- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi sstsessizol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim mulakat olsa da sinava calismasam diye icim gidiyor. Iste mulakatin garantisi yok diye tekrar devamm. Insallah sen de kazanacaksin rabbim emegimizi yerde birakmaz.
Amin Allah razı olsun. Sizin de kuzular sağlıkla sihatle ve kismetiyle gelir insallahsınavda da basarilar.
2 gün sonra doğacak insallahikiniz de sag salim kavusun insallah, haber edin bize de dogduklarinda![]()
2 gün sonra doğacak insallahRabbim size ve isteyen herkese bebisle atanmayi bir arada nasip etsin
![]()
Bebek olduktan sonra ders calismaniz hazirlanmaniz zor olmaz mi,once ise girip calismaniz daha iyi sanki ama..
Aklima şu geldi;
"Kararsiz kaldiginizda Ataturk benim yerimde olsa ne yapardi,nasil bir yol izlerdi,neyi secerdi diye sorun en dogru karari vermis olacaksiniz "seklinde bir yazi okumustum,isinize yararsa :)
Ben yerinizde olsaydım kpss sayfasını kapatırdım. Açık konuşacağım, 6 senedir olmadıysa bu saatten sonra da olmaz diye düşünüyorum. Hele ki de çocuksuz olmadıysa, çocukla o iş hiç olmaz. Biraz gerçekçi olmak lazım. Bir sınava 6 sene vererek hayatı ertelemeyi yanlış buluyorum. Bu tür sınavlara maksimum 2 sene şans verilmeli bence, yıllarca olmayan şeyi oldurmaya çalışarak kendinizi yıpratıyor, olduğunuz yerde sayıyor ve hayatınızı erteliyorsunuz çünkü. Özelde çalışan binlerce insan var. Siz de devam etmeliydiniz bence önünüze. Ki hala da iş arayabilirsiniz. Eğer maddi durumunuz bir bebeğin masraflarını kaldıramayacak gibiyse önce çalışıp para biriktirin bence.
Atanma işi bu dönemde daha da yıpratıcı. Nasipten öteye gidilmiyor ..
Benim kararım önce atanmak olurdu ama karar sizin . Allah gönlüne göre versin inşallah.
Not: Atanmış öğretmenim ve bebek istiyoruz 11 aydır nasip olmadı . Ha deyince o da olmuyor. Sabırla bekliyoruz![]()
Ben yerinizde olsaydım kpss sayfasını kapatırdım. Açık konuşacağım, 6 senedir olmadıysa bu saatten sonra da olmaz diye düşünüyorum. Hele ki de çocuksuz olmadıysa, çocukla o iş hiç olmaz. Biraz gerçekçi olmak lazım. Bir sınava 6 sene vererek hayatı ertelemeyi yanlış buluyorum. Bu tür sınavlara maksimum 2 sene şans verilmeli bence, yıllarca olmayan şeyi oldurmaya çalışarak kendinizi yıpratıyor, olduğunuz yerde sayıyor ve hayatınızı erteliyorsunuz çünkü. Özelde çalışan binlerce insan var. Siz de devam etmeliydiniz bence önünüze. Ki hala da iş arayabilirsiniz. Eğer maddi durumunuz bir bebeğin masraflarını kaldıramayacak gibiyse önce çalışıp para biriktirin bence.