10 sene lojmanda yasadim asker cocuguyum.Bende polisesiyim.13 yilfir yer yurt gezip durduk.
Dogudada iki sehirde yasadim
Lojmandada kaldim sivildede
Guneydoguyuda gezip dolaştım
Ah keske o yillada gecmeseymis ne guzel gunlermis ozlemle aniyorum
Ist oldukca zor.
Ilkten zorlansanda inan cok zevklidir oralar.hele gurbette lojmanda oturmanin ne oldugunu yasamayana anlatmak zor
Suan cok duygulandim gözlerim doldu.10 sene lojmanda yasadim asker cocuguyum.
Artik memleketimizdeyiz ve ailecek dedigimiz tek şey en guzel yillarimiz lojman yillarimizdi. Yaşamayan bilmez
evlenme niyeti var mı?
yaşlar kaç?
sen ne iş yapıyosn?
Evlenme niyetimiz var.
ikimiz de 25iz.
ben bankacıyım,doğuda iş bulmam zor
Evet insan bilmediği şeyden korkuyor.Stresli meslek çevrede çok bilgi kirlilği olmasından dolayı bunları kafaya taktım.Teşekkür ederim yorumunuz içinSoguk biri yapmasinin sebebini anlamadim. Yedi sulalem de askerdir bu arada.
Diger konulara da gelirsek baska bi ise de girse zirt pirt tatillere gidemeyeceksiniz. Hangi işte sinirsiz izin var ki?
Ben korkularinizin meseleyi bilmemekten kaynakli oldugunu dusunuyorum cunku nerdeyse hepsi anlamsiz
Çok mutlu oldum bunları okumaktan dolayı. Ben de lojmanlarla alakalı olumsuz yorumlar duydum hep. O yüzden burada birebir yaşayanları dinlemek daha sağlıklı oldu benim için. Çok sağolunSuan cok duygulandim gözlerim doldu.
O kucuk cocuklar grlfi gozumun önüne
Biz beraber bir aile olmuştuk. O yillar esiminde benjmde hayatimin en guzel yillariydi.
Konu sahibide korkmasin.biz oralarda vok guzel yillar gecirdik. Pazarlara gittik komsularda edindik
Piknikler yaptik.yesillikler topladik tarlalardan.cocuklarla oynadık.
Bence siz hayatı gezip tozup, eğlenmek olarak görüyorsanız çok fena çakılırsınız yere. Evlenmek çok büyük bir sorumluluktur bence hazır değilsiniz
Evet malesef o bu mesleği seçerken başvururken bana sormadı. O yüzden ben geleceği biraz düşünerek hayatı kendime uydurmaya çalışacak yollar arıyorum.Ayrılmak kolay olan seçim.Bunu da istemiyorum. Karışık bi ruh halindeyim,teşekkür ederimCiddiyetle ilgili bi degisim olacağını sanmıyorum ama mesleki deformasyon diye birseyin varlığı da kesin.
Yillik izinlerinizde yine tatil yaparsınız. Her yeni tayinde her hafta sonu civar sehirleri gezersiniz. Gezmek isteyen insan yolunu bulur.
Ama sürekli taşınmaya, doğru duzgun eşyalarınızın olmamasina, taşınırken zarar gormeye, surekli muhit değiştirmeye ve tam yeni alışmışken sıfırdan başlamaya, ileride çocuklarınızın bir suru okul değiştirmesine ve bu adaptasyon süreçlerine hazırsanız, neden olmasın.
Ama bunları gogusleyemeyecekseniz, yıllarca birbirinize emek verip vaktinizi ve hayallerinizi çalmayın, herkes kendi yoluna baksin.
O istediği işi secmekte serbest, siz de istediginiz eşi secmekte serbestsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?