• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş seçimi!!

Senin neyin var diyenler!
Cocuğu ben yapıcam ,ben taşıyıp beslicem doğurup ben emziricem gece gündüz.misafir geldiğinde çarşaflar temizmi,ev dağınık mıydı diye düşünen benim.işten eve gelip yarınki misafir için önden yemek haxırlayacak olan benim.işten bi gün izin alıp misafir ağırlamak için kırk takla atacak benim.iş
yerinde evi ,evde işi düşünecek benim.evde ne eksik ben bilicem.tem
izliği ben yapıcam,gelenlere ikram ben hazırlıycam.ve evli olanlar daha iy bilir..birsürü sıkıntı başlıyor.
Annelik en zor meslek .cocuk yetiltirme hem zor hem masraf.daha ne olsun

Maddi durum önemli, bu yüzden boşanan insanlar, altın takıldı kaynanam aldı, kredi ödüyoruz zorlanıyoruz şeklinde konu açan çok, aşk karın doyurmaz lafına inanırım ben, şimdiye kadar görüştüğüm insanlarda maddiyat aramadım, kişiliğe önem verdim ama bir faydasını da görmedim açıkçası. :KK14:

:KK43: Çok iyi anladım sizi ben meb de çalışırken günlük 6 saati geçince pert oluyordum o gün yorgunlultan uyuyamıyordum bile kaldı ki o dersleri hazırlaması sınav hazırlaması okuması girmesi vs. vs. çok yorucu.
Şimdi evde misin?
Aynen canım sınav hazırlama okumaya hiç girmedim bile.cok zorlandım.şimdi başka bi işe başladım

Cocuğu ben yapıcam ,ben taşıyıp beslicem doğurup ben emziricem gece gündüz.misafir geldiğinde çarşaflar temizmi,ev dağınık mıydı diye düşünen benim.işten eve gelip yarınki misafir için önden yemek haxırlayacak olan benim.işten bi gün izin alıp misafir ağırlamak için kırk takla atacak benim.iş
izliği ben yapıcam,gelenlere ikram ben hazırlıycam.ve evli olanlar daha iy bilir..birsürü sıkıntı başlıyor.
merak ettim ne bu senin misafir derdin boyle :)
çok korkutmuslar seni yaws
misafire hazirlik yapicam diye koca standartami olur :)
keyfime bakacam yan gelip yaticam, çocuk dogurup kendim buyutucem de amenna canimi ye ama misafir deme yawsss:mad::mad:

Para hersey degil deyip konu sahibine yuruyenleri anlamiyorum. Kadin zaten mantik evliligi yapacagim demis. Gayet normal bir istek maddi durumunun iyi olmasini istemesi. "Mantik evliligi yapacagim parasi olmasa da olur" mu diyecekti. Madem sevgi ask yogun degil hayatimi yasarim diyor.

cogumuz univ. Okuyoruz. Elimizden gelirse daha fazlasini. Ne icin? Mesleki acidan biryere gelip maddi acidan rahat etmek icin. Ama evlenirken isteyince tuhaf bakiliyor. Buna karsi cikanlarda bana yapmacik geliyor.

Aynen canım sınav hazırlama okumaya hiç girmedim bile.cok zorlandım.şimdi başka bi işe başladım

Öğretmenlik yapacaksanız devletten başka yerde yapmayın anca emek sömürüsü başka bir şey değil...
Ya da özel ders verin branşınız müsaitse.

Herkes fili tuttuğu yerden yazıyo hee

Sankinkiz dedi ki zengin olsun gerisini koy g.te gitsin

Kızın dediği şu, bu yaşıma kadar aşık olmadım olacak gibide değilim çocuk da istiyorum, mantık evliliği yapacağım, anlayışlı sevecen biri olursa biz kadınlar zaten zaman içinde seviyoruz ha bir de durumu iyi olsun ille çalışmak zorunda kalmayayım
Yazdığın cümleler dışında bişey yazmadım zaten.nerden başka kanılara vardılar anlamadım cidden.

