Yardimcidir her zaman ama bu sefer cok dokundu bu yaptigi.Size yardim eden biri mi etmeyen biri mi onu anlayamadim ama ikiniz de yogun calisiyormussunuz o da ortak olmali ev islerine.size yaptigi salatadan ozellikle mi vermek istemedi yoksa aklina bile gelmedi mi acaba sizin ac olabileceginiz .valla bu islerde iki taraf da kendini hakli gorur herkes bildiginiz okur kimse degismez.malesef boyle oluyor
Bu kadar basit bir seyi de alttan almayayim ya, sonra iyice tepene cikiyorlarolur olur böyle
evlilik bu kim dedi 4×4 olacak diye
deseydin ya ay onu mu salata yaptın dün içinde kurt görmüştüm atmayı unutmuşum ama neyse bol protein
Salata corba gecistiriyoruz cogu zaman, o nedenle agirima gitti. Kendine ozel bir sey yapmadi ki, kim yaparsa bu aksam atistirmaliklarini beraber yerdik hep.Dışarıdan eve girene , dışarıdan eve girerken evdekine selam verilir , hal hatır sorulur.
Hak verdim size. Bir muhabbet esnasında söyleseydi belki bu kadar tepki vermeyecektiniz , ancak halinizi bilmeden direkt yargılama yolunu seçmesi çok yanlış.
Ve kendinin de eli kolu var. Söylemek yerine kaldırabilir.
Bende olsam sinirlenirdim.
Son kısmı olmamış sadece. Ne ... yiyorsan ye demişsiniz ya işte o kısmı hiddetin dozunu aşmasdir.
Ofkemizi farklı yansitmaliyiz.
Akşam ne yiyorsunuz peki o yemekler yarininsa. ?
Haklisiniz, bazen salmak bosvermek gerekiyor.Aç ve yorgun olduğunuz için siniriniz tavan yapmış.Erkeklerin birçoğu gibi davranmış eşiniz.Siz de sinirlendikçe sinirlenmişsiniz.Kendinizi boşyere yormayın,çamaşırı eşiniz serecektiyse bıraksaydınız keşke serseydi.Çok ince düşünemiyorlar,bizlerde kapasitelerinin üstünde bir anlayış bekliyoruz.Ama,elde olanla idare edeceğiz.Aslında birbirimizi idare etmeyi öğrenene kadar bu çatışmalar hep olacak.O andaki tavra karşı haklısınız.Fakat,çokta büyütülecek birşey yok.Bundan sonra önce kendinizi düşünün.Açken önce birşeyler atıştırın.Herşeye yetişmeye çalışırken daha fazla yorulursunuz ve sinirlenirsiniz.
Salata corba gecistiriyoruz cogu zaman, o nedenle agirima gitti. Kendine ozel bir sey yapmadi ki, kim yaparsa bu aksam atistirmaliklarini beraber yerdik hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?