Es Es Show Tv

EzgiMec

UltraAslan
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.912
2
158
37
Kastamonu
Yapım: Tim's,
Yapımcı: Timur Savcı,
Senaryo: Barkın Şenüren,
Yönetmen: Bahadır İnce...

'Es-Es Kampus', sıkı ve sert bir gençlik dizisi... Konusu şöyle: Uras sabıkalı bir gençtir. En kötü anında tesadüf eseri tanıştığı Işık Hoca sayesinde yeni bir başlangıç yapmak ister ve üniversiteye kaydolur. Yeni hayat, yeni şehir, yeni arkadaşlar, kampus hayatı, okul masrafları için çalışmak... Hele bir de aşık olursa... Ama hapisten kaçan ağabeyi Tercan, izini bulur ve geçmişi yine Ufuk'un yakasına yapışır.
(alıntıdır)
iyi seyirler........

Son düzenleyen: Moderatör:
bu da arka sıradakilerin üniversite versiyonu gibi geldi bana

Gençlik dizileri iyi başlıyo da sonradan konuları sapıtıyolar. Kimin eli kimin cebinde belli olmuyo. Herkes birbirinin ex-aşkıyla... Sonra hamile kalanlar falan da cabası.. ınşallah bizim toplum yapımıza ve aile değerlerimize uygun bi dizi olur da sinir yapmadan izlerim.. lmaz:

Fena mı işte gerçekleri gösteriyorlar :) Özellikle Eskişehir'de çekiliyorsa kesinlikle öyle bir dizi olur..

Ben cok begendim diziyi, yılın genclik dizilerinden biri olmaya aday.
Ahmet Rıfat Sungar cuk diye oturmus rolüne, Berk Hakmanda öyle.
Isık hoca süper :lepi:

Pazar oynuyordu Cumartesiye almıslar, Kavak Yelleri yine cumartesi oynarsa rakip olcaklar. a.s

ayyy yaşasınnn...ben de bkm ile çakışcak diye izleyemicem diyodum... :))

Topik hayırlı olsun...
Ilk defa bugun ızledım, bır oncekı bolumu aksam ustu yenı bolumu ıse az once...
Begendım hatta konuyu acmaya geldım baktım acılmıs :)
Çok akıcı bır kurgusu var, oyuncuların hıcbırının tanınmıs olmamasına ragmen hepsı yerıne oturmus sırıtmıyorlar..
Bence tutulacak bı dızı... tutulurda.... ben tuttum.. yerimseniben

oyuncuların çoğu tanıdık yanlız :)
ahmet rıfat şungar,erdal beşikçioğlu,berk hakman,derya alabora...
menekşe de adanalı da oynuyodu...bi iremi çıkaramadım ben başrollerden..
hee azmi de tanıdık...

Dünki bölümü cok begenmedim ben, ha güzeldi ama ilk bölüm kadar akıcı degildi sıkıldıgım anlar oldu elbette ama yinede iyiydi. Dizi daha yeni olur böyle seyler. şutarafagitti

Yalnız cumartesiye alınmakla iyimi oldu kötümü bilmiyorum ama raitinglerde düsmüs dizi, gecen hafta 1 ve 2. sıradaydı zannedersem, gün degisikligine hep karsı olmusumdur zaten. lmaz:

Vallahı ben cogunu tanıyamadım :)
Belkı bulundugu bazı projeler olmustur ama gundemde olan yada populer kısıler degıllerdi....
Kastım buna :).. ona ragmen ıyı.. bayan bır oyuncu var adını hatırlamıyorum urasın annesı olan ve ışık hoca, ve adanalıda oynayan kız dısında hıcbırını tanımıyorum :)

Berk Hakman ve Ahmet Rıfat Sungar Hatırla Sevgili'de oynamıslardı canım, tabi izlemediysen görmemissindir. a.s. Bence ikiside cok kabiliyetli, özellikle Ahmet Rıfat rolüne cuk diye oturmus. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…