Eş kişisi vicdansızlığı

Cicito88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
490
749
33
Kizlar selam. Biraz uzun olabilir kusura bakmayin.

Bugun cok yogun calistim, eve 7de gelebildim. Yorgunluktan ve acliktan bayilmak uzere iken, eve gelir gelmez ustumu bile degistirmeden ise koyuldum. 2 cesit yemek yaptim, bulasik makinesindeki bulasiklari yerlestirdim, bulasiklari yikadim. O sirada esim geldi ve ben hosgeldin bile diyemeden 'o irmigi ne zaman kaldiracaksin?’ dedi.

Haftasonu irmik helvasi yapmistim ve unutmusum kaldirmayi.

Bu tarz hareketleri hep var, o niye burda su niye surda diye soylenir ve erkeklerde bu dirdirlanma huyu en tahammul edemedigim seylerden biridir.

Zaten gordugun gibi mutfagi toparliyorum, kaldiricam merak etme, kac kere soyledim sana bana bunlarla gelme diye dedim. Yuzu bes karis oldu, tamam sorun yok catacak yer ariyorsun dedi.

Sonra ben yanina gittim, acaba ters bir sey mi yaptim diye, yuz yine 5 karis, ne var soylediysem, kotu bir sey mi soyledim, uyariyorum seni falan filan dedi. Ben de bir kere de bunlari soylemeden sen yerlestirsen elin mi kopar dedim, yapiyorum zaten dedi.(yalan yapmaz)

Neyse ben sinirlendim mutfakta sigara iciyorum, geldi kendine sogus salata yapti. İsten cikarken cok yorgun ve ac oldugumu soylemistim, bana da yapacak mi acaba derken aldi tabagi gitmeye yeltendi. Sana helal olsun ya dedim, yarin bu yaptigim yemekleri goturmuyorsun, ne b.k yersen ye dedim, vurdum kapıyı gittim.

Asiri agirima gitti kizlar, ben adam icin gelir gelmez yorgun argin aç halimle yemek yapiyorum, o geliyo sirf bi irmik icin ac oldugumu bildigi halde bir lokmayi benden esirgiyor. Ac bir insan veya hayvan artik her neyse kinden ölsem bile yediririm, paylasirim ya.

Bu arada yaptigim yemekler is yeri icin, artik disardan yemekten biktigimizdan evden goturuyoruz.

Camasirlari asmak icin geldiginde yuzunu bile gormek istemiyorum, ben hallederim dedim, israr etti ben yaparim diye, saniyorum uzuldu davranisi icin, ama izin vermedim.

Normalde yardim eder, ev islerinde bir ucundan tutar hakkini yiyemem ama bu cok dokundu bana.

İcimi dokmek istedim, yuzune bile bakmayi dusunmuyorum belli bir sure.

Edit: esim bana disardan yemek siparis etti, vicdana geldi :) konu kapandi arkadaslar, sorun yok. Yorumlar icin tesekkurler

Son düzenleme:
Şu an aynı dertten muzdaribiz.belim tutuldu.oglenden beri yatıyorum.oglum bakıyo kardeşine.isten gelmeden telde söyledim yemek yapamadım akşam bi makarna yaparsın diye.geldi eve kızı sevdi sonra yeğenini okuldan almaya gitti.hadi dedim gelince yapar.geldi saat 9 a geliyo bende güç bela kalktım makarna suyu koydum ki gelince yapiverir şu hazır olsun diye.geldi dikildi karşıma ben banyoya giriyorum diyo.ciktim zıvanadan biliyo aç bikac oturduğumu.bir gün ya bir gün muhtaç oldum yaptığına bak.tabi kendisi tokmuş beyefendi.o yüzden ne deyim bilmiyorum.kelin ilacı olsa kendine sürermiş.

