- 9 Ağustos 2023
- 83
- -32
- 1
- 31
- Konu Sahibi fatmamiray
gorucu usulü ailem çevre buldu..Nasıl evlendiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gorucu usulü ailem çevre buldu..Nasıl evlendiniz?
neden kızgın ve begenmedi..evet bir işim var memurum..
Tamam onlar buldu da hiç mi konuşmadınız, bir yerde oturup çay kahve de mi içmediniz? Ailemizin her bulduğuyla evlenseydik işimiz var.gorucu usulü ailem çevre buldu..
evet gorucu usulu iki yıllGörücü usulü bir evlilik miydi? Ne kadar zamandır evlisiniz?
Aileden izin almayın boşanmak için. Maddi olarak gücünüz yeterse ayrı ev, yurt, apart hangisi uygunsa çıkar mis gibi yaşarsınız. Bunu yapmaya manevi gücünüz yoksa terapi alın belki fayda sağlar. Ama işiniz varken boşanmak gibi bir çözüm varken intihar bir seçenek/çözüm değildir..evet bir işim var memurum..
neden kızgın ve begenmedi..
İşiniz varken ailenize bağlıymışsınız gibi davranmanız beğenilmedi muhtemelen. Hayat sizin hayatınız, bu kadar depresifliği aileniz çekmiyor siz çekiyorsunuz.evet bir işim var memurum..
ben istemedim...Tamam onlar buldu da hiç mi konuşmadınız, bir yerde oturup çay kahve de mi içmediniz? Ailemizin her bulduğuyla evlenseydik işimiz var.
Sevmiyorsam evliliği yuretecek başka iyi katlanır yani yoksa ne yapılır ki boşanmaktan başka.merhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli
hiç bir ii yanı yok doğru düzgün iki yıldrı tanımıyorum bile.. sadece dövmesi yok sövmesi yok..Sevmiyorsam evliliği yuretecek başka iyi katlanır yani yoksa ne yapılır ki boşanmaktan başka.
Ya koskoca işi maaşı olan kadın gelmiş yok ailem istemez yok intihar etcem bilmem ne. Gidin ayrılın kendi maasinizla geçinin ya şu kadarını akıl edemiyor musunuz?neden kızgın ve begenmedi..
Size destek olmayan, mutsuzlugunuzu göz göre göre size yardım etmeyen aile reddetse ne olur reddetmese ne olur ki.. Bakın şu an reddetmemiş halleri ile sizi hâlâ bu mutsuzluğun içinde kalmaya zorluyorlarmış..tanımıyorum hiç öncesini bilmiyorum kendiside anlatmaz hiç bir şeyini. ailem boşanmaya karşı boşanırsam adımı çıkartıp reddederler..
Çalışan bir kadının ben bosanamam ailem beni siler diye korkmasına kizdik. Kimseye muhtaç olmadan kafamızın estiğini yapabilelim diye okuyup çalışıyoruz. Kocalık yapmayan beş para etmez sidikli adamlara hizmetçilik, kölelik edip bir de ellerine maaş saymak için değil herhalde.neden kızgın ve begenmedi..
Ailenizin adını çıkartması ne demek? Kimse boşanmak için evlenmiyor ama anlaşamıyorsanız da en doğal hakkınız. Neyin adı çıkacak buradatanımıyorum hiç öncesini bilmiyorum kendiside anlatmaz hiç bir şeyini. ailem boşanmaya karşı boşanırsam adımı çıkartıp reddederler..
bu toplumda boşnınca kötü gözle bakıyorlar..Ailenizin adını çıkartması ne demek? Kimse boşanmak için evlenmiyor ama anlaşamıyorsanız da en doğal hakkınız. Neyin adı çıkacak burada
Bahaneniz olmamalı o zaman. Ya cesaret ya esaret.evet bir işim var memurum..
Bahsettiğiniz toplumda intihar etseniz de kötü gözle bakarlar, mutsuz olsanız da, mutlu olsanız da. Topluma göre yaşayacaksanız işiniz iş.bu toplumda boşnınca kötü gözle bakıyorlar..
görücü usulu..Nasıl evlendiniz?