- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.598
- 478
- Konu Sahibi fatmamiray
Aileniz mi adınızı çıkarırtanımıyorum hiç öncesini bilmiyorum kendiside anlatmaz hiç bir şeyini. ailem boşanmaya karşı boşanırsam adımı çıkartıp reddederler..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileniz mi adınızı çıkarırtanımıyorum hiç öncesini bilmiyorum kendiside anlatmaz hiç bir şeyini. ailem boşanmaya karşı boşanırsam adımı çıkartıp reddederler..
bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor..
İyide dovmuyo sovmuyo diyede ömür gecmezki yolunuza bakinhiç bir ii yanı yok doğru düzgün iki yıldrı tanımıyorum bile.. sadece dövmesi yok sövmesi yok..
Yetişkin bir insansınız okumuş memur da olmuşsunuz böyle bir evliliğe nasıl evet diyebildiniz? Ben kedime bile istemediği bir şeyi yaptıramam nasıl bu kadar pasif olabiliyorsunuz?gorucu usulü ailem çevre buldu..
Intihar etmek bu kadar kolay mı ya? Söz konusu kendi canınız. Canınız bu kadar kıymetsiz mi? Kendi kendinize değer kıymet vermezseniz kimse vermez kusura bakmayın. Sevmiyorsanız ayrılın, bu kadar.merhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli
Zorla mı evlendiniz, okuyup maddi özgürlüğünüzü elinize almışsınız.Bu devirde nasıl kafalar bunlar böyle, pek alâ boşanıp kendi hayatınızı idame ettirebilirsiniz.ben istemedim...
İntihar etmeyi düşünecek kadar zorsa eşinizle evli kalmak. Boşanın belki daha mutlu olursunuzmerhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli
Maaş kartım onda demeyinArkadaşlar biliyormusunuz hiç bir konuda fikrimi sormuyor merak etmiyor.. Ama bnim paramla yapıyor ..
Maaş kartım onda d
hayır onda değil ama ödeme yapıyorum ona..Maaş kartım onda demeyin![]()
Eşin dahi olsa kimse için intihar etmeyi düşünme. Mutlu değilsen ki değilsin oturup konuş hala düzelmiyor ise kendi ayaklarının üzerinde dur ve boşan. Hayat kısa kimse için üzülmeye degmiyor malesefmerhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli
En başından beri böyle .. Ailem verdi kararı.. evet paylaştım daha çok agresifleşti.. sorunu bende aradı.Katolik değilseniz boşanabilirsiniz.
Evliliğinizin en başından beri mi böyleydi?
Evlilik kararını nasıl verdiniz?
Eşinizle bu durumu paylaştınız mı?
Boşanmayı düşünmüyorsanız düzeltmek için terapi alın.
Paranızı veriyor musunuz bir de ?Arkadaşlar biliyormusunuz hiç bir konuda fikrimi sormuyor merak etmiyor.. Ama bnim paramla yapıyor ..
gorucu usulü ailem çevre buldu..
Siz 2 senedir ilişkiye de mi girmediniz?evet olmadı sayılır
Ya zaten iyi olsa gidip kendi kızına/ oğluna ayarlar. Etrafta en çok gördüğüm şey çürük çarık sacma sapan tiplerin görücü diye getirildiği.Bazıları hemen savunmaya gecicek olsa da ben bekar arkadaşlar için yazayım. görücü usulü evlenmiyin. Evleceksenizde çok iyi tanıdıktan sonra evlenin.