Aslinda davraniş uyumsuzluğu kaynakli bir sorun bu.
Bu adam konu sahibinin evli, cocuklu arkadaslarini siliyorken kendisi bu şekilde konuşup, silince olay yaratmasi...Konu sahibi biriyle bu şekilde konuşsa kocasi hiç sakin karşilamazdi bence.
Benim erkek arkadaslarim var. Eşimin de kadin arkadaslari var. Eşimin arkadaslarinin (+10 yillik arkadaslari) sevgilileriyle esleriyle de gorusuyorduk toplu olarak ama hicbir kadinin eşime canim cicim kiymetlim yazdigini ya da evlilik nasil dertleselim yazdigini gormedim bunca senedir.
Cunku ketum tipleriz, millete de canimli cicimli konuşan insanlar degiliz. Cabim dedik diye sex olacak korkusu degil buarada

karakter boyle ben aile icinde bile o hitaplari kullanmam alisik degilim. Cevremiz de boyle haliyle. Konu sahibinin eşinin aklı başka calisiyor, yaptigi hareketler başka sorun orada.