Eş için eğitimden vazgeçip sonra eziklenmek

Üniversite son sınıfta okulu çok farklı bir sebepten bıraktım sonra evlilik çocuk derken aradan yıllar geçti ama ben kendimi bırakmadım AÖF den 2. Üniversiteyi okudum Önlisans, KPSS ye hazırlandım memur olarak atandım şimdi lisansdan mezun olmak üzereyim ve Ales’e hazırlanıyorum yüksek lisans yapmak İçin. Benim tek avantajım eşimin bana destek vermesiydi tabi bu arada bende ona destek oldum 2. Lisans bölümünü bitirdi, eşimide ALES e hazırlayacağım.
Size destek olan bir eşiniz yokmuş ama şu anda köstek olacak bir eşiniz de yok. Nefes aldığınız sürece geç kalmış sayılmazsınız

Üniversite mezunu olmak insanı başka bir statüye geçirmiyor ben buna inanmıyorum asla insan kendini her koşulda istediği konuma getirebilir okuyabilir çalışabilir bunlar zor şeyler değil. Ailenizin yanındaysanız okuyabilir çalışabilirsiniz bu imkansız değil. Üniversite mezunu olmak insanı mükemmelleştirseydi boşamazdınız o adamı zaten

Bu kadar evlilik meraklısı olmak zorunda mı bu kadınlarımız merak ediyorum ya. Elinize ne geçiyor evlenince düzenli cinsel hayat dışında? Oh kocayı bulduk o kazanır ben yerim koca olsun da eğitime ne gerek var o kadar sene kafa mı patlatıcam hahahaha salaklar okusun dursun falan mı dediniz?

Geçmişi boşverin. O geçti. Bugün de yapabilirsiniz tabi ki daha zor olacak ama isterseniz olur. Bir yerden başlayın hayatınızı yönetmeye

Pes etmek yok. Okumanın yaşı yok üst kat komşum 3 çocuktan sonra lise bitirme sınavlarına hazırlandı diplomasını aldi. Ben 40 yaşındayım 2. üni. için 2-3 yıl sonra hazirlanacagim. Kendim için yapacağım bunu

Yaşınız kaç olursa olsun tekrar ayağa kalkabilirsiniz. Evet diploma çok şeydir ama her şey değildir. Kendi yeteneklerinizi göre bir iş bulabilirsiniz.

Bir diğer taraftan bir adam sizin hayallerinize engel oluyorsa o adamdan kaçmak lazım.

Kaç yaşındasın?

Yani üniversitesi okumak çok da matah bir şey değil açıkçası. Herkes oku oku diyor da yani okuyanın da başı göğe ermiyor. Forumda dayak yeyip bosanmayanlarin yarışı öğretmen. Avukat doktor bile var. Sen niye eğitimle bozdun ki kafayı bu kadar?
Üniversite mezunu olsaydin dayak yemeyecek miydin sanki?

hayatta insanın başına her şey gelebilir. önemli olan ders çıkarmak. geçmişi boşverin. önünüze bakın. olumsuz düşüncelerden sıyrılın.hiçbir şey için geç değildir. hala meslek sahibi olabilirsiniz. olamasanız da bir annesiniz. belki sizin bu tecrübeniz çocuğunuzu çok iyi yetiştirmenize yarayacak. her şerde bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…