- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Siz isteyin herşey olur. Enseyi karartmak yok. Geçmişi değiştirmek elimizde değil. Olana üzülmek yerine yapabileceklerinize odaklanın.Evet tamamen başlıktakini yaşıyorum. Zamanında o istedi diye eğitimi bırakıp evlenip, sonra anlaşamayıp değersizlik hakaret ve şiddete uğrayıp ayrılmak ve ayrılırken de, onun mesleği işi gücü iyi ben ise üni mezunu bile değilim beni artık onun gibi eğitimli biri istemez deyip kendimi küçültmek eziklemek. Buna üzülmek. Bu düşüncelerden çıkamamak. Önüme engelleri koyarken tamamen beni kendine bağımlı kıldığını o zamanlar anlayamamanın acısını çekmek. Elimde bir de çocukla toplum baskısını yaşarken iyice eziklenmek. Elinde bir diploması olmayan, ailesinin evindeki bir odada çocuğuyla yaşayan, özgüvensiz, hayatı kaçırmış biri olarak çok mutsuzum ve asla geçmiyor
eziklemek icin istemiş işteGördüklerim bana şunu öğretti.asla eş için iş bırakılmaz.eğitiminizineden bırakmanızı istedi ki?zararı neymiş kendisine
Bir arkadaşım vardı.mühendislik okudu.eşi lise son terkti. .arkadaşımın ailesi layık görmedi onu.neyse.evlendiler. zorla lise bitti.sonra açıktan 2 yıllık üniv okudu.ama arkadaşım mühendis olduğu kendisi de okumadığı için sorun oldu .aralarında çok fazla maaş farkı vardı.tabii bu beyfendi hep arkadaşımı ezerdi. Kendisini aşağıda arkadaşımı yukarıda görürdü.bu sefer üstünlüğünü göstermek için şiddet uyguladı.vs. .çok şeyler oldu..eşin de ben ezileceğime o edilsin demiş.bir şekilde ipler elinde olmalı tabi!eziklemek icin istemiş işte
kadinin cahilligiBir arkadaşım vardı.mühendislik okudu.eşi lise son terkti. .arkadaşımın ailesi layık görmedi onu.neyse.evlendiler. zorla lise bitti.sonra açıktan 2 yıllık üniv okudu.ama arkadaşım mühendis olduğu kendisi de okumadığı için sorun oldu .aralarında çok fazla maaş farkı vardı.tabii bu beyfendi hep arkadaşımı ezerdi. Kendisini aşağıda arkadaşımı yukarıda görürdü.bu sefer üstünlüğünü göstermek için şiddet uyguladı.vs. .çok şeyler oldu..eşin de ben ezileceğime o edilsin demiş.bir şekilde ipler elinde olmalı tabi!
kuzum ne alakasi var senin degerin okudugun okulla mi olculecek yani siddetle karsiyim bu fikre o dedigini kibirli ,kendini ustun goren insanlar yapiyor bu ve benzeri soylemlerde bulununca da hangi ortamda olursa olsun ciddi bir linc yiyor ,isin tuhaf tarafi sen kendine bunu yapiyorsun neden?o adam seni sindirmeye calisiyor olabilir ama.fikirleri cok mu onemli?o deger vermedi diye okulu bitirmedin diye degerdiz mi oldun yani?cok sacmaEvet tamamen başlıktakini yaşıyorum. Zamanında o istedi diye eğitimi bırakıp evlenip, sonra anlaşamayıp değersizlik hakaret ve şiddete uğrayıp ayrılmak ve ayrılırken de, onun mesleği işi gücü iyi ben ise üni mezunu bile değilim beni artık onun gibi eğitimli biri istemez deyip kendimi küçültmek eziklemek. Buna üzülmek. Bu düşüncelerden çıkamamak. Önüme engelleri koyarken tamamen beni kendine bağımlı kıldığını o zamanlar anlayamamanın acısını çekmek. Elimde bir de çocukla toplum baskısını yaşarken iyice eziklenmek. Elinde bir diploması olmayan, ailesinin evindeki bir odada çocuğuyla yaşayan, özgüvensiz, hayatı kaçırmış biri olarak çok mutsuzum ve asla geçmiyor
Sakın pes etme güçlü ol. Ben üniversiteyi yeni bitirdim benim sınıfımda evli, boşanmış, çocuk sahibi, bende kaç yaş büyük insanlarla birlikte aynı sınıfta okudum ve bu bana pes etmemeyi gösterdi. Şuan çocuğun kaç yaşında veya maddi durumun nasıl bilgim yok ancak çocuğun biraz daha senden bağımsız bir yaşa geldiğinde bunu basabilirsin tekrar okursun en azından açıktan bitirirsin. Eminim söylemesi kolay diye düşünüyorsundur ama kalpten istersen er geç bunu başarırsın üzülme sakın psikolojik olarak kendini yıpratma bı hata olmuş herkesin başına gelebilir kendine çok görme. Geçmişi sil geleceğe odaklan.Evet tamamen başlıktakini yaşıyorum. Zamanında o istedi diye eğitimi bırakıp evlenip, sonra anlaşamayıp değersizlik hakaret ve şiddete uğrayıp ayrılmak ve ayrılırken de, onun mesleği işi gücü iyi ben ise üni mezunu bile değilim beni artık onun gibi eğitimli biri istemez deyip kendimi küçültmek eziklemek. Buna üzülmek. Bu düşüncelerden çıkamamak. Önüme engelleri koyarken tamamen beni kendine bağımlı kıldığını o zamanlar anlayamamanın acısını çekmek. Elimde bir de çocukla toplum baskısını yaşarken iyice eziklenmek. Elinde bir diploması olmayan, ailesinin evindeki bir odada çocuğuyla yaşayan, özgüvensiz, hayatı kaçırmış biri olarak çok mutsuzum ve asla geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?