yokmus ama seviyorum ben ya resimlere bakmak degisiik sozler okumak paylasmak hayati gormeek..arjadaslarimi gormek ..nebbilim seviyorum ama vu sekilde dedilBizim de yaptığımız işin sayfası var sadece. (Aynı işi yapıyoruz.)
Kullanmıyoruz başka hesap falan filan. Eskiden face instagram vs vs mi varmış. Huzur önemli.
hay agzini opeyimMesele facebookunun, instagramınınn olup olmaması değil konu sahibinin.
Mesele eşinin kısıtlaması, zebani gibi üstüne çökmesi, isteklerine, birey olmasına "izin vermemesi" (o kim oluyorsa?)
Ayrıca benim için facebook gerekliyse gereklidir, size değildir
Bu adamın yaptığını haklı çıkarıyor mu?
evet kesinleikle daha kotuAynı hesabı kullanmanız senin ayrı hesap kullanmandan daha kötü değil mi..aynen ne münasebet asker arkadaşları vs. Gorecek senin fotolari.. bende uyuz oluyorum aynı hesabı kullananlara..saçma ötesi..
sosyka medya degilki tek sebebpBen ortada öyle off ne çektim bu adamdan diyecek dert görmüyorum. Regl döneminde misiniz? Nedir yani sosyal medya hesabı ? Çok mu lazım yediğinizi içtiğinizi cemi cümle ile paylaşmak?
Genel anlamda varsa kısıtlamaları bilmem ama yine de bağımsızlık için komik bir başlangıç olmuş sosyal medyasosyka medya degilki tek sebebp
asil mesela neden bagimsiz degilim
genel anlamda tabiki var ksiitlamalar canim.bu pespese 3.konumGenel anlamda varsa kısıtlamaları bilmem ama yine de bağımsızlık için komik bir başlangıç olmuş sosyal medya
Yani ortada mesleğini yapmana engel olması gibi kocaman bir dert var ama konu açarken bunu satırların arasına gizleyip asıl dert "facebook ta foto paylaşamıyorum off ya " imiş gibi yazarsan yorumlar da böyle olurgenel anlamda tabiki var ksiitlamalar canim.bu pespese 3.konum
daha vahim durumlarimda var
yapmak istedigim meslege ( kuaforluk) karsi cikmasi gibi...yeterli mi bagimsizlik istegi icin
genel anlamda tabiki var ksiitlamalar canim.bu pespese 3.konum
daha vahim durumlarimda var
yapmak istedigim meslege ( kuaforluk) karsi cikmasi gibi...yeterli mi bagimsizlik istegi icin
gizlermiyim 10 dk oncede ayri bir baslikta bu konu ile ilgili veryansinlar ediyordum...bu konu ayri o ayri benim icinYani ortada mesleğini yapmana engel olması gibi kocaman bir dert var ama konu açarken bunu satırların arasına gizleyip asıl dert "facebook ta foto paylaşamıyorum off ya " imiş gibi yazarsan yorumlar da böyle olur
Belki eşine karşı da önceliklerini belli edemiyor olabilir misin?
gizlermiyim 10 dk oncede ayri bir baslikta bu konu ile ilgili veryansinlar ediyordum...bu konu ayri o ayri benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?