• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş seçimi!!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Merhaba hanımlar,
Yaşım 28 eş adayı secerken bircok özelliğe dikkat ediyoruz.ben aşık olamıyorum mantık evliliği yapıcam.görüştüğüm insanlarda fiziki güzelliğe bakıyorum konuşması mesleği bana ilgisi ve bunu gibi..şeyler..
Yalnız aşk yaşamadan evlenicem hersey güzel olursa mantıklıda olursa biz kadınlar bize değer vereni seviyoruz zaten.
Bi türlü tam istediğim gibi diyemedim kimseye.
En önemliside maddi durumu olsun istiyorum.
İstanbulda calışıyorum.Parasızlık cok zor.istanbul daha zor.bu yüzden zengin istemem kötü bişeymi.şimdiye kadar hiç böyle düşünmezdin ama hayat beni buna itti.
Aranızda evli olup ,keşke diyen varmı.
Şuana kadar cok zorluk cektim artık rahat olmak istiyorum.
Suc mu maddi imkanı olmasını istemek.Kadın olarak cok yoruluyoruz zaten.ev işi çocuk hersey kadının işi.Hiç bir eş de tam destek olamıyor ne yazıkki.
Şimdiki kafam olsa maddi durumuna dikkat ederdim diyen varmı?sizce önemli mi ?önemsiz diyen varmı cidden!

geçimini sağlayabilecek olmasına bakman çok normal tabi ama, zenginlik peşinde olmak bana doğru gelmiyor. niyeti bozmak gibi bir şey bence.
ben de çok seçiciyim ama kişilik özelliklerine daha çok bakıyorum çünkü mutluluk konusunda bunun çok belirleyici olduğunu düşünüyorum. tabi ki ben de geçimini sağlayacak bi eş istiyorum. benim de zaten işim gücüm var ayaklarım yere basıyor.
kimse kusursuz değil bu yüzden % 100 aradığını bulmayı bekleme.
hoş gerçi ben önce aşkı bulmak istedim ama o olmayınca mantıkla hareket edeyim dedim o da olmuyor sanki :/

Bence para önemli, Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın, milyarder değil eşim ama belli bir standardımız var,bugün yemek yok dışardan söyleyelim diyebiliyorum mesela haftada 2 3 kez, gezip tozabiliyoruz, ciddi maddi sıkıntılar evliliği bitiriyor benim gördüğüm

Evleneceğin kişi senin bankan değil. Kimseye muhtaç olup da evlenme! Bu dediğin mantık evliliği değil o.....tan daha ağır. O....lar en azından para için bedenlerini satıyorlar, sense bedeninle birlikte kişiliğini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki de mantıklı olanı yapmalısın, ben hep şuna inanırım kendini neye layık görüyorsan onu seçersin.. Çok büyük bir aşk peşindeysen, onun getirdiklerine de saygı duyacaksın, onlarla yaşamayı bileceksin ömür boyu. Oflayıp puflamak yok sonra, çünkü kendine sen layık gördün onu, evet kısmet herşey, ama Allah da akıl fikri vermiş, havaya bakmıycaksın yani yoksa ömrün kıskançlıkla geçer..

Sen zengin eş istiyorsun ama o seni isteyecek mi bakalım ?
Malum para parayı çekiyor .

Bu kesinlikle dogru.

Zengin adamlar da salak degil, para icin peslerinden kosan kadinlardan bikmislar o yuzden kendi parasi, kazanci meslegi olan kadinlara yoneliyorlar. Obur turlu ortalama gelirli kadinlardan suphe duyup bir de onunla ugrasmak istemiyorlar.

Kaynak, 2 farkli agiz diyeyim biri doktor biri is adami. Isadami olanla bir sure flort ettim diyeyim, bana aynen yukarda yazdigim paragrafi soyledi. Para suphesi olmadan tam anlamiyla guvenmek istiyormus, bunu yapamamaktan, kadinlarin karakterlerinden suphe etmekten bikmis. Bir de kendisine ilgi gosteren kadinlara kesinlikle alici gozle bakmiyormus, para pesindedir diyr. Zengin koca avcilari hadi yine iyisiniz, kapin tuyolari:)

Sevdiğim adam zengin olsa güzel olurdu tabi, hayır demem. Para her şey değil belki ama çok şey. Belli yaşam standartlarimiz var, ben benimkinin altında yaşayacağım bir evlilik istemem şahsen. Hele ki sizin gibi sevmeden evleneceksem (zaten yapmam da) bari parası olsun. :KK53:

Dunyanin hicbir zenginligini esimle yasadigim aska huzura degismem..samimi soyluyorum..durumumuz kotu degil ama zenginde degiliz henuz..hep sunu derim para mal mulk guzel sey..ama yaninda sevdigin varsa..paylasabildigin bir ask varsa...

Yani problem su ki, herkeste aski bulma luksu yok maalesef. Sevdigin insanla evlenebilmek de buyuk bir sans ve luks. Uzunca sure beklersen ask olacak diye bir sey de yok, gelmeme olasiligi olan bir durumu bir noktadan sonra beklemenin de pek faydasi yok. O yuzden insan bazen kaderine razi olup, elindeki sartlari en iyi sekilde degerlendirmeye yonelmek durumunda kalabiliyor.

Benim de sevdigimle evlenme sansim olmadi mesela, yasim 28.5 . Gelmeme olasiligi olan aski beklemektense uygun adaulari degerlendircem sanirim ben de. Biraz hoslanayim, isinayim yeterli benim icin.

Son düzenleme:
Bence para önemli, Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın, milyarder değil eşim ama belli bir standardımız var,bugün yemek yok dışardan söyleyelim diyebiliyorum mesela haftada 2 3 kez, gezip tozabiliyoruz, ciddi maddi sıkıntılar evliliği bitiriyor benim gördüğüm
Demek istediğim bu.milyarder ,fabrikatör aramıyorum.belli şeyleri yapabilmeyi istiyorum.cocuk yetiştirme ve eğitimi cok zor ,ev gecindirme cok zor.biz cok kalabalık bir aileyiz.misafir cok olur mesela.rahat etmek istiyorum kısaca

Back
X