• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş seçimi!!

Bence para önemli, Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın, milyarder değil eşim ama belli bir standardımız var,bugün yemek yok dışardan söyleyelim diyebiliyorum mesela haftada 2 3 kez, gezip tozabiliyoruz, ciddi maddi sıkıntılar evliliği bitiriyor benim gördüğüm
Demek istediğim bu.milyarder ,fabrikatör aramıyorum.belli şeyleri yapabilmeyi istiyorum.cocuk yetiştirme ve eğitimi cok zor ,ev gecindirme cok zor.biz cok kalabalık bir aileyiz.misafir cok olur mesela.rahat etmek istiyorum kısaca

Para herşey değildir ama önemlidir mantık evliliğini kafasına koymuş bir insan için gayet mantıklı bir istek bana göre, zengin koca derken ali ağaoğlunu kastetmedi heralde, durumu iyiden kasıt kendisi çalışmadan yaşamak
Aynen öyle canım.cocuklarıma kendim bakmak evimle misafirimle ilgilenmek ve hobi amaclı kurslara gitmek istiyorum.çalışmayıda istiyorum ama dilediğim gün cıkabilecek rahatlıkta olmayı istiyorum

Aşk olmadan sevişmek neye yarar :rolleyes:
Evet çalışmak , harcamak gerek :KK9:
Sevgi öncelikli :KK73:

Mantıklı olan zaten her insanın çalışması.
İhtiyaçlarımızı almak için çalışmak zorundayız .
İşte ben o zorunluluğu istemiyorum.cok zor bir kadının calışmak zorunda olması.hem cocuk hem misafir hem temizlik.ruhen de bedenende yorulmuyormusunuz

Mantıklı olan zaten her insanın çalışması.
İhtiyaçlarımızı almak için çalışmak zorundayız .
İşte ben o zorunluluğu istemiyorum.cok zor bir kadının calışmak zorunda olması.hem cocuk hem misafir hem temizlik.ruhen de bedenende yorulmuyormusunuz

düşüncelerinde haklısın canım. maddi sorunlar bi yere kadar sonra huzurun kaçıyor tartışmalar falan derken bi bakmışsın sevgi de bitmiş. aslında biraz da kader kısmet adam fakir diyorsun bi bakıyosun zengin olmuş ya da tam tersi. aslında dikkat edeceğin şey ne olursa olsun iyi günde kötü günde ben bu adamın yanında olur muyum. vardır güzel adamlar parası pulu azdır ama hep sever hep değer verir kendinden kısar da sana harcar. karpuz seçer gibi eş de seçemiyoruz kısmetin kimse bir şekilde o oluyor. bu kadar kafaya takma bence. bol bol dua et. ayrıca çok zorluk çektim demişsin inşallah güzel günler yakındır :KK36:

Paramı kazanıyorum.
Bir şeyi eşimden beklemeden kendim yapabiliyorum, ailemizin ve oğlumun geleceği için çalışıyor olmaktan gocunmuyorum.
Bende gocunmadan çalışırım ,gıcunmam ama yorulurum.ve ne yorulma..hepinizin yasadığı iş stresi ev stresi olmuyormu.Ben şu halimle kendime vakit ayıramamaktan şikayetciyim.birde cocuğum olsa eşim olsa ne yaparım acaba

Yani erkeklerin de bayilarak çalıştığını düşünmüyorum .
Açıkçası kocan olacak kişi evde sana yardımcı olmazsa çok yorucu olur da diğer türlü işte standart bir hayat.

Evleneceğin kişi senin bankan değil. Kimseye muhtaç olup da evlenme! Bu dediğin mantık evliliği değil orospuluktan daha ağır. Orospular en azından para için bedenlerini satıyorlar, sense bedeninle birlikte kişiliğini.

Üslubunuzu biraz yumuşatın isterseniz. Umuma açık bir forum ve küfür hoş olmuyor.

Bende gocunmadan çalışırım ,gıcunmam ama yorulurum.ve ne yorulma..hepinizin yasadığı iş stresi ev stresi olmuyormu.Ben şu halimle kendime vakit ayıramamaktan şikayetciyim.birde cocuğum olsa eşim olsa ne yaparım acaba
Tabii yorulur insan. Emeksiz yemek oluyor mu?
Ama içim rahat, eşime bir şey olsa (sadece ayrılık değil, sağlık sorunu işsizlik) yıkılmayız. Güvenme varlığa bir kıvılcım yeter demişler.
Çalışmak benim olmazsa olmazım. Eşim çok zengin olsaydı ve çalışma deseydi onunla evlenmezdim mesela.
Kendi hayatımı idame ettirdiğimi bilmenin güvenini hiçbir şey veremez bana. Eşimin kazandığı para da dahil.

çok haklısın ben de senin gibi düşünüyorum. çok şükür çalışmıyorum eşimin maaşı yetiyor. hem iş hem ev hem çocuk bi de misafir... offf çok zor. belki de yapı meselesi şahsen ben yapamazdım.

Mantık evliliği yapmak isteyen birinin durumu iyi olan bi adamla evlenmek istemesi neden garip geldi cidden anlamıyorum

Ben mantık evliliği yapmadım ilk ciddi ilişkim 9 sene sürdü ve evlendik, bana göre değil ama yapacak olsaydım ben de durumu iyi olsun isterdim, çocuk yokken önemli değilse bile çocuk olunca önem kazanıyor erkeğin maddi manevi durumu, maddi durum şu yüzden önemli, mesela ben 2 senenin tamamını aldım ücretsiz izindeyim, tek maaş yetmeyecek olsa nasıl alacaktım? Hem aşık olma hem de sürün kim ister?

Aşık olup borçtan kafayı kaldıramayanları da görüyoruz, gerçekçi olmak lazım

Back
X