• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş seçimi!!

Durumu iyiden ziyade ailene denk belki bir tık üst biri olmasına dikkat et. Alıştığın standardın altına düşmek zor. Ama çok da fazlasını beklemen yanlış.

Rol yapmasını istemicek belki de, ya da benim sevgim yeter diyecek
Belkide. Yani öyle adam bulursa ne mutlu ona. Konu sahibi öğretmensin sanırım. Çok yoruluyorum diyorsun,ozelde çalışıyorsun anladığım kadarıyla. Atan ozaman. Geldiğin gittiğin saat belli olsun. Tatil günün belli olsun. Ne istediğin sana kalmış. Ha çooook zengin adam bulmak başka birde maddi durumu iyi adam bulmak başka. 1.seçenekte zaten bir elin yağda balda hizmetçiler vs :) ama 2. Seçenekte emin ol evde oturmak bir süre sonra ne yapıyorum duygusu yaşatacak sana. Çocuk büyütmek evet çok güzel ama aşık olmadığın bir evlilikte yapacağın şeyler seni mutlu etmez diye düşünüyorum. O sebepten önceliğin aşk olsun derim ama maddi durumu elbette değerlendirmek gerekir. Sadece önceliği buna verirsen üzülmeni istemem sonradan.

Yani erkeklerin de bayilarak çalıştığını düşünmüyorum .
Açıkçası kocan olacak kişi evde sana yardımcı olmazsa çok yorucu olur da diğer türlü işte standart bir hayat.
Bence bayılarak çalışsın ev işi misafir işi yemeği cocuğu hersey bende bi zahmet bayılarak çalışsın .hiçbir erkek ne yazıkki destek olamıyor.olmalı olmalı diyorsunuz lakin olamıyor

Herkes fili tuttuğu yerden yazıyo hee

Sankinkiz dedi ki zengin olsun gerisini koy g.te gitsin

Kızın dediği şu, bu yaşıma kadar aşık olmadım olacak gibide değilim çocuk da istiyorum, mantık evliliği yapacağım, anlayışlı sevecen biri olursa biz kadınlar zaten zaman içinde seviyoruz ha bir de durumu iyi olsun ille çalışmak zorunda kalmayayım

Ben gecen sene işten cıkıp eve gelmem 8 bucuk oluyordu.yemeği yoldan alıyordum.banyo yapacak halim bile olmuyordu.ayaklarımın ağrısıyla yatıyordum.sabah pert bi şekilde kalkıyordum.tüm gün ayakta ders anlatmak nedir bilenler bilir.günde 12-13saat ders aralıksız sabahtan akşama kadar.camaşır biriktoru hayli anca öyle yıkıyordum.temizlik ayda bir.haftanın 6 günü calışıp 10 yıl yaslandım abartısız.çöktüm.aldığım para cok komikti hemde.

Allah kolaylık versin atanabildin mi şimdi?

Maddi durumunun iyi olmasını istemek değil de bana ezelden beri çalışmayı istememek tuhaf gelmiştir.
Elbette herkes ister refah içinde yaşamayı.
Ben çalışmayı çok seviyorum kakin istediğim zamn cıkabilmeliyim kafam rahat olmalı.öyle bişey hiç demedim

Ne diyor zengin bir adam, zengin biriyle evlenmek isteyen kıza mektubunda: ben büyük ihtimalle her geçen yıl daha zengin olacağım ama sen hiçbir koşulda her geçen yıl daha güzelleşmeyeceksin. Bu mantıklı bir alışveriş olmaz vs. Yani verecek neyin var diyor kısacası da. Hee zenginlik güzel bişey olsa gerek kim istemez ama ne bileyim beşinci sırada falan bak bu olaya

Amaaan kız sanki milyoner arıyor. Alt taragı düzgün işi olan çalışmadığında evi geçindirecek durumu iyi ülke ortalamasında muhtemeln biri olursa evleneyim diyor. O adamdan çocuk yapacaksa zaten mantıklı.

Bir de herkesin çalışma şartları aldığı para başka, ben memurum sabah 8 akşam 5, haftasonu tatil, öyle çok çok yoğun da çalışmadım şimdiye kadar, maaşım ortalama bir rakam, şimdi ben tutupta asgari ücretle günde bilmem kaç saat ayakta çalışan hatta bazen cumartesi de çalışan bir adama çalışmak fazilettir diye ahkam kesemem

Ben de mantik evliliği yaparım muhtemelen. Ama mantigim bana parayi bir kriter olarak gorme gonlunun isindigi yasayis tarzi senin gibi olan biriyle evlen diyor. Mesela ben bir adamı maddi durumu iyi diye secsem ilerde bi gün adam bana dese ki yediğin, içtiğin, giydigin hep benim paramla ben o lafın altında ezilirim.Mantık bunun neresinde.

