eş ile ortak sosyal medya hesabi saçmaliği

Bizim de yaptığımız işin sayfası var sadece. (Aynı işi yapıyoruz.)
Kullanmıyoruz başka hesap falan filan. Eskiden face instagram vs vs mi varmış. Huzur önemli.
yokmus ama seviyorum ben ya resimlere bakmak degisiik sozler okumak paylasmak hayati gormeek..arjadaslarimi gormek ..nebbilim seviyorum ama vu sekilde dedil

Röntgencilik bir nevi.
Bu kadar merak iyi değil bence..
Ve evet kötü kullanıma da açık.

Taşlanmadan kaçayım şurdan

Facebook Instegram Snapchat... vs bunlarin olmasa nolur olsa nolur anlamiyorumki valla cok sacma isler ya gösterisden özentiden geberiyo millet yeni evliliklerin en büyük sorun hep bu ivir zivirlar

Mesele facebookunun, instagramınınn olup olmaması değil konu sahibinin.

Mesele eşinin kısıtlaması, zebani gibi üstüne çökmesi, isteklerine, birey olmasına "izin vermemesi" (o kim oluyorsa?)

Ayrıca benim için facebook gerekliyse gereklidir, size değildir

Bu adamın yaptığını haklı çıkarıyor mu?

Bu sebepten ortak hesap kullananlari eklemiyorum. Arkadasimin kocasinin gardasss muhabbetlerinden banane. Benim resmimden kocasina ne

Paylasimlar icin grup olusturun ne paylasirsaniz sadece o gruba paylasin esinizin arkadaslari gormez boylece. Ama siz onlari goreceksiniz mecbur

Evlenmeden öncede mi böyleydi yoksa gitgide mi abartti bu kadar.
Saçma diyenlere katılmıyorum sosyal medya cagindayiz çoğu insan kullanıyor ve tabi bizlerde. Uni de bazi hocalarimiz duyuruları bile faceden yayınlarlardi.. Seven seviyor vallahi. Eşiniz nedenini söylüyor mu acaba neymiş derdi. Alttan alttan iyi aninda vs ikna edeceksiniz başka çözümü yok malesef

Sen bu adama çok tahammül ediyorsun ben diyim.

Boşa bunu.
Ciddiyim.

Hem bencil hem otoriter hem kıskanç.

Çekilecek dert değil.
Bir de bebek var yazık günah o yavruya.

O çocuğun bütün hayatını yönetmek isteyecek.
Hic özgür büyüyemeyecek.

Ne vahim.

Aynı hesabı kullanmanız senin ayrı hesap kullanmandan daha kötü değil mi..aynen ne münasebet asker arkadaşları vs. Gorecek senin fotolari.. bende uyuz oluyorum aynı hesabı kullananlara..saçma ötesi..

Ben ortada öyle off ne çektim bu adamdan diyecek dert görmüyorum. Regl döneminde misiniz? Nedir yani sosyal medya hesabı ? Çok mu lazım yediğinizi içtiğinizi cemi cümle ile paylaşmak?

hay agzini opeyim
neguzl anlatmissin
ben 30 yasina yaklasmis bir birey ayri yapmak istedigim biseyi yapiskan bi k9ca yuzundn yapaniyorum mesele bu

Aynı hesabı kullanmanız senin ayrı hesap kullanmandan daha kötü değil mi..aynen ne münasebet asker arkadaşları vs. Gorecek senin fotolari.. bende uyuz oluyorum aynı hesabı kullananlara..saçma ötesi..
evet kesinleikle daha kotu
diyorum bak sunu sunu.eklerim.sadece sende gorursun wn azindam.senin patronun asker arkadasin gormez diiorun aaa anlamiyor

Genel anlamda varsa kısıtlamaları bilmem ama yine de bağımsızlık için komik bir başlangıç olmuş sosyal medya
genel anlamda tabiki var ksiitlamalar canim.bu pespese 3.konum
daha vahim durumlarimda var
yapmak istedigim meslege ( kuaforluk) karsi cikmasi gibi...yeterli mi bagimsizlik istegi icin

yapmak istedigim meslege ( kuaforluk) karsi cikmasi gibi...yeterli mi bagimsizlik istegi icin
Yani ortada mesleğini yapmana engel olması gibi kocaman bir dert var ama konu açarken bunu satırların arasına gizleyip asıl dert "facebook ta foto paylaşamıyorum off ya " imiş gibi yazarsan yorumlar da böyle olur
Belki eşine karşı da önceliklerini belli edemiyor olabilir misin?

Bence isteğiniz ne olursa olsun önemli.
Hayata bir kere geliyoruz, bunu da kendi isteklerimiz doğrultusunda yaşayabilmeliyiz diye düşünüyorum.
Yani canınız instagramda fotoğraf paylaşmak istiyorsa bunu da yaşayın ne var?
Zaten bu sosyal medyaya bu kadar aşağı bakılmasını da anlamıyorum, bu da bir zevk insanlar için

gizlermiyim 10 dk oncede ayri bir baslikta bu konu ile ilgili veryansinlar ediyordum...bu konu ayri o ayri benim icin

gizlermiyim 10 dk oncede ayri bir baslikta bu konu ile ilgili veryansinlar ediyordum...bu konu ayri o ayri benim icin

Ya napabilir ki? Boşar mı yani? Yoo

Kaldı ki bu yüzden boşanacaksa, gitsin zaten

Ben biraz bu konulara irade savaşı olarak bakıyorum, kiminki güçlüyse o kazanıyor

Bana gömlek giyemezsin diyen sevgilim olmuştu, giydim, hiçbir şey olmadı

Şey diyesim geliyor "Napcan sokağa mı atcan"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…