Eş ailesinin yanında vakit geçmiyor

Çok görgülü biri değil herhalde. Ben böyle hissedince ama eşimi yetiştirmiş iyi bir insan olmuş diye kendimi rahatlatıyorum, yoksa hayat geçmez
Tabiki orası öyle. Ancak sürekli böyle biriyle iletişimde olmak insanı sıkıyor. Şükürki uzun zamandır telefonda da konuşmuyoruz.Ayda iki ayda bir anca 1 2saat görüşüyoruz. Ondada idare ediyorum.

Merhabalar,
Eş ailesinin yanında bir türlü rahat olamıyorum. Normalde arkadaş ortamında neşeli, uyumlu ve konuşkanım. Kayınvalidemle kötü bir yaşantimiz yok ama ben konuşurken yüzünü hemen döner, dinlemez gibi yapar. Bazı insanlar bu şekildedir ama bu tarz şeylere tahammülüm yok.

Eltilerle zamanında laf sokma gibi şeyler yaşadım. Şu an için bir sıkıntı yok ama onların yanında ruh gibi oluyorum. Aklıma önceden yasananlar geliyor.Eşim hatrina mecburen görüşüyoruz. Millet şen şakrak konuşurken ben kendimi bir kenarda somurturken görüyorum.

Eş ailesiyle görüştüğümde en azında yapmacık da olsa iyi vakit geçirmek ıstiyorum hep huzursuzum. İçim daralıyor, vakit geçmiyor. Eve geldiğimizde o neşesizlik devam ediyor. Benim gibi olan var mı aranızda?
var ben....

Bu his hiç geçmiyor. Pek dolu sebepler yok en azından devam etmiyor. KV dinlemiyorsa ona bi şey anlatma. Mutfakta oyalan vs.
Bir de sen hariç dyaloglar nasıl ona bak, belki kadın herkese öyledir.

Merhabalar,
Eş ailesinin yanında bir türlü rahat olamıyorum. Normalde arkadaş ortamında neşeli, uyumlu ve konuşkanım. Kayınvalidemle kötü bir yaşantimiz yok ama ben konuşurken yüzünü hemen döner, dinlemez gibi yapar. Bazı insanlar bu şekildedir ama bu tarz şeylere tahammülüm yok.

Eltilerle zamanında laf sokma gibi şeyler yaşadım. Şu an için bir sıkıntı yok ama onların yanında ruh gibi oluyorum. Aklıma önceden yasananlar geliyor.Eşim hatrina mecburen görüşüyoruz. Millet şen şakrak konuşurken ben kendimi bir kenarda somurturken görüyorum.

Eş ailesiyle görüştüğümde en azında yapmacık da olsa iyi vakit geçirmek ıstiyorum hep huzursuzum. İçim daralıyor, vakit geçmiyor. Eve geldiğimizde o neşesizlik devam ediyor. Benim gibi olan var mı aranızda?
Var ben 😂😂😂

İnsanın en zor anı olmak istemedigi ortamda mecburen olmak

Bozmayın kendinizi boşverin içinizden gelmiyorsa zorlamayın

Hepimiz iyi kötü bir şeyler yaşıyoruz eş ailesi ile, ömürlük bir bağ içersindeyiz, çok ciddi sebepler olmadığı müddetçe birbirimize hayatı zorlaştırmamaya çalışmalıyız diye düşünüyorum. Eşim aileme karşı o kadar anlayışlı o kadar samimi ki ters bir hareket söz hissetse dahi yaşlılar gönül kırmaya gerek var mı görmezden gel diye o beni dizginler çoğu şeyde. 3 hafta hiç off demeden aynı evde kalır yazları ailemle. O benim hatrıma bu kadar anlayışlı davranirken ben de onun ailesini kırmamaya çalışıyorum, gorumcelerim kayinvalidemle bazı sorunlar yaşasam da laf sokmalı anlarımız olsa da çoğu zaman şen şakrak haha hihi geçer. İçimize baksan hepimizin bir gönül kırgınlığı illa ki vardır, konuşmaya kalksak belki kavga eder kalkarız o ortamdan, ama yapmıyoruz. Kayınvalidem oğlunun aile huzuru bozulmasın diye, ben de eşimin gönlü kırılmasın diye. Aile olmak bu değil mi zaten. Kaldı ki hangimizin eksiği kusurlu yanı yok, kim dört dörtlük? Güzel anları, iyi tarafları görüp içimizdeki öfkeyi sevgisizliği ortmemiz gerekiyor

Evet çogu ebeveyn sorar. Ama benim kv ninki bambaşka. Geçen yıl kaç gün oruç tuttum takip etmiş, unutmamış, bu sene aynı şekilde.Eşime hediye telefon aldım. Arar aramaz fiyatını soruyor.Bende sanırım artık ne dese ne sorsa batıyor.
Siz sanırım gidince yatılı gidiyorsunuz. Biz aynı şehirde oldugumuz için ev oturmasına gidiyoruz. Kv ile yalnız mutfağa girmeyi hiç istemiyorum. Orada herşeyi soruyor, çok sıkılıyorum.Aşamıyorum.ve onunla çok konuştukça mutsuz oluyorum.Yuvarlak cevaplar versem de yok illaki cevabı ögrenene kadar soruyor.

Bu benim kayınvalidem yaa aynısı. Ve ben de onunla mutfağa girmeyi asla istemiyorum. Bize eşim yokken geleceği zaman aşırı geriliyorum kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum. Çünkü eşimin yanında soramayacağı her şeyi soruyor. Cevap alana kadar pes etmiyor. 🤦🏻‍♀️

Bu benim kayınvalidem yaa aynısı. Ve ben de onunla mutfağa girmeyi asla istemiyorum. Bize eşim yokken geleceği zaman aşırı geriliyorum kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum. Çünkü eşimin yanında soramayacağı her şeyi soruyor. Cevap alana kadar pes etmiyor. 🤦🏻‍♀️
Ben artık az görüştüğüm için çok rahatım. Onunla yalnız kalmamaya dikkat ediyorum. Sizde mesafe koyun bence

Ben artık az görüştüğüm için çok rahatım. Onunla yalnız kalmamaya dikkat ediyorum. Sizde mesafe koyun bence

Mesafe tanımıyor maalesef. Açmıyorum tekrar arıyor yine açmıyorum bu defa geliyor. Defalarca arayınca açıyorum diyor ki sen açmadın ben de yola çıktım şimdi geliyorum. Müsait değilim misafir gelecek diyorum hemen mi gelecek ben de yaklaşmıştım diyor. Çıktım dışardayım diyorum çok uzakta mısın dönemez misin diyor. Ve sadece eşim yokken geliyor ya da arıyor. Eşim evde olduğunda ne gelir ne de arar.

Mesafe tanımıyor maalesef. Açmıyorum tekrar arıyor yine açmıyorum bu defa geliyor. Defalarca arayınca açıyorum diyor ki sen açmadın ben de yola çıktım şimdi geliyorum. Müsait değilim misafir gelecek diyorum hemen mi gelecek ben de yaklaşmıştım diyor. Çıktım dışardayım diyorum çok uzakta mısın dönemez misin diyor. Ve sadece eşim yokken geliyor ya da arıyor. Eşim evde olduğunda ne gelir ne de arar.
Evler yakın sanırım. Bence geri dönüş yapma telefonlara

Back
X