Eş kişisi vicdansızlığı

Açlık sinir yapar bende, sizde de öyle herhalde .. relax

Pek anlayamadım. Açsınız, yaptığınız yemekleri bugün yemeyecek miydiniz? Yiyecekseniz sadece eşinize değil, kendinize de yaptınız. Eşinizde sizden sonra gelmiş. Bende nefret ederim habire bi şeyin söylenmesini, ağzı varsa elide var sonuçta. Ama normalde yapıyorsa işleri, onun gördüğünü sizin görmemenize snir oluyordur.

Eşinizin yaptığı salata kendine kadar mıydı? Siz yemeğe onu çağırmadan sigara içmişsiniz, oda tavır yaptığınızı düşünerek alıp yemeğini gitmiştir belki. Size hiç bırakmadı mı?

Fazla tepki vermişsiniz bence.

Dışarıdan söyleyin . Hemde en kral yemeği söyleyin kendinize. Biz kadınlar 3 kuruş bile harcamayız kendi gırtlağımıza. Bundan sonra lütfen kendinize güzel bir Kebap söyleyin dışarıdan missss

Eşim pek böyle talimat vermez ama ola ki yaptı, ruh halime göre tavrım değişir.
Sakin anımsa "dökerim canım ne acelesi var? Hatta al şimdi görmüşken sen döküver" diye eline tutuşturuveririm..

Tersimdeyse "sana dert olduysa sen dökseydin senin de evin burası rahat ol. İlla benden komut bekleme. Dökmeyeceğim bırakalım bakalım ne hale gelecek." derim.

Erkek cinsinin geneli bencil. Ama kendisine salata yaparken eşim bana sorar yani. Hatta bazen aç olmasam da zorla yedirmeye çalışır. Normali budur.

Sinirlenmekte haklı olabilirsiniz ama aşırı tepkiler vermeyin. Haklıyken haksız olursunuz..
Ona da iş verin. Madem ikinizin yemeği yapılıyor onun da gelmesini bekleyin ki iş bölümünü öğrensin..

Dışarıdan söyleyin . Hemde en kral yemeği söyleyin kendinize. Biz kadınlar 3 kuruş bile harcamayız kendi gırtlağımıza. Bundan sonra lütfen kendinize güzel bir Kebap söyleyin dışarıdan missss

Valla o sinirle hiç aklıma gelmedi canım ya zorla kalktım günün üçüncü oyununuza ekmek peynirle yapmış oldum.ne diyim Allah gönlüne göre versin onunda

Eşinizde yanlış yapmış ama ben sizi de garip buldum. Madem salatayla doyuyorsumuz yemeğe başlamadan önce insan bir salata hazırlayıp yer kac dakikalik is sanki. O kadar açlıktan ölüyorken yemek yapmanin, evi toplamaya başlamanın anlamı nedir?

Bi de bi üye daha yazmış 9a kadar eşinin makarna pisirmesini beklemis. Dışardan yeseniz bir kereçik ölmezsiniz o kadar aç duracaginiza...
Baktım aç kaldım yemek yapasim yoksa ve eşim de yapmicaksa hemen bi telefon açarım bu kadar dram niye

Hatalısınız alttan alarak cevap veriyorsunuz. Ben olsam madem gördün bir zahmet bana diyene kadar sen kaldır. Emrindeki uşak değilim derim. Sonuçta ikinizde çalışıyorsunuz. Selam sabahsız direkt böyle giriş yapana az bile.

Valla o sinirle hiç aklıma gelmedi canım ya zorla kalktım günün üçüncü oyununuza ekmek peynirle yapmış oldum.ne diyim Allah gönlüne göre versin onunda
Bir daha lütfen dışardan söyle. Ama sadece kendine birde çocuğuna söyle .

Madem o kadar acsınız dışardan söyleseysiniz, ya da dışardan yeseydiniz.paranız var pılunuz var sürekli olmasa da böyle durumlarda dışarda yiyip gelseniz daha iyi

Bende özellikle dışarıda da çalışan birine neden "onu ne zaman kaldıracaksın" denir anlamıyorum.. madem bu kadar gözüne battı, kalk kaldır? Büyük bir sorun gibi görünmese de anlıyorum demek istediğinizi. İnsanı değersiz hissettiriyor.

Çok da abartacak bişey yok bunda, tipik bir erkek davranışı işte. Bence üzülmeye bile değmez.

bagzen oluyor. calistigi ortamdan steresten kaynaklaniyor esim polis cok. sinirli oluyor isten gelince. sadece hosgeldin deyip bise sormam aynisini bana der bende tamam derim yada cvp vermem. kendi susuyor sonra

Eşinizin o irmiği ne zaman kaldıracaksın demesi çok saçma rahatsız olduysa o kaldırsın o ev onun da evi.
Yardım etmiyorsa da susup oturacak burnunu sokmayacak.
Canım istemiyorsa 1 yıl kaldırmam oradan o irmiği kime ne ?en sinir olduğum insan tipi bu ya hem yapmaz hem söylenir.

Ayrıca kadınlar olarak biraz bencil olmayı öğrenmemiz gerek.
Görüldüğü üzere kimse madalya filan takmıyor bize.
O yüzden ac ve yorgunsak napiyoruz atıştırmalık bir şey alıp tv karşısında uzanıyoruz.
Canımız isterse daha sonra kalkıp yemeğimizi yapıyoruz istemezse onu da esimize yaptırıyoruz.

Cidden kadınlar kendilerini paraliyor hiç gerek yok.

Haklısınız. Yorgunluğun verdiği bir sıkıntıda var ama insan işten gelince birde yemek derdine düşüyor. Eş hafta içinde yardım etmeli. Hayat musterek ben bu lafı çok kullandım esime son 3 haftadır haftanın bir günü dısarda yemek yemeye alıştırdım. Diğer günler de 2 gun o 2 gun ben tabıkı yine ben ondan fazla iş yapıyorum ama kadın olmak biraz daha ağır galiba

Önce karnınızı doyurup sonra ertesi günün yemeğini halletseydiniz keşke, açlıktan bu kadar gerilmezdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…