eş ile ortak sosyal medya hesabi saçmaliği

Benim eşim tamamen karşı sosyal medya olayına, ama ben dinliyor muyum hayır
Kendi hesabı olmadığı için takip de edemiyor.

Ozguvensiz erkek ne beklersin.bazilarida kocasinin adiyla face kullaniyor ayyy herkeste merakli sizin karilariniza.hayatta gelemem benim esim karismaz karisamaz izin vermem o ne oyle ya ben bilmem esim bilir!!!

dogru diyon

Bunun için konu açmanıza, kendinize dert edinmenize gerek var mı ki

Ikna edemiyorsan soyle yap. Tabii esin bu hesabi aktif kullanmiyorsa. Esinin butun arkadaslarini kisitlilar listesine koy, paylastigin hic bir seyi goremesinler. Facebook da senin ismin esinin ismi varsa zamanla esinin ismini kisalta kisalta yok et Zamanla mesela haftada bir, esinin arkadaslarindan bir kisiyi (cokta samimi olmadiklarindan basla) silip engelle. Caktirmadan facebook hesabina cok. Ben olsam ayri hesap icin yeterince direndikten sonra hala inat ediyorsa boyle yapardim.

Sosyal medya için kavga edilir mi diyordum ediliyormuş kullanmasanız nolur çk samimi olduğunuz ark telde görüşürsün zaten bunun için kuyruğu dik tutup evde huzursuzluk çıktı mo 2 konu gelir kocam eve gelmek istemiyor...neden acaba

çok ilginç genelde kadınlar meraklıdır ortak hesaba, ben de çok saçma ve çocukca buluyorum ya, bu şifre verme olaylarınıda saçma buluyorum aslına bakarsanız, eşim sosyal medyada ne yapıyor diye hiç merak etmem o da beni merak etmez

Bir arkadaşım facebook ta ekliydi ama hesap çocuğunun ismini taşıyordu. Ben de biliyordum. Ekledim aa baktım devamlı kocası paylaşım yapıyor. Küt diye attım facebook tan. Ortak hesapları olan arkadaşlarıma diyorum kusura bakma diye. Ne münasebet elin adamı benim kızımla olan fotolarımı görsün...

evet galiba en iyisi kapatmak....var olmazmi herkez ayri biziim hesapta...ablasinin yegenkerinin hep instagrami var..ne zannediyosa ...guveni yok bNa degil.kendine ..zaten sosyal fobinin.teki
Tamam işte hesabı ve konuyu kapat bi süreliğine.zaten şu an da memnun değilsin olmasada olur O hesap.bi kaç ay sonra tekrar dene.arada konuyu açıp durma ama unutmuş ol.

gercekten buyuk sacmalik.. sinir olmakta haklisiniz..
esiyle ortak kullanan bir arkadasim paylastigim resme (manzara resmi) yorum yapmisti.. bende arkadasim vs diyerek samimi yorumlar yazdim.. en yakin arkadasim oldugu icin.. sonra fark ettim ki esi yazmis yorumu.. ondan sonra tek hesap kullanan arkadaslarima bisey yazarken iki kere dusunuyorum..
cozum olarak paylastiginiz resimlerin gizliligini degistirin.. arkadaslarini disarida birakip kendi arkadaslarinizla paylasin sadece

Çok mu gerekli vs diyenleri anlamıyorum. Senin için gereksizdir, ilgini çekmez. Bir başkası için hoş vakit geçirme yeridir, hoşlanıyordur bakmaktan da paylaşmaktan da.
Hoşlandığı bir şeyi yapamaması iyi bir şey mi yani?
Çok sinir oldum ben eşinize.
Huzur bozulmasın diye diye hayatından vazgeç zaten. Oldu.

ay çok güldüm ya. Ne bu ortak hesap. Yani erkek "dediğim olsun" isterde, benimle ortak face kullansın arzusu nedir arkadaş? Zamanı evvelinde ilk evlendiğimizde işte mutluluk simgesi olarak eşimle adımın yazılı olduğu bir hesap açmıştık. Müşterek falan ne güzel. Ama kıskançlık ya da başka şey değil, öylesine. Eşimin doğum tarihi yazıyordu ama benim kız arkadaşlarım mesaj atıp "tatlım doğum günün kutlu olsun", "şekerim iyiki doğdun" falan yazınca eşim kendi dedi ki, ya bunlar benim doğumgünümle seninkini karıştırdılar. Gel ayrı açalım dedi Öylece ayrı açtık, ben çokta kullanmıyorum zaten. O da karikatürlere komikli şeylere bakıp kapıyor. Ama bu baskıcı ısrarcı, sözde kısıtlayıcı davranış çok saçma. Kapattırın hiç kullanmayın. Zaten ne faydası var ki..

kendinizi sosyal medya kullanmaya mecbur mu hissediyorsunuz?
kocanız normalde diğer konularda bu kadar manasız kıskançlıklar yapmıyorsa bence sosyal medya hesabına sahip olmak zorunda değilsiniz. açmayın gitsin. evlilik huzurunu bozmaya değmez bence..

Evlilik birliğinde herkes her istediğini maalesef yapamıyor. Mesela ben tek başıma tatile gitmeye bayılıyorum ama eşimde gelmek istiyor, ne demek gitme!!! Diyebilir miyim? Tabiki evlilikte birlikte iki tarafında hoş olacağı yolu bulmak lazım ama iki tarafında hoş olacağı ortam sağlanamayınca bir taraf mecburen ya susacak, ya alttan alacak, ya da kavga kıyamet, disko disko....

Bende instagramı haber vermeden açtım ama hiç bişey paylalmıyorum.sorun yapmadı o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…