Es Es Show Tv

Yok canım hatırla sevgılıyı hıc ızlemedım ondan olabılır...
dızıde herkes yerıne oturmus kımse sırıtmıyordu o hosuma gıttı..
Hele uraz a aferrınnn....
:lepi:

bizde ailecek izledik 2 bölümü kardeşim bu sene kazandı orayı okulu gösterdiğinde pür dikkat kesiliyoruzkaydirigubbakcemile3..ben iremi beğenemedim ya bakışları falan yapmacık hep ama uras rolündeki çocuk çok iyiyerimseniben

Berk Hakman ve Ahmet Rıfat Sungar Hatırla Sevgili'de oynamıslardı canım, tabi izlemediysen görmemissindir. a.s. Bence ikiside cok kabiliyetli, özellikle Ahmet Rıfat rolüne cuk diye oturmus. a.s

aynen yaa ahmet rıfat şungar a bayıldım ben...o role daha iyisini bulamazlardı sanırım...

kızlar ben bu filme bayıldımm yaa hele müzigi süpper
bende iremi sevmedim konuşmaları filan çok yapmacıkk

bir eskisehirli olarak bu dizinin takipcisiyim.burada sehrimi seyrederek bir nevi özlem gideriyorum.film de güzel.insaallah tutarda devamli izleyebiliriz.

ben sevdim bu diziyi gününü bilmiyorum sadece denk geldiğinde izliyorum ama gördüğüm zaman başka kanala çevirmiyorum kalıyorum tv nin başında odaklanıyorum diziye daha çok yeni herşey mükemmel olamayabilir ama bence tutulcak bu dizi:lepi:

Kızlar dıkkat ettınızmı ırem ın konusmalar ve mımıkler kavak yellerının aslısına cok benzıyor.. CADIARZU

Bana resmen onu andırdı...

cumatesi günü saat 20.30 da...

unv eskısehırde okumus bırı olarak burnumun dıregı sızladı hüzünlendım dızıyı seyretmedım ismını duyunca bıle eskı gunlerımı özledım film nasıl tavsıye eder mısınız?

aslında teması guzelde
cok dagınık geldi bana oyle hersey birden gelişti falan ....

çok güzel bir dizi
aslında izlemeye hiç niyetim yoktu reklamlarını gördüğümde saçma bir dizi gibi gelmişti bana ama bu tip dizileri izlemeyen eşim beğenip izleyince bende izlemeye başladım ve hoşuma gittia.s
yani eşimle birlikte oturup zevkle izlediğim ender dizilerden bir tanesiyerimseniben

Dünki bölüm güzeldi, ilk bölüm kadar zevk almadım ama yinede iyiydi,
Isık hocaya bayılıyorum :lepi:
Irem'e hala ısınamadım nedense, itici geliyor bana biraz, Alaz'da öyle.
Dilsah cok tatlı, bakalım onun ne sorunları cıkacak abisi pesindeymis ya.
Gürel'in oryantal hali süperdi oh olsun ona :roflol:

Bu arada dizinin günü yine degisti, yeni bölüm 2 Eylül carsamba haber sonrası, yani Yaprak Dökümüyle aynı saatte. Yanlıs gün secimi yaptı atv. lmaz:

yok artıkkk...ama annem izletmez ki yaaa atv hep günlerden kaybediyo dizilerini zaten...

Ben beğendim ama zaman göstericek konular çok hızlı ilerliyor. Kaliteli bir yapım, inş uzun ömürlü olur.

hiç guzel degil ya bakıyorumda yabancıların genclik dizilerine adamlar cekiyor bizimkiler uyduruk bi konu buluyo baydırana kadar surduruyo

dün ki bölüm çok güzeldi...a.s
tarcana çok üzüldüm ya...:çok üzgünüm:
favori dizim inşallah reyting kurbanı olmaz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…