Aç ve yorgun olduğunuz için siniriniz tavan yapmış.Erkeklerin birçoğu gibi davranmış eşiniz.Siz de sinirlendikçe sinirlenmişsiniz.Kendinizi boşyere yormayın,çamaşırı eşiniz serecektiyse bıraksaydınız keşke serseydi.Çok ince düşünemiyorlar,bizlerde kapasitelerinin üstünde bir anlayış bekliyoruz.Ama,elde olanla idare edeceğiz.Aslında birbirimizi idare etmeyi öğrenene kadar bu çatışmalar hep olacak.O andaki tavra karşı haklısınız.Fakat,çokta büyütülecek birşey yok.Bundan sonra önce kendinizi düşünün.Açken önce birşeyler atıştırın.Herşeye yetişmeye çalışırken daha fazla yorulursunuz ve sinirlenirsiniz.

Size yardim eden biri mi etmeyen biri mi onu anlayamadim ama ikiniz de yogun calisiyormussunuz o da ortak olmali ev islerine.size yaptigi salatadan ozellikle mi vermek istemedi yoksa aklina bile gelmedi mi acaba sizin ac olabileceginiz .valla bu islerde iki taraf da kendini hakli gorur herkes bildiginiz okur kimse degismez.malesef boyle oluyor

Açken sen sen değilsin :)
Aslında tepkinizde haklısınız. Eve yakin saatlerde geliyorsunuz hemen haldir haldir yemek derdine düşüyorsunuz er kişi bir tarafını yayıp iş bekliyor bir de abuk subuk saçma sapan talimatlar veriyor. Siz yine iyi davranmissiniz ben o irmigi başına çalardım sanırım.

Dışarıdan eve girene , dışarıdan eve girerken evdekine selam verilir , hal hatır sorulur.

Hak verdim size. Bir muhabbet esnasında söyleseydi belki bu kadar tepki vermeyecektiniz , ancak halinizi bilmeden direkt yargılama yolunu seçmesi çok yanlış.

Ve kendinin de eli kolu var. Söylemek yerine kaldırabilir.

Bende olsam sinirlenirdim.

Son kısmı olmamış sadece. Ne ... yiyorsan ye demişsiniz ya işte o kısmı hiddetin dozunu aşmasdir.

Ofkemizi farklı yansitmaliyiz.

Akşam ne yiyorsunuz peki o yemekler yarininsa. ?

Yardimcidir her zaman ama bu sefer cok dokundu bu yaptigi.

olur olur böyle
evlilik bu kim dedi 4×4 olacak diye
deseydin ya ay onu mu salata yaptın dün içinde kurt görmüştüm atmayı unutmuşum ama neyse bol protein
Bu kadar basit bir seyi de alttan almayayim ya, sonra iyice tepene cikiyorlar

Salata corba gecistiriyoruz cogu zaman, o nedenle agirima gitti. Kendine ozel bir sey yapmadi ki, kim yaparsa bu aksam atistirmaliklarini beraber yerdik hep.

Sanki biraz ac oldugunuz icin asırı tepki vermişsiniz geldi
Hadi adam düşünemedi odunluk etti lönk diye muhabbete daldıda siz niye yaptıgınız yemeği yemediniz ki salatasını yesin dursun
Ayrıca camasırıda bırakın assındı :)

Haklisiniz, bazen salmak bosvermek gerekiyor.

valla irmik konusunda haklı buldum hafta sonundan bu güne kadar kaldırılması gerekir hatta kullandıktan sonra direk yerine koyun ... bende sinir olurum işi biten şeylerin kaldırılmamasına... salata konusunda da eşiniz ayıp etmiş zaten gerginsiniz biraz ara yumuşatmak için hadi salata yaptım gel yiyelim deyip soğukluğu kaldırabilirdi ortadan... sonuç olarak fazla gerginsiniz bu gerginlik ilişkiyi yorar

Gözüne batıyorsa kendin kaldır de geç. Adam pişman da olmuş gibi. Çok uzatmayın.

Salata corba gecistiriyoruz cogu zaman, o nedenle agirima gitti. Kendine ozel bir sey yapmadi ki, kim yaparsa bu aksam atistirmaliklarini beraber yerdik hep.

Ben gerçekten kendinize yaptığınız bu eziyeti çok gereksiz buldum.

Bu kadar aç ve yorgunken , iki lokma yiyip bir kahve içip az dinlendikten sonra yarının yemeğini yapsaydınız ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…