Bugün maç 19.00’da başlıyor.Bugün Beşiktaş Galatasaray maçı var.
Biletler saniyesinde tukenti kapılar normalde 17 gibi açılıyor ama bugün yoğunluk olacak diye 15.30 a açacaklar.
Yani son saniye gitmeniz çok kötü olur hem kalabalık,sıra olur hem gidip oturdunuz derken baya zaman kaybedersiniz.
En geç 18.30 gibi stada varmanız lazım,girişi yapıp yerinize oturmaniz 19.15 civarı olur.
Fulbolcular ısınmak için önceden çıkmış oluyor en geç maçtan yarım saat önce başlarlar.
Bugünkü maça gitmeyeceklermis 8 de olan maça gidecekler ona uygun yazdım saatleri.Bugün maç 19.00’da başlıyor.
Ah pardon.Bugünkü maça gitmeyeceklermis 8 de olan maça gidecekler ona uygun yazdım saatleri.
Evde var Lalem akşam için hazırız. Eşim o ambiyansı birlikte yaşamak istiyor. İş çıkışı benide tedirgin ediyor metrobüs tıkış tıkış metro desen öyle bi aksilik olsa kötü olucak o yüzden de tedirginim.Kanaryacım;
Biz de çok fanatikiz!
Biz gençliğimizde futbol maçına çok gittik,çok da eğlendik.
Ama hep izinli olduğumuz zamanlarda gittik.
Trafik,izin alma,bilet bulamama dertleri olmadı.
Sonra yaşlandık ve yorulduk. Eve Bein connect bağlattık,onun da üzerine evlendik.
İnşallah bir gün nasip olur güzelim.Daha önce hiç maça gitmedim giden arkadaşlar bilgilendirir.ama gs maçına keşke ben de gide bilsem çok isterdim.size iyi eğlenceler.
Cemoş bugün izinliyim deplesman olduğu için gidemedik. Haftaiçi 8 de ki maçı düşünüyoruz en erken çıkmam 6 6 buçuk. Varış en erken 7 buçuk. Sanırım çok riskliBugün Beşiktaş Galatasaray maçı var.
Biletler saniyesinde tukenti kapılar normalde 17 gibi açılıyor ama bugün yoğunluk olacak diye 15.30 a açacaklar.
Yani son saniye gitmeniz çok kötü olur hem kalabalık,sıra olur hem gidip oturdunuz derken baya zaman kaybedersiniz.
En geç 18.30 gibi stada varmanız lazım,girişi yapıp yerinize oturmaniz 19.15 civarı olur.
Fulbolcular ısınmak için önceden çıkmış oluyor en geç maçtan yarım saat önce başlarlar.
Tam sekizde girseniz de sıkıntı olmaz ama erken gidip oturmak daha mantıklı.Cemoş bugün izinliyim deplesman olduğu için gidemedik. Haftaiçi 8 de ki maçı düşünüyoruz en erken çıkmam 6 6 buçuk. Varış en erken 7 buçuk. Sanırım çok riskli
Ah keşke güzelim bakalım olmazsa paraya kıyıp derbi için beklicez o zaman izinliyim. Eşim Gs altyapı oyuncusuydu sakatlanınca bırakmış Musleranın ayakkabısına kadar var evde. Nasip olmadı gitmek eşimde erken gitmeliyiz oyuncalar çıkıyor 3 lü çektiriyor geç kalınca tadı çıkmaz Gs store gezeriz diyor. Bir de malum her maç önemki kalabalık olup sıra olmasıda tedirgin ediyor beni. Ay keşke sizde gelsenizMaça gidin ya güzel anılarınız olur.
Hiç maça gitmediyseniz, belki etrafınızdaki küfür eden bir takım kişilerden rahatsız olabilirsiniz ama gençliğimde çok maç izlemiş biriyim. Ah o zamanlar tabii Ali Sami Yen vardı. Evlenince eşimle giderim diyordum, evlendim eşim Fenerliydi, sinir küpüydü.
Sonra bi daha evlendim, şimdiki eşim de futboldan nefret ediyor.
İçimde ukte kaldı
Maç başladıktan sonra bile girersiniz stada sorun değil. Erken gitmek iyi ama vaktinde gitmek de sorun olmaz. Bence bu deneyimi yaşayın aslan parçaları.
Ki bugün pazar cemoş ya. Haftaiçi iş çıkışı saati zaten toplu taşımaları düşünemiyorum. Ne kadar sürer bulunduğum yerden bilmiyorum. Min. Bilet 1500 TL ondan kaynaklı risk almasak mı diye de düşünüyorum.Tam sekizde girseniz de sıkıntı olmaz ama erken gidip oturmak daha mantıklı.
Malum o saatte orada trafik çok olur.
Az önce izledim bugünkü maça daha 4.5 saat var tıklım tıklım dolmuş herkes.
Gidip o heyecanı yaşayın çok güzel ama kalabalık,trafik sinir bozucu olabilir.
Esin baya baya biliyor onu dinlemelisinAh keşke güzelim bakalım olmazsa paraya kıyıp derbi için beklicez o zaman izinliyim. Eşim Gs altyapı oyuncusuydu sakatlanınca bırakmış Musleranın ayakkabısına kadar var evde. Nasip olmadı gitmek eşimde erken gitmeliyiz oyuncalar çıkıyor 3 lü çektiriyor geç kalınca tadı çıkmaz Gs store gezeriz diyor. Bir de malum her maç önemki kalabalık olup sıra olmasıda tedirgin ediyor beni. Ay keşke sizde gelseniz
Bence de o para riske atılmazKi bugün pazar cemoş ya. Haftaiçi iş çıkışı saati zaten toplu taşımaları düşünemiyorum. Ne kadar sürer bulunduğum yerden bilmiyorum. Min. Bilet 1500 TL ondan kaynaklı risk almasak mı diye de düşünüyorum.
Ay cemoşum olmaz olurmu hiç bilet bulunmuyor. Saniyeler içinde tükeniyor bizde anlamıyoruz.Esin baya baya biliyor onu dinlemelisin
Derbi için gitme planınız varsa biletler satica çıkar çıkmaz biter zaten eşin takipte der hemen alın geç kalmayın.
Esin önce gidebilir store gezer seni kapıdan alır o biraz daha mantıklı.
Birde hafta içi maçlar bu kadar kalabalık olmaz 41 bin olacağına 30 bin kişi ancak gider.
Bence risk olur. Ben hayatımda tek bir kez Beşiktaş’ın 100. Yıl kutlamalarına gitmiştim stada ve zar zor giriş yapıp dönmüştük. Çok tıkalı oluyor oralar. Erken gitmiştik ona rağmen kapıda yığılma vardı maçlar nasıl oluyor bilmiyorum
Metrobüs ve metroyla bile 1 saat kuzum özel araç taksi oralara 3 saatte gidemez. Korkumda o yüzden.Bence de o para riske atılmaz
Taksiyle falan gitmeyi dusun kestirmeden,ara sokaklardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?