışsınız aslında.
Rol yapmışsınız, düğünde patlamışsınız. İnsanlar hayatının şokunu yaşamıştır.

Bunlar yaşanalı da bin sene falan geçmiş. Hala düğündü altındı diyorsanız eşinizin çoktan eeh yeter be dememiş olması mucize.

Okudum da bu çok sık yapılan bir şey zaten. Farklı bir beklentiniz varsa önceden konuşsaydınız keşke. Kimse size evleniyorsunuz diye altın takmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…