Es Es Show Tv

ya es es i kimse izlemiyormu ya....CADIARZU
dünkü bölümde çok güzeldi çok güldümm
bayılıyorum tarcana çok komik ya delikafadulden delikafadulden

ya es es i kimse izlemiyormu ya....CADIARZU
dünkü bölümde çok güzeldi çok güldümm
bayılıyorum tarcana çok komik ya delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile5 aynen tarcan süper...bu diziden öncede beğenirdim bu oyuncuyu ama bu dizide çok faklı bir tarzı canlandırıyor ve çok başarılı...zemuszemus
dizide güzel
...

yeni izlemeye başladım bu diziyi sırf isminden dolayı izledim güzele benziyo ekişehirde çekilmesi çok güzel

:sinifsinif: Ayy kaza yaptılaaaar :gitme:
Bİşey olmaz inşallah onlara gamyoncuiremsu
Tarcann :asigim:

Bugün yeni bölümü yok, ama günüde degismemis deniliyor, yeni bölüm haftaya yani 10 Ekim'de. a.s

ya niye yok bugün yaaa :çok üzgünüm:

Bir sarkısın sen'i koymuslar bugün, pazar günleri tutmadı diye herhalde. Insallah duyumum dogrudur ve yine cumartesi olur yeni bölüm. Hafta ici yayınlanırsa bogulur onca dizilerin arasında. :çok üzgünüm:

Bir sarkısın sen'i koymuslar bugün, pazar günleri tutmadı diye herhalde. Insallah duyumum dogrudur ve yine cumartesi olur yeni bölüm. Hafta ici yayınlanırsa bogulur onca dizilerin arasında. :çok üzgünüm:

ya cumartesi ne güzel işte yaaa...
hafta içine konulursa kaldırılır yaaa.
off yaaa mafoldumben

ya cumartesi ne güzel işte yaaa...
hafta içine konulursa kaldırılır yaaa.
off yaaa mafoldumben

Valla canım, ben atv'nin isine akıl sır erdiremiyorum,
onca dizi aldılar, birsürü para harcadılar ama dizilerinin arkasında durmasını ögrenemediler.
Baksana, Ey ask nerdesin, Aile saadeti, Yalancısın sen, hepsi yalnıs yayın politikası nedeniyle kaldırıldı. Tek dilegim bu dizidede aynısını yapmamaları. Cok yazık olacak gercekten. :olmaz:

Valla canım, ben atv'nin isine akıl sır erdiremiyorum,
onca dizi aldılar, birsürü para harcadılar ama dizilerinin arkasında durmasını ögrenemediler.
Baksana, Ey ask nerdesin, Aile saadeti, Yalancısın sen, hepsi yalnıs yayın politikası nedeniyle kaldırıldı. Tek dilegim bu dizidede aynısını yapmamaları. Cok yazık olacak gercekten. :olmaz:

ben o kaldırılan dizileri izliyordum zaten yaaa :oklava:
es es e yazık olur yaaa çok üzülürümmm :çok üzgünüm:

Cumartesi es es in başladığı saatte hiç güzel dizi yok..
Aslında şanslı sayılırdı..
Ama atv yine yaptı yapacağını..
Hiç atv izlemem ama es es için izler olmuştum..

Ilk baslarda Tercani hic sevmemistim, Urasi kötü yola sokmaya calisiyor diye. SImdi son bölümlerde kendide düzelmek icin elinden geleni yapiyor ve sanirim Dilsa ile aralarinda bir yakinlik doguyor....

Yalniz ben Erdal Besikcioglunun (Isik) ve Ahmet Rifat Sungarin (Uras) oyunculuklarina bayiliyorum...

Bende dilşaya acayip uyuzum
Konuşması yüzü tavırları hiç sevemedim gitti..
Urasla iremi çok yakıştırıyorum
Birde uras 83 lüymüş çok şaşırdım
20 yaşındaymış gibi duruyor..

Back
X