Eş olmak önemli lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var

Görücü usulü mü evlendiniz?
Evlenmeden önce bir süre tanımadınız mı adamı?

Intihar ne Allah askina? Sizin psikoloji gitmis yoksa en iyi koca icin bile olmeye degmez.

Aile buyuklerinizden dindar biri varsa gelsin kocanizla konussun bu yaptiginin cok buyum gunah oldugunu anlatsin. Annesine babasina da yine ayni sekilde yuva yikmanin ne kadar buyuk gunah oldugunu anlatsin. Caminin hocasi bile yapar yani. Yuzunu cehennem gibi yapmasi kotu ama bunun icin intihar fln dusunmeyin.

Memur bir kadının böyle çaresiz modda takılması çok şaşırtıcı. Sanki hiçbir geliri yok ta çaresiz. Gücünüzü farkına varın. Ailenize rest çekin. Boşanın. Elalem ne der yok ailem istemez gibi bahanelere sığınmayın. Hayat sizin hayatınız. Kimsenin karışmaya hakkı yok.

O söz ettiğiniz insanların hayatını çok biliyor gibi konuşuyorsunuz. Sanki hepsi keyfinde intihar etmiş gibi. gerçekten şaka gibisiniz

Yoo bence anlama kabiliyetinizle alakalı bi durum.
Ben hepsi keyfinden ediyor demedim.
Birşeyi normalleştirmeye karşıyım , tek çare gibi.

Degismeyecekse duzelmeyecekseniz boşanmak bir ömür böyle geçmez

Kaç yaşındasınız?

Yoo bence anlama kabiliyetinizle alakalı bi durum.
Ben hepsi keyfinden ediyor demedim.
Birşeyi normalleştirmeye karşıyım , tek çare gibi.

Demek insanları intiharı dillendirince normalleşiyormuş. Kaç insan intihar normalleşti. bak herkesin dilinde diye intihar etti bir kaç örnek verirmisiniz?

Evin içinde tanımadığın etmediğin yabancı bi adamla yaşıyorsun. Neymiş bi imza atıp karı-koca(!) olmuşsunuz.
Seks yok, sohbet yok, sevgi yok, paylaşım yok ... Eeee ne bu ?
Sen de mutsuzsun adam da mutsuz belli ki.
Otur konuş gerekirse gönlüne göre gide gide konuş, de ki "benim ailem boşanmama çok karşı sen boşanma davası aç, aileme de ben istemiyorum de" Belki işe yarar...
Ailenden çok fazla korkuyorsun. Ekonomik özgürlüğün olmasına rağmen hala toplum ne der düşmanlarımızın diline düşerim ailem reddeder diyorsun.
Reddetsinler zaten ?
Ne yani onların gönlü olsun diye koca ömrünü feda mı edeceksin ?
Edersen de et, sen çekersin, kimseye bir şey olmaz..
Bari çocuk yapma...

Bugünlerde il dışı başvurusu var ama cesaret edemiyorum karşılasacağım tepkilerden korkuyorum..

Hiçkimseye haber vermeden gizlice başvuru yap. Evdeki altınlarını bozdur git taşın, mutlaka bir apart vardır kadınlar için gittiğin yerde eşyalı orada yaşarsın sadece bir çanta eşya al git. Düzenini kurduktan sonra duruma göre boşanırsın.

Oturup bir cay bile icmediginiz insanla evlenme motivasyonunuz nedir?
Hayat biricik, sizi hayattan sogutan bir evlilik boyutuna gelmis, isin ciddi oldugunu esinizle paylasin.

Tayin isteme zamanı yaklaştı isteyeyim mi istemeyyem mi bilmiyorum tek başıma yapabilir miyim

Tayin isteme zamanı yaklaştı isteyeyim mi istemeyyem mi bilmiyorum tek başıma yapabilir miyim
35 yaşınızda ve memur halinizle bu ne özgüvensizlik. Çocuk olmadan yolunuzu çizin. Sonra herşey daha zor olur. Reşit ve meslek sahibi birisiniz. Ailenizi bu kadar takmak niye? Sonra çok pişman olursunuz.

Arkadaşım bırak kara kara düşünmeyi, biraz cesaret haydi..
İste tayinini ailenden de eşinden de uzak bir şehire
Okumuşsun mesleğin elinde çocuk bağın yok kimler kimler yapıyor sen mi yapamayacaksın.
Kur kendine yepyeni bir hayat
Aç boşanma davanı
Dağıtmadan toparlanamazsın, koca bir ömürü neden sevgisiz geçiresin ki

kimbilir sen cesaret edip yola çıktığında çok daha güzel bir hayat seni bekliyordur belki, erteleme..

Ben çok yoruldum artık sevemem sürekli ağlamaktan ve bunalımlardan bıktım çünkü
Burada konu açana kadar gidin boşanma davanızı açın.
Ananız babanız reddediyorsa da etsin, etraf konuşacaksa konuşsun, konuşur konuşur susarlar.
Kimden korkuyorsunuz, tehdit mi ediliyorsunuz? Şuraya tek cümlelik cevaplar yazacağınıza doğru düzgün açıklasanız belki yol gösteren çıkacak.

Meslek sahibisiniz, ekonomik özgürlüğünüz var.
Boşanmanızın önündeki engel ne?

Bence tipi iyiyse çocuk yap sonra boşa. Bidaha benimde çocugum olcakmı endişesi de olmaz. Sonra acele etmeden bosandıktan sonra yeni birini bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…