Eş olmak önemli lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli
Intihar etmek bu kadar kolay mı ya? Söz konusu kendi canınız. Canınız bu kadar kıymetsiz mi? Kendi kendinize değer kıymet vermezseniz kimse vermez kusura bakmayın. Sevmiyorsanız ayrılın, bu kadar.

İn
merhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli
İntihar etmeyi düşünecek kadar zorsa eşinizle evli kalmak. Boşanın belki daha mutlu olursunuz

Arkadaşlar biliyormusunuz hiç bir konuda fikrimi sormuyor merak etmiyor.. Ama bnim paramla yapıyor ..

Katolik değilseniz boşanabilirsiniz.

Evliliğinizin en başından beri mi böyleydi?
Evlilik kararını nasıl verdiniz?
Eşinizle bu durumu paylaştınız mı?

Boşanmayı düşünmüyorsanız düzeltmek için terapi alın.

Memursanız ailenizde istemiyorsa boşanıp o şehirden tayin isteyip başka yere gitmeniz daha iyi olacak yoksa böyle ömür mü geçer

Eşin dahi olsa kimse için intihar etmeyi düşünme. Mutlu değilsen ki değilsin oturup konuş hala düzelmiyor ise kendi ayaklarının üzerinde dur ve boşan. Hayat kısa kimse için üzülmeye degmiyor malesef

Katolik değilseniz boşanabilirsiniz.

Evliliğinizin en başından beri mi böyleydi?
Evlilik kararını nasıl verdiniz?
Eşinizle bu durumu paylaştınız mı?

Boşanmayı düşünmüyorsanız düzeltmek için terapi alın.
En başından beri böyle .. Ailem verdi kararı.. evet paylaştım daha çok agresifleşti.. sorunu bende aradı.

Bazıları hemen savunmaya gecicek olsa da ben bekar arkadaşlar için yazayım. görücü usulü evlenmiyin. Evleceksenizde çok iyi tanıdıktan sonra evlenin.
Ya zaten iyi olsa gidip kendi kızına/ oğluna ayarlar. Etrafta en çok gördüğüm şey çürük çarık sacma sapan tiplerin görücü diye getirildiği.

Back
X