Çok zengin olmasın ama bebeğim beni uykusuz bıtaktıgında eşim yardımcı olsun. Çocuklar beni yordu diye işten çıkınca eve koşarak gelen kocam olsun. Eşim ve çocuklarla takılıp gideriz varsın ev alsak kredi mi çeksek diye hesap yapıp duralım. Ben paralı ama tüm yükü bana yıkacak koca yerine bu anlattıklarımı tercih ederim. Ettim de.

keyfime bakacam yan gelip yaticam, çocuk dogurup kendim buyutucem de amenna canimi ye ama misafir deme yawsss:mad::mad:
Dedim ya cok kalabalık ailemiz.acıkcası korkmamak elde değil.bizimkiler yatılı gider her yere birde.annem ve ablalarımdan biliyorum canım

Birgün eşimle konuşuyoruz, dedi ki "Aşkım çok yoruldum. Sofrayı topladım, masayı sildim, kahvaltılıkları dolaba yerleştirdim, makineyi boşalttım, tabakları yerleştirdim, kaşıkları yerleştirdim, bardakları yerleştirdim, bulaşık tabakları çatalları bardakları makineye koydum, tezgahı sildim..." Ajitasyonun dibi... Ben bunları anlatırken "mutfağı topladım" diyorum. :)
Siz de biraz ajite etmediniz mi bu mesajınızda?
Hayat böyle bir şey, keyif almak yerine sıkılacak yön ararsanız bulursunuz.

Dedim ya cok kalabalık ailemiz.acıkcası korkmamak elde değil.bizimkiler yatılı gider her yere birde.annem ve ablalarımdan biliyorum canım

Birgün eşimle konuşuyoruz, dedi ki "Aşkım çok yoruldum. Sofrayı topladım, masayı sildim, kahvaltılıkları dolaba yerleştirdim, makineyi boşalttım, tabakları yerleştirdim, kaşıkları yerleştirdim, bardakları yerleştirdim, bulaşık tabakları çatalları bardakları makineye koydum, tezgahı sildim..." Ajitasyonun dibi... Ben bunları anlatırken "mutfağı topladım" diyorum. :)
Gercekler böyle ama acite dediğin cümleden hangisini yapmıyorsun ,yada hangisini yaparken zevk alıyorsun.doğruya doğru

Ahah çok hoş.
Kare kare vermiş eşiniz.
Gülümsetti.

Gercekler böyle ama acite dediğin cümleden hangisini yapmıyorsun ,yada hangisini yaparken zevk alıyorsun.doğruya doğru
Misafir gelecek diye kendimi parçalamıyorum, eşimi dostumu zevk alacağım şekilde ağırlıyorum.
Eksiğini biliyorsam kendi evimin çocuğumun eksiğini biliyorum. Bunu planlamak da keyifli bence.
Elbette sinirlendiğim strese girdiğim anlar oluyor, robot değiliz, insanız. "Gelsin hayat bildiği gibi" diyorum. Elimden geleni yapıp elimden gelmeyene hayıflanmıyorum. Olduğu gibi kabul etmek gerek. İnsan başka türlü içinde bulunduğu anın tadını çıkaramaz ki.

Misafir gelecek diye kendimi parçalamıyorum, eşimi dostumu zevk alacağım şekilde ağırlıyorum.
Eksiğini biliyorsam kendi evimin çocuğumun eksiğini biliyorum. Bunu planlamak da keyifli bence.
Elbette sinirlendiğim strese girdiğim anlar oluyor, robot değiliz, insanız. "Gelsin hayat bildiği gibi" diyorum. Elimden geleni yapıp elimden gelmeyene hayıflanmıyorum. Olduğu gibi kabul etmek gerek. İnsan başka türlü içinde bulunduğu anın tadını çıkaramaz ki.

Bence de misafir agirlamak neden kendimi parcalamak olsun ki? Evet borege corege ugrasiyorum ama ondan da zevk aliyorum, kek borek vs yapmak bence gayet zevkli bir is :KK50: Misafirler de yaptiklarimi soluksuz yiyince hosuma gidiyor zaten,:KK30:

Son düzenleme:
Bence hem aşk hem mantık olmalı. Yani ben öyle yapacağım kısmetse ama daha çok aşk olmalı, yüzüne bakınca huzur bulamayacağım, yolunu gözlemeyeceğim adamı ne yapayım? :KK51:

Bence de misafir agirlamak neden kendimi parcalamk olsun ki? Evet borege corege ugrasiyorum ama ondan da zevk aliyorum, kek borek vs yapmak bence gayet zevkli bir is :KK50: Misafirler de yaptiklarimi soluksuz yiyince hosuma gidiyor zaten,:KK30:
Kötü bakan göze zaten kusursuz, mükemmel diye bir şey yok ki :)
Ben pek uğraşmıyorum çünkü o konuda çok beceriksizim açıkçası :)) Becersem eminim çok keyiflidir.

Back
X