- Emoji Skoru
- 52
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kalmayanhevesler
-
O kadar çok konuştum ki haklısın doğru söylüyorsun diyor ama değişen birşey olmuyorBiraz da ilgi, huzur, mutluluk getirsin bunlar parayla olmuyor, oturup konuşmadin mı, anlatmadın mı problemini?
Gece kimse çalışmak istemiyor diyor. Gündüzcü elemanı var gececi elemanı yokDükkana bir çalışan daha alınsa kurtarmaz mı?
Biliyorum ki bundan 5 sene sonrada birşey değişmeyecek. Terapiye gidicem dedi 1-2 defa gitti bıraktı. Eleman buldum dedi 1-2 gün eve geldi eleman dayanamadı gece çalışmaya dedi yine döndü işe. Her seferinde salak gibi aaa tamam düzelicek birşeyler diyorum ama olmuyor olmuyorBazi erkekler eş değil yardımcı arıyor. Çocuğumu doğursun, evdeki işleri halletsin, keyfim gelirse yatakta mutlu etsin.
Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Hala ayni durumda olmanıza şaşırdım. Sizin bu yaşadığınız evlilik değil, böyle hayat geçmez. Akıl sağlığınız için kendi hayatınıza farkli bir yön vermelisiniz.
Ben eminim haftada 2 günlüğüne falan biri çalışır gececi olarak. Part time olunca seçenek artıyorGece kimse çalışmak istemiyor diyor. Gündüzcü elemanı var gececi elemanı yok
Maalesef çalışmadığım için arkadaş sosyal çevre pek edinemedim. Burada edindiğim 2 arkadaşım oldu onlarda evli cocuklu herkes kendi hayatının derdinde. Buluşsak bile cocuklarla uğraşmaktan sohbet bile edemiyoruzSosyal çevren, arkadaşların yok mu? Biraz nefes almaya ihtiyacın var gibi. Belki biraz sosyalleşirsen iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?