- 11 Kasım 2011
- 88
- 40
- 288
- Konu Sahibi aradabirtakilan
Eşimin çok değer verdiği bir akrabası var. Çok yakın akraba değil ama yaşları vs uyuyor baya samimi olmuşlar ve çok sık görüşüyorlarmış.Eşime evlilik sürecimizde karısıyla beraber baya akıl hocalığı yaptılar.çok bilmiş ikisi de , eşim onların yanında ezik büzük duruyor.Düğün sürecinde onlara danışmadan bişey yapmıyordu. Ben bu akrabanın karısından tanıştığımız günden beri pozitif bir elektrik alamadım malesef. Bir gün nişanlıyken de evlerine gittiğimizde külot gibi kısacık ev şortuyla oturdu yanımızda. Bir de her şeyi ben bilirim modeli herbokolog bir kadın.Ben çok rahatsız oldum ama birşey demedim. Onlara gittiğimizde veya dışarda görüştüğümüzde eşi benle konuşuyor ama kadın hiç muhabbet filan etmiyordu. Baştan aşağı süzen tuhaf bakışlar ,yapmacık gülümseme vs. tahmin edersiniz.Bilmiyorum çok rahatsız olduğum birşeyler oluştu ve içimden onlara gitmek bile gelmemeye başladı.Eşimin hatrına gidip geldim davet ettim saygısızlık yapmadım güzel ağırlamaya çalıştım. 1-2 aylık evliydik,ramazan ayıydı,yemeğe çağıran, bize gelen giden çok oldu ve ben baya bunaldım. Bu aile de eşime trip atmış, noldu görüşemiyoruz yoksa karın mı istemiyor demişler.Eşim de susmuş bişey dememiş ki bu apayrı bir sorun.(eşime sadece kadından elektrik alamadığımı söylemiştim) Bunu duyunca cinlerim tepeme çıktı, bir yazı paylaştım biraz rahat bırakın, daha yeni evlendik ,davete misafire yetişemiyoruz,inşallah uzun yıllar var daha görüşeceğiz manasına gelen bir yazıydı.Onlara eşimden başka gelen giden yokmuş kendileri söylemişti.Canları sıkıldıkça aramaya devam ettiler ama biz eşimle daha yeni evliyken evimizde oturmaya fırsat bile bulamaz haldeydik. Paylaştığım yazıdan dolayı olsa gerek,kadın beni silmiş sosyal medyadan.Artık eşimi arıyorlar oturmaya gel diye. O da gidiyor. Şimdi de cumartesi akşamı içmeye çağırıyorlar. Eşim gidecek. Benim adım bile geçmiyor. Eşimi yıllarca samimi olduğu kişilerden koparmak istemiyorum ama bu durum canımı sıkıyor. Dedim ki , akraban ile dışarda görüşseniz olmaz mı eve gitmesen?Çocukları göremem o zaman diyor. Çocukları özlüyormuş.Ne zaman eşimi arayıp çağırsalar evimizin huzuru kaçıyor.
Eşimi çok seviyorum ama bir gün biterse bu sülük akrabaları yüzünden bitecek. Uzun yazdım özür dilerim. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Eşimi çok seviyorum ama bir gün biterse bu sülük akrabaları yüzünden bitecek. Uzun yazdım özür dilerim. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?