Yanı sizi sevmiyo demekki ama detay vermelisiniz. Işiniz var mı mesela boşanabilir misinizÖncelikle iyi geceler herkese nasıl başlasam bilmiyorum yanlız gerçekten çıkmazdayım ve önerilere ihtiyacım var eşim ailesinden dolayı biraz problemli iki tane de erkek evladım var eşim durduk yere yoktan sebeb ile tartışma çıkarıyor her seferinde gözü dönmüş gibi çıkışlarda bulunuyor evliliğimi bitirme noktansına kadar geldim ağza alınmayacak kelimeler sarf ediyor küfür etmiyo yanlız etse daha iyi ailesine karşı bir saygınlığı da yok en ufak şey bile ona ters ise hemen sinir küpü oluyor
Hayır çalışmıyorum boşansam baba evine dönsem de orası daha kötü kınamıyorım ama babam alkolik naralar atar bağırır çağırır küfürler vs orası çocuklarım için daha kötü olacak .... En basiti çocuklar durmuyor bağırıyor diyelim bu ses e gelemiyor işte çocukları da kendine benzettin de Allah seni ıslah etsin falan filanYanı sizi sevmiyo demekki ama detay vermelisiniz. Işiniz var mı mesela boşanabilir misiniz
ne zamandır böyle? evlendiğinizden beri mi?
eğer sonradan böyle olduysa acaba bir dönüm noktası mı var? sinirlerini ve psikolojisini bozan bir şey yaşamış olabilir m
Ne mezunsunuz çocuklar kac yasinda asgari maaşlı bi ise girsenizHayır çalışmıyorum boşansam baba evine dönsem de orası daha kötü kınamıyorım ama babam alkolik naralar atar bağırır çağırır küfürler vs orası çocuklarım için daha kötü olacak .... En basiti çocuklar durmuyor bağırıyor diyelim bu ses e gelemiyor işte çocukları da kendine benzettin de Allah seni ıslah etsin falan filan
Tekstil mezunuyum önlisans ... Çocuklar ise biri 4 diğeri daha 10 aylıkNe mezunsunuz çocuklar kac yasinda asgari maaşlı bi ise girseniz
Mesleğiniz varmış ne güzel çocukları kreş yaşına kadar sabredip para biriktirmeye calisabilirsiniz boşanmak için. Ama öncesinde siz biraz alttan alıp neden böyle davrandığını anlamaya calisabilirsiniz belki güzelce anlaşmak ise yarar problemlerinizi konusmakTekstil mezunuyum önlisans ... Çocuklar ise biri 4 diğeri daha 10 aylık
Konuşmaya yanaşmıyor birşey yok deyip geçiştirme yapıyorSakin bir anında tatlı tatlı konuştuğunuzda canım neden böyle oluyor neden tahammülsüzsün konuşalım çözelim dediğinizde ne diyor
Bunu bende seziyorum çoğu şey ben dışında gerçekleşip bende patlanıyor zaten seslenmiyorım önce sakinleşsin diyorım sonra kırıcı sözlerine tahammül edemiyorum şunu görüyorum pişman oluyor ama ben pişman oldum demiyor akşamki yaşanan sabah hiç olmamış gibi davranıyor ve ben nasıl davranmam gerektiğini şaşırır oldumSeninle ilgili olmayabilir . Büyük ihtimal başka halledemediği sorunları var ama sana patlıyor çünkü en yakınında sen varsın.
Arkadaşça konuşabilirseniz sana sorunlarını anlatabilirse ve sen kınamadan yargılamadan dinleyebilirsen çok iyi olur. Birlikte çözüm bulabilirsiniz.
Boşanmayı düşünmeden önce eşinizle bir öfke terapisi almayı deneyebilirsinizHayır çalışmıyorum boşansam baba evine dönsem de orası daha kötü kınamıyorım ama babam alkolik naralar atar bağırır çağırır küfürler vs orası çocuklarım için daha kötü olacak .... En basiti çocuklar durmuyor bağırıyor diyelim bu ses e gelemiyor işte çocukları da kendine benzettin de Allah seni ıslah etsin falan filan
Alttan alıp çoğu kez çocuklar yatınca gel konuşalım sorun ne ise ben isem söyle hani şöyle yapsan daha mutlu olurum böyle yapsan daha mutlu olurum veya sorun başka ise ki hep başka neden bence yine konuşalım diyorum yok adam saçmalama yine diyor susuyorMesleğiniz varmış ne güzel çocukları kreş yaşına kadar sabredip para biriktirmeye calisabilirsiniz boşanmak için. Ama öncesinde siz biraz alttan alıp neden böyle davrandığını anlamaya calisabilirsiniz belki güzelce anlaşmak ise yarar problemlerinizi konusmak
Bunu çok düşünüyorum ama ikna edemiyorumBoşanmayı düşünmeden önce eşinizle bir öfke terapisi almayı deneyebilirsiniz
O halde boşanın gitsin. Işe girin olmadı ailenizi çekin bu adamdan iyidir. Görüyorsunuz her gün kadın cinayetleri var bir gün bu öfkesini bu şekilde çıkarırsa yazık olmaz mı size ?Bunu çok düşünüyorum ama ikna edemiyorum
Buna emin olarak söylüyorum boşansam beni rahat bırakmaz buna eminim ve daha da psikopat olur hayatıma karışır şuan ki hali daha masum kalırO halde boşanın gitsin. Işe girin olmadı ailenizi çekin bu adamdan iyidir. Görüyorsunuz her gün kadın cinayetleri var bir gün bu öfkesini bu şekilde çıkarırsa yazık olmaz mı size ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?