Es Es Show Tv

urasin dudaginin üst kismi bi tuhaf ya :bbo:

ahmet_rifat_sungar6.jpg

neresi kiz????

bence simdiki hali yani es esdeki uzun sacli hali bu resimdekinden daha bir karizmatik

ahmetrifatsungar-ucmaymum-1.jpg

Yeni bölümün çekimleri yetişmediği için bir hafta bekleyecekmiş.
:sinifsinif:

ahmet_rifat_sungar6.jpg

neresi kiz????

bence simdiki hali yani es esdeki uzun sacli hali bu resimdekinden daha bir karizmatik

ahmetrifatsungar-ucmaymum-1.jpg

aha bak bu dudaginin üst kismi, resimlerde hic belli degil,ama dizide dikkat et bi.. konusmadigi zaman söyle bön bön baktiginda dudaginin üzerindeki 2 cizgi cok acaip belli benim komigime gidiyo :roflol:

79064972_1250983213.jpg

Yeni fragmanlar cıkmıs :dance:
yeni bölüm cumartesi 20:00'da cok sükür atv bi yanlıs daha yapıp dizinin gününü degistirmedi hihoyyyt

7.BÖLÜM ÖZETİ

Şahin'in adamlarının sıkıştırması sonucu Uras'ın kullandığı araba takla atar.Hastaneye koşan Işık ve Rüya,İrem'in durumunun kritik olduğunu öğrenirler.Işık perişandır,Rüya ise haklı çıkmanın öfkesiyle Işık'ın üzerine gider.Kızını Işık'ın elinden almak için bir fırsat geçmiştir eline.
Kendini toplayan Uras'ın ilk isteği İrem'i görmek olur.Fakat acı içinde kızının hayata dönmesini bekleyen Işık'ın tepkisi ile karşılaşır.Işık'ın güvenini kaybettiğini düşünen Uras,tüm bu yaşananların sorumlusu olarak Tercan'ı suçlar.
Dilşa ise Uras'ın sırt çantasında uyuşturucu bulur ve Selmin'e söyler.Bu arada olayı araştıran polis,bağlantıları takip ederek Şahin'in izini bulmuştur.Uras ve Tercan'ın çeteyle bağlantılı olduğunu düşünen polis,ikisini de yakalamak için harekete geçer.Selmin'in,oğullarını bu beladan kurtarmak için,uyuşturucuyu sahibine teslim etmekten başka çaresi yoktur.Fakat olaylar umduğu gibi gelişmeyecektir.
Uras,Rüya'nın planını engelleyebilecek mi?Selmin,oğullarını beladan kuratabilecek mi?Işık,Uras'ı affedecek mi?

Yeni fragmanlar cıkmıs :dance:
yeni bölüm cumartesi 20:00'da cok sükür atv bi yanlıs daha yapıp dizinin gününü degistirmedi hihoyyyt

7.BÖLÜM ÖZETİ

Şahin'in adamlarının sıkıştırması sonucu Uras'ın kullandığı araba takla atar.Hastaneye koşan Işık ve Rüya,İrem'in durumunun kritik olduğunu öğrenirler.Işık perişandır,Rüya ise haklı çıkmanın öfkesiyle Işık'ın üzerine gider.Kızını Işık'ın elinden almak için bir fırsat geçmiştir eline.
Kendini toplayan Uras'ın ilk isteği İrem'i görmek olur.Fakat acı içinde kızının hayata dönmesini bekleyen Işık'ın tepkisi ile karşılaşır.Işık'ın güvenini kaybettiğini düşünen Uras,tüm bu yaşananların sorumlusu olarak Tercan'ı suçlar.
Dilşa ise Uras'ın sırt çantasında uyuşturucu bulur ve Selmin'e söyler.Bu arada olayı araştıran polis,bağlantıları takip ederek Şahin'in izini bulmuştur.Uras ve Tercan'ın çeteyle bağlantılı olduğunu düşünen polis,ikisini de yakalamak için harekete geçer.Selmin'in,oğullarını bu beladan kurtarmak için,uyuşturucuyu sahibine teslim etmekten başka çaresi yoktur.Fakat olaylar umduğu gibi gelişmeyecektir.
Uras,Rüya'nın planını engelleyebilecek mi?Selmin,oğullarını beladan kuratabilecek mi?Işık,Uras'ı affedecek mi?

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
anammm bölüm süpere benziyorr

bencede yaaa iyiki değişmemiş günü :dance:

zaten degisseydi bizzat atv binasını basardım, ne bu yaa yalancısın sen bitti, ey ask nerdesin bitti, aile saadeti bitti hepte yanlıs gün secimi yüzünden :olmaz:
es esi bitirtmeyizz delikafadulden

zaten degisseydi bizzat atv binasını basardım, ne bu yaa yalancısın sen bitti, ey ask nerdesin bitti, aile saadeti bitti hepte yanlıs gün secimi yüzünden :olmaz:
es esi bitirtmeyizz delikafadulden

vereliniortak

bayılıyorum es es'e ya su anda izliyorum ve urasın kıza yaptıgı süpriz mütiştiii ya gözlrim doldu tarcan o kelimeleri nerden buluyor ya çok komik:roflol:

aaah ahhh bu hafta yine yok :mymeka:
yani yoktu gecen cumartesi :mymeka:

tercana bayiliyorum ya süper!!
adanadan canli baglaniyorum demisti ya haha :roflol:

Izlemek isteyenler icin bu aksam Adanalıdan sonra tekrarı var,
yeni bölümleride artık Pazar 22:00'da.

Ay bu Rüya´yi bir kasik su da bogmak istiyorum....
Güzel bi bölümdü.

Uras hapise düstü, annesi yine Azminin ellerine...
Esref baba felc gecirdi, Tercan yaptiklarindan hala pisman degil.
Menekse garibim Notlari almakla ne iyi etti =)
Isik hoca cok üzgün =( Ireme gicik oldum bu bölümde... Ilk sevgilisinin yaninda olmasi gereken o, ama hanimefendi hemen baskalarina inaniyor.....

Dilsahi kacirdilar, cok üzüldüm, insallah Tercan bi ise yararda Dilsahi kurtarir....
Dilsah ile Tercana gelince biri hukuk ögrencisi biri ise yasal disi olaylar pesinde... Nasil olucak ileride bu iliski? Ama cok da yakistiriyorum...

Bu arada dün tesadüfen Jan Jan filmine rastladim. Berk Hakman cok iyi bir oyunculuk sergilemis o filmde....

dilşahmı dilşatmı adını telafuz ederlerken nedense tam anlayamıyorum. peşinde olduklarını bile bile ben giderim okula diye hava yaparsa olacağı bu. salak işte çocuk yanında gelecek ne diye itiraz ediyosun. buyur işte.
urasta kesin ifadesini değiştirecek ve çıkacak hapisten.

Back
X