- 17 Mayıs 2011
- 1.173
- 4.239
- 333
- Konu Sahibi fatmamiray
-
En başından beri böyle .. Ailem verdi kararı.. evet paylaştım daha çok agresifleşti.. sorunu bende aradı.
Senin yerinde olsaydım, sevmediğim bir insanla evli kalmazdımmerhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli
ailem redderem dedi vb seyler ondan .. dedim ama..Ya kaç yaşında insansınız ben evlenmiyorum demediğiniz için başınıza gelene bakın.
Sorun sende yada bende terapiste gidelim diyeceksiniz bir kavga kıyamet çözülür yada biter.
hiç bir ii yanı yok doğru düzgün iki yıldrı tanımıyorum bile.. sadece dövmesi yok sövmesi yok..
Nasıl yanitanımıyorum hiç öncesini bilmiyorum kendiside anlatmaz hiç bir şeyini. ailem boşanmaya karşı boşanırsam adımı çıkartıp reddederler..
ailem redderem dedi vb seyler ondan .. dedim ama..
Ya zaten iyi olsa gidip kendi kızına/ oğluna ayarlar. Etrafta en çok gördüğüm şey çürük çarık sacma sapan tiplerin görücü diye getirildiği.
İlginç geldiniz bana. Boşanmış çok arkadaşım var hiçbirine kötü gözle bakmadım. Aileniz bakıyorsa ağlayarak günlüklerine yazabilirler. Neyi dert ettiniz bu kadarBugünlerde il dışı başvurusu var ama cesaret edemiyorum karşılasacağım tepkilerden korkuyorum..
İntihar etmek yerine boşanabilirsin.
İntiharda artık moda oldu.
Merhaba defalarca konuşmaya çalıştım anlatmaya çalıştımmm. Elle tutulur bir çabası olmadı.Bu kadar kafanızı kuma gömmeyin. Karşınızda bir insan var, sana ısınamıyorum bana uzaksın vs diyerek yardım isteyin. Çaba göstermezsen ayrılığa kadar gidebilir deyin. Duygularınızı ifade edin. Eğer boşanmaya karşı bir toplumda yaşıyorsanız, eşinizin de endişeleri olmalı ve o da anlaşmaya çalışmalı.
Eğer gözü görmüyorsa siz de destek alabilirsiniz, boşanabilirsiniz. Dünyanın sonu değil. Ailenize hislerinizi anlatın. Eğer anlayış yoksa kendi ayaklarınız üstünde durabilirsiniz. Illa ev geçindirmek şart değil. Apart olur yurt olur, mutlaka bir yerde kalırsınız. Kimse olmasın ne kaybedersiniz ki?
Tamam onlar buldu da hiç mi konuşmadınız, bir yerde oturup çay kahve de mi içmediniz? Ailemizin her bulduğuyla evlenseydik işimiz var.
ben istemedim...
bekar kalamaz bir kız ne deriz ellere.. eller neler diyor bizee fln flnElin oğlu daha mı kıymetliydi? Neydi evlenmeniz de ısrar motivasyonları?
Konuşmuyordu kendini ifade etmiyordu bu yüzden istemedim. bişey payalaşamayacağımı düşündüm..Neden?
görüştüm ama ben o kişiyi istemedim yani..Neden?
bekar kalamaz bir kız ne deriz ellere.. eller neler diyor bizee fln fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?