Eş ailesine gitme

Hemde nasıl evlenmeden önce annem bunu söylediğin de kızmıştım ona " ne alakası var anne sanki onlar zengin biz fakiriz yada biz zengin onlar fakir mi " diye .. kültür farkını maddiyat sanacak kadar aptalmisim bi zamanlar .. Pişman değilim tabi ama aileler evliliği çok etkiliyor gerçekten .. Kendimi hiç onlara yakın hissetmiyorum düşünceleri adetleri çok saçma geliyor bana ..
Bizimkilerde seninkinin baska bir çeşiti adeti kültürleri biraraya geldiklerinde konuştukları konular çok farklı çok uzağım onlardan

Emrivaki yapmalar, sürekli gidip gelmeler vs durumunda ariza yaratirim AMA arada yapılan ziyaretler ve aile toplantilarinda eşimi hiç yalniz birakmadim. Bende cok sicak degilim esimin ailesiyle ama pek konusmasam da otururum.

Boyle ziyaret veya aile toplantilarina herkes eşiyle geliyor genelde. Eşim beni boyle bir ortamda tek biraksa hem üzülür hem mahcup olurdum. Birbirimizi hiç bu şekilde ortada birakmadik "istemedigim yere gitmem" diye.

Emrivaki yapmalar, sürekli gidip gelmeler vs durumunda ariza yaratirim AMA arada yapılan ziyaretler ve aile toplantilarinda eşimi hiç yalniz birakmadim. Bende cok sicak degilim esimin ailesiyle ama pek konusmasam da otururum.

Boyle ziyaret veya aile toplantilarina herkes eşiyle geliyor genelde. Eşim beni boyle bir ortamda tek biraksa hem üzülür hem mahcup olurdum. Birbirimizi hiç bu şekilde ortada birakmadik "istemedigim yere gitmem" diye.
Bebde mecbur gidiyorum işte .
Peki sohbete vs katılır mısınız ?

Bebde mecbur gidiyorum işte .
Peki sohbete vs katılır mısınız ?

Pek degil. Belki 3-5 kelam ederim ama oyle uzun uzun sohbet etmem niye illa sohbet edicem diye kendini kasiyorsun ki otur ye yemegini, ic cayini kahveni takil bikac saat sonra kalk gel evine. Neyi bu kadar zor anlamadim ki

Pek degil. Belki 3-5 kelam ederim ama oyle uzun uzun sohbet etmem niye illa sohbet edicem diye kendini kasiyorsun ki otur ye yemegini, ic cayini kahveni takil bikac saat sonra kalk gel evine. Neyi bu kadar zor anlamadim ki
Kasıldım işte gereksiz yere ya ne bileyim . Geldik şimdi eve bu haftaki gecti bi tane de haftaya pazara var

Back
X