• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesini mecburi davet

Evet bir hafta kadar yatılı olur sanırım.Maalesef azıcık yüz bulsalar hemen hiçbir şey olmamış gibi davranacaklar biliyorum bundan korkuyorum zaten.Şaka gelebilir ama gelecekleri düşüncesi bile gerçekten nefesimi kesiyor ne yapsam aşamadim bu durumu uzun bir süre ilaç kullandım hatta.
geldiklerinde saygınızı gösterip hizmetinizi yapın
bazı eşler var sen ailemi çağırmıyorsun seninkiler de gelemez diye (çok yanlış) dua edelim öyle dememiş
müdahale etmek istediklerinde benim evim tarzınızı bozmayın
uğurlarken yine gelin falan demeyin ayağınıza sağlık yeterli

İyi de görüşüyorsunuz bu insanlarla.Hiç görüşmeseniz tamam.Lohusalıkta az çok herkesin kırılganlıkları oluyor, bunu 10 yıl sürdürüp eş ailesini eve ayak basamayacak hale getirmeniz normal değil.Çoğumuz bayılmıyoruz emin olun eşimizin ailesine ama eş hatırına , kendi ailemin evime gelebiliyor olması hatırına ,Allah rızası adına katlanıyoruz.

Gerçekten araız insanlar olsalar davet beklemez,sizi gözardı eder yine gelirlerdi.Bir de buradan bakmak lazım.Her şeyi çok büyürüp bu hale getirdiğinizi düşündüm.
Herkes sizin gibi bakmak, siz gibi yaklaşmak zorunda mı? Herkes kendi yaşadığını bilir, yükü kendine ağırdır, tepkisi de ona göredir. Siz anlattığınız şekildesiniz diye mutlak doğru değilsiniz. Siz katlanmayı tercih ediyorsunuz, bir başkası katlanamıyor, uzak duruyor. Üstten üstten konuşup yargılıyorsunuz.

Herkes sizin gibi bakmak, siz gibi yaklaşmak zorunda mı? Herkes kendi yaşadığını bilir, yükü kendine ağırdır, tepkisi de ona göredir. Siz anlattığınız şekildesiniz diye mutlak doğru değilsiniz. Siz katlanmayı tercih ediyorsunuz, bir başkası katlanamıyor, uzak duruyor. Üstten üstten konuşup yargılıyorsunuz.
Katlananlarin sonu ne oluyor ki ?
Ben misal 10 sene katlandim eski kaynana ve görümceye ne oldu sonunda

Söyle düşün eger ters bir durum olursa bir daha davet etmezsin ve ben adim attim karşılığı böyle oldu diye eşine de anlatirsin. Cok yuz goz olmadan gecirirsin, eşin için yapmak istemissin artik pişman olmak icin gec eninde sonunda gidecekler. Rahatsiz olacagin bir şey olursa onu o zaman düşünürsün.

Back
X