- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
Merhaba 1 senedir evliyim. Eşimle cok siddetli kavgalarımız oldu. Bir sekilde uzlaştık ve genel olarak iyiyiz .Birbirimizi seviyoruz. Bu kavgalari esim ne yazik ki benim aileme duyurdu. Ben hic duyurmamıştım,pek sevdigim birsey degil hosta degil en son tartışmamızda bende ailene anlatcam diyip,bir gafletle annesine telefon açtım. Oğlunu tuttu tabiki. Banada 1 2 laf söyledi cokta umrumda degil. Takilmadim yani.. bu arada hic problem yaşamamıştım kayinvalidemle. Bizim esimle,sorunlarimiz hep 3. Kisiler. Ben akraba,ziyaret,bayramlasma nedir bilmem. Sevmem de bu tip ortamlari..Akrabalarimdan uzak yasiyorum 20 senedir ne yazikki gelenekleri,törenleri bitmiyor.. ve bir sure sonra göreve dönüşüyor..
Bir de söyle bir durum var,eşimi sayipta yigenimiz,torunumuz diyip 1 kez evimize gelmediler. davet ettigimiz halde bile gelmediler ama nedense bizden gitmemizi kendilerince kendilerini saymamizi bekliyorlar (akrabalari)
Mecburmusuz gibi her hafta ya da haftada 2 kaynanadayiz. Kaynana yalniz yaşıyor ,esi vefat etmis. Calisiyor ama,kendince geziyor tozuyor ortami da var. Yaşlı da değil. Ben bakiyorumda hic boyle yeni nesilde benim gibisi de yok cevremde..Vicdanen rahatim,ancak suan kaynanam benimle görüşmüyor. Esim tek başına gidiyor yanina
Bana "gel "demiyor.Sormuyor da gelecek misin? Diye..
Telefonda konusuyorlar,sana selami var falan da demiyor.
Bende hic annesiyle ilgili birsey sormuyorum da söylemiyorum da..
Sizce bu ileride bir sorun yaratır mi? Ne yapmalıyım ?
Eşim hiçbirşey söylemedi bana.. Hani annemle görüşün falan diye. Bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var
Bir de söyle bir durum var,eşimi sayipta yigenimiz,torunumuz diyip 1 kez evimize gelmediler. davet ettigimiz halde bile gelmediler ama nedense bizden gitmemizi kendilerince kendilerini saymamizi bekliyorlar (akrabalari)
Mecburmusuz gibi her hafta ya da haftada 2 kaynanadayiz. Kaynana yalniz yaşıyor ,esi vefat etmis. Calisiyor ama,kendince geziyor tozuyor ortami da var. Yaşlı da değil. Ben bakiyorumda hic boyle yeni nesilde benim gibisi de yok cevremde..Vicdanen rahatim,ancak suan kaynanam benimle görüşmüyor. Esim tek başına gidiyor yanina
Bana "gel "demiyor.Sormuyor da gelecek misin? Diye..
Telefonda konusuyorlar,sana selami var falan da demiyor.
Bende hic annesiyle ilgili birsey sormuyorum da söylemiyorum da..
Sizce bu ileride bir sorun yaratır mi? Ne yapmalıyım ?
Eşim hiçbirşey söylemedi bana.. Hani annemle görüşün falan diye. Bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var