- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Merhaba kızlar.bu dünyada bana arada cenneti gördüm gibi olsada genelde cehennemi yaşatan eşimden bahsedeyim.para delisidir kendisi üç beş kuruşun hesabını yapar.ama parayı harcamayı bilmez.istekmi yoksa ihtiyaçmi bilmez.neyse konuya gelecek olursak okullar açıldı malum.pandemi sürecindeyiz.ve eşimin iş yeri sanırım ücretsiz izin kullandıracak gibi.iki üç gündür bunun gerginliği de var.şimdi her ne kadar evden eğitim olsa da malumunuz bi takım eksiklerde olacak.ve ben bu gerginliğin üstüne birde maddi konularda eşimle karşı karşıya kalmamak için çocuğumun sınıf grubuna eklettim eşimide.istedimki kendisi haberdar olsun.alınacak olan ihtiyaçları benden değil bizzat sınıf öğretmenimizin yazılarından görsün.geçen senelerde orada yazılanları anlattığımda sanki ben fazladan malzeme istiyormuşum muamelesi yapmıştı bana çünkü.zaten zor yürüttüğümüz bir evliliğim var ve yine bu tarz şeyler yaşanmasın kendisiyle karşı karşı karşıya kalmayayım deyip böyle birşey yaptım.sonra işten eve bir geldi daha kapıdan girer girmez beni neden eklettin bir gruptaki ebeveynlik görevini bile yapamadın o işe de beni soktun daha neler neler...neyse efendim akşam yemeğinden sonra çocuğun ödevi söz konusu olunca konu yine cereyan etti.ben çocuğun ödevini buna yıkmak için böyle bişey yapmışımda saydı da saydı.sonra bankada gelenler geldi bende ona bağırıp eteğimdeki taşları döktüm.sinir etmişsemde kendimde çok sinir oldum.vücudumun canı gider gibi oldu elim ayağım titredi elimde ne iş varsa bırakıp uzandım o sinirle uyudum uyandığımda heryerim ağrıyordu.direncim çok düşük en küçük bir üzülmede bile gribe nezleye yakalanıyorum.diyeceğim o ki üç günlük dünyayı mutlu olalım diye uğraştıkça bana zehir eden bir zebaniyle evliyim