Eş olmak önemli lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var

Memursunuz eşinizi sevmiyorsunuz sanırım çocukta yok sadece ailenizden korkup hayatınızı çöpe atma inadı niçin?

İşin gücün var ayrıl bu kadar enerjinii sömüren biriyse ailen boşandığın için reddediyorsa etsin,onlar evladını düşünmüyorsa sen niye düşüneceksin onları?

evet bir işim var memurum..
Aileden izin almayın boşanmak için. Maddi olarak gücünüz yeterse ayrı ev, yurt, apart hangisi uygunsa çıkar mis gibi yaşarsınız. Bunu yapmaya manevi gücünüz yoksa terapi alın belki fayda sağlar. Ama işiniz varken boşanmak gibi bir çözüm varken intihar bir seçenek/çözüm değildir..

merhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli
Sevmiyorsam evliliği yuretecek başka iyi katlanır yani yoksa ne yapılır ki boşanmaktan başka.

tanımıyorum hiç öncesini bilmiyorum kendiside anlatmaz hiç bir şeyini. ailem boşanmaya karşı boşanırsam adımı çıkartıp reddederler..
Size destek olmayan, mutsuzlugunuzu göz göre göre size yardım etmeyen aile reddetse ne olur reddetmese ne olur ki.. Bakın şu an reddetmemiş halleri ile sizi hâlâ bu mutsuzluğun içinde kalmaya zorluyorlarmış..

neden kızgın ve begenmedi..
Çalışan bir kadının ben bosanamam ailem beni siler diye korkmasına kizdik. Kimseye muhtaç olmadan kafamızın estiğini yapabilelim diye okuyup çalışıyoruz. Kocalık yapmayan beş para etmez sidikli adamlara hizmetçilik, kölelik edip bir de ellerine maaş saymak için değil herhalde.

tanımıyorum hiç öncesini bilmiyorum kendiside anlatmaz hiç bir şeyini. ailem boşanmaya karşı boşanırsam adımı çıkartıp reddederler..
Ailenizin adını çıkartması ne demek? Kimse boşanmak için evlenmiyor ama anlaşamıyorsanız da en doğal hakkınız. Neyin adı çıkacak burada

bu toplumda boşnınca kötü gözle bakıyorlar..
Bahsettiğiniz toplumda intihar etseniz de kötü gözle bakarlar, mutsuz olsanız da, mutlu olsanız da. Topluma göre yaşayacaksanız işiniz iş.

sizde annemin gençliğini gördüm. gelecekte mutsuz ve her şeyden pişman olacaksınız ve bunu biliyorsunuz. ya kendinize bir iyilik yapıp o iğrenç toplumu karşınıza alıp boşanın (aileniz yanınızda olmazsa olmasın, onlar böyle bir sebepten sizi silebiliyorsa siz de silmelisiniz), ya da ömrünüzün son yıllarını pişmanlıkla geçirin, ölüm döşeğinizde gençliğinizi düşünerek gözyaşı dökün.

karar sizin.

Back
X