biraz erken çıkın son 1..2 saat izin ayarlayınCemoş bugün izinliyim deplesman olduğu için gidemedik. Haftaiçi 8 de ki maçı düşünüyoruz en erken çıkmam 6 6 buçuk. Varış en erken 7 buçuk. Sanırım çok riskli
Gec çıkarsanız taksi kullansanız?Evde var Lalem akşam için hazırız. Eşim o ambiyansı birlikte yaşamak istiyor. İş çıkışı benide tedirgin ediyor metrobüs tıkış tıkış metro desen öyle bi aksilik olsa kötü olucak o yüzden de tedirginim.
Size özelden yazabilir miyim ifşa olmamak için adresle ilgili birşey soracağım.ilk gidişimizde maça 45 dk kala stadın önünde olmamıza rağmen içeri girebildiğimizde ilk 15 dakika oynanmıştı bile. seremoniyi her şeyi kaçırdık. hakkaten de tadı çıkmıyor öyle. hele stadı bilmiyorsanız, hangi kapıdan gireceksiniz vs bunlar bile zaman kaybettirici olabiliyor trafiği falan geçtim. maçına göre değişir, rakibe ya da hafta içi olmasına göre diyeceğim ama artık galatasaray’ımızın her maçı şampiyonluk maçı olduğu için ful çekeceğini düşünüyorum. bence müthiş bir heyecan ve eşsiz bir atmosfer, izin alabiliyorsanız riske etmeden vakitlice gitmenizi tavsiye ederim. he 15 dk geç girmek sorun olur mu? ucu ucuna yetişeceğiz girdiğimizde maç başlamış bile olabilir ihtimalini göz önünde bulundurarak giderseniz sıkıntı olmaz. öteki türlü hayal kırıklığı olabilir.
tabii illa aynı şeyler yaşanacak diye bir şey yok, bizim tecrübemiz bu şekildeydi amaa umarım siz vaktinde yetişirsiniz
O kadar tecrübesizim ki kararsız kaldım. Tabi Allah başka dert vermesinBunun için konu açmak mı? Hep böyle olsun dertleriniz.
Ukte kalır diye düşündük. Hala da bi gidelim ya yetişiriz bi de yetişemeyiz diyip fikir değiştiriyoruz. Dediğiniz gibi sanırım akışına bırakıcaz.Gec gitsek anlami
Yok diye biraey yok erken gitseniz rahatca iceri girersiniz tek fark bu son dk bile gitseniz bi sekilde iceri zaten giriceksiniz adam
Heves etmis paraya kiyin ve gidin zaten gs muhtemelen sampiyon olucak sizede ani kalir bukadar ince dusunmeye gerek yok yani :)
Hayır gitmedim
Arabamız var balım da stadın oraya girilmez arabayla takside giremez kilit oluyor tem yolu.Gec çıkarsanız taksi kullansanız?
Aynı takımlı değiliz aslında ama ben eşimle birlikte aktivite yapmak için gidebiliriz dedim sonuçta karakterimi değiştirmedimBiz babamla giderdik maçlara. Anadolu takımı maçlarında bile sıra oluyor, kontroller vs uzun sürüyor. Maçtan 1 buçuk 2 saat önce orada olmak daha güzel. Stadın atmosferini yaşarsınız köfte ekmek falan eğlenceli olur. Eşimle ben de maça gitmek istiyorum ama o Fenerli ben cimbomlu. O cimbom tarafında izlemem diyor e ben de fener tarafında izlemem yani. Ne güzel imrendim size keşke biz de aynı takımı tutsaydık
Pazara denk gelen derbi var ondada kişi başı 5000 dediler eledikStada girmekte bir sıkıntı yok isterseniz son 5 dakika için girin içeri alınırsınız zaten ama eşinizin dediği gibi en başından gitmek en iyisi. Bir de metrodan inmek, girilecek kapıları bulmak falan var. Galatasaray için doğu metroya en yakın taraf mesela batıdan bilet alırsanız stadın öbür tarafına kadar dolanırsınız. Kuzey - güney cepheleri genelde ultraslanda olur fiyatları da daha uygun olduğundan biletleri anında tükeniyor. Ama şampiyonluk durumundan kombineliler, öncelikli satışlar derken bilet bulmanız biraz zor olabilir derbi imkansıza yakın olur hatta yine de şansınızı denersiniz. İzin gününüz yok mu hiç cumartesi ya da pazar denk gelmiyor mu en rahat o şekilde gidersiniz..
Benim esim ve babam arabayla gidiyo arabayi vadi istanbulun otoparkina yada seyrantepe metronun otoparki varmis o ikisinden birine birakiyolar sizin icin esime sordum nerde oturuyolar diyor isterseniz yazin ona gore soylesin cunku bizimkiler her maca gidiyor :)Arabamız var balım da stadın oraya girilmez arabayla takside giremez kilit oluyor tem yolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?