urasin dudaginin üst kismi bi tuhaf ya :bbo:

neresi kiz????
bence simdiki hali yani es esdeki uzun sacli hali bu resimdekinden daha bir karizmatik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
urasin dudaginin üst kismi bi tuhaf ya :bbo:
![]()
neresi kiz????
bence simdiki hali yani es esdeki uzun sacli hali bu resimdekinden daha bir karizmatik
![]()
Yeni fragmanlar cıkmıs :dance:
yeni bölüm cumartesi 20:00'da cok sükür atv bi yanlıs daha yapıp dizinin gününü degistirmedi hihoyyyt
7.BÖLÜM ÖZETİ
Şahin'in adamlarının sıkıştırması sonucu Uras'ın kullandığı araba takla atar.Hastaneye koşan Işık ve Rüya,İrem'in durumunun kritik olduğunu öğrenirler.Işık perişandır,Rüya ise haklı çıkmanın öfkesiyle Işık'ın üzerine gider.Kızını Işık'ın elinden almak için bir fırsat geçmiştir eline.
Kendini toplayan Uras'ın ilk isteği İrem'i görmek olur.Fakat acı içinde kızının hayata dönmesini bekleyen Işık'ın tepkisi ile karşılaşır.Işık'ın güvenini kaybettiğini düşünen Uras,tüm bu yaşananların sorumlusu olarak Tercan'ı suçlar.
Dilşa ise Uras'ın sırt çantasında uyuşturucu bulur ve Selmin'e söyler.Bu arada olayı araştıran polis,bağlantıları takip ederek Şahin'in izini bulmuştur.Uras ve Tercan'ın çeteyle bağlantılı olduğunu düşünen polis,ikisini de yakalamak için harekete geçer.Selmin'in,oğullarını bu beladan kurtarmak için,uyuşturucuyu sahibine teslim etmekten başka çaresi yoktur.Fakat olaylar umduğu gibi gelişmeyecektir.
Uras,Rüya'nın planını engelleyebilecek mi?Selmin,oğullarını beladan kuratabilecek mi?Işık,Uras'ı affedecek mi?
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
anammm bölüm süpere benziyorr
:sm_cool: :sm_cool:
cumartesi bisey yoktu izlenecek es es dısında özledik iki haftadır valla opuyorumnanaktan
bencede yaaa iyiki değişmemiş günü :dance:
zaten degisseydi bizzat atv binasını basardım, ne bu yaa yalancısın sen bitti, ey ask nerdesin bitti, aile saadeti bitti hepte yanlıs gün secimi yüzündenlmaz:
es esi bitirtmeyizz delikafadulden
aha bak bu dudaginin üst kismi, resimlerde hic belli degil,ama dizide dikkat et bi.. konusmadigi zaman söyle bön bön baktiginda dudaginin üzerindeki 2 cizgi cok acaip belli benim komigime gidiyo :roflol:
![]()
aaah ahhh bu hafta yine yok :mymeka:
yani yoktu gecen cumartesi :mymeka:
tercana bayiliyorum ya süper!!
adanadan canli baglaniyorum demisti ya haha :roflol:
evet ya taco çok komikkkkk