Amaaan kız sanki milyoner arıyor. Alt taragı düzgün işi olan çalışmadığında evi geçindirecek durumu iyi ülke ortalamasında muhtemeln biri olursa evleneyim diyor. O adamdan çocuk yapacaksa zaten mantıklı.
Neden diğerleri bunu anlamıyor anlam veremiyorum.tabikide bu.
Tabikide arkadaslar milyoner aramıyorum.rahatlık diyince neden aklınıza ali ağaoğlu geliyor.fakirlik ciğerimize işlemiş.rahatlık istemek suc hakaret gibi görülüyor toplumda.

Tabii ki suç değil, o da seni tercih ederse tabii.
Zengin olanını geçtim maddi durumu orta üstü erkekler bile çok seçici artık.

Bende şunu biliyorum aşık olmadığın biriyle evlendiğinde ufacık yanlışı bile gözüne batar,sineye çekmek zor olur
Hani aşık olduğunda tek o olsun yeter durumu olmaz

="dansmarue, post: 43584916, member: 411235"]Amaaan kız sanki milyoner arıyor. Alt taragı düzgün işi olan çalışmadığında evi geçindirecek durumu iyi ülke ortalamasında muhtemeln biri olursa evleneyim diyor. O adamdan çocuk yapacaksa zaten mantıklı.
iyi tamam ben baya zengin arıyor sandım. Yoksa diğer türlü evi geçindirecek kadarsa hem aşk hem mantık evliliği yapabilir. Aşık olamıyorum diyor ama karşısına o kişi çıkmadığı içindir.

krirerlerin arasina çalisma saatlerinide ekleee
atiyorum adamin restorant zinciri var ama i$ten çikip eve gelemiyor yogunlukdan
yemisim parasinida malini mulkunude ..
bence sen en iyisi ev standarti koy, kira olmadimi geçinmek kolay olur herhalde malum kira fiyatlari :)

Mantık evliliklerinin suç olduğunu düşünmenize sebep olan durum nedir ? Suç mu diye sormuşsunuz da..

Aşk evliliği yapmak isteyen dilediğince aşkını doya doya yaşasın evlensin.
Mantık evliliği yapmak isteyende aynı düşünce yapısına sahip bir adam bulup istiyorsa evlensin..

Mantığıma uygun biri ile evlenmek istiyorum dedikten sonra gerisi size kalmış.
Aynı evin içinde aynı masada aynı yatakta aynı havayı soluyacaksınız nede olsa.Belki yaşayamadığınız aşkı zamanla yaşarsınız..

Mesela gönülden sevip ama mantığına uymayan çok ilişkiler var bu zamanda, mantığına uymadığı halde ilişkisini bitirmeyip devam edenlerde var.. Ama mutsuz şekilde ilerliyor bu ilişkiler sürekli sorun sürekli sorun. Neden ? Çünkü mantığına yatmayan durumlar var ki pürüzlükler çıkıyor.

Demek ki herşey sevgi değil ya da mantık değil..

Biri olunca biri olmuyor yine sorun çıkıyor.
Yani demek istediğim şu mantık evliliği yaptım rahat olucam diye bir durum söz konusu değil bence.

Hayırlısı olsun hakkınızda..

Ben gecen sene işten cıkıp eve gelmem 8 bucuk oluyordu.yemeği yoldan alıyordum.banyo yapacak halim bile olmuyordu.ayaklarımın ağrısıyla yatıyordum.sabah pert bi şekilde kalkıyordum.tüm gün ayakta ders anlatmak nedir bilenler bilir.günde 12-13saat ders aralıksız sabahtan akşama kadar.camaşır biriktoru hayli anca öyle yıkıyordum.temizlik ayda bir.haftanın 6 günü calışıp 10 yıl yaslandım abartısız.çöktüm.aldığım para cok komikti hemde.

:KK43: Çok iyi anladım sizi ben meb de çalışırken günlük 6 saati geçince pert oluyordum o gün yorgunlultan uyuyamıyordum bile kaldı ki o dersleri hazırlaması sınav hazırlaması okuması girmesi vs. vs. çok yorucu.
Şimdi evde misin?

Yahu siz para pul deyince ben de fabrikatör arıyorsunuz sandım, benim dangalaklığım bütün sayfaları okumadan yorum yaptım.
Kusura bakmayın.
Elbet herkes çocuğunu kendi büyütmek ister, ben çalışmayı düşünmüyorum önümüzdeki bi iki yıl daha.
Dediğim gibi ben yanlış anlamışım.

Back
X