Eş seçmek=hayat seçmek

bilemedim. ben de istemezdim sanıyorum. zaten meslek olarak askerler ve polislere önyargım var. kimse alınmasın ama.
Bana sorsaydı istemezdim sanırım. İnsan sevince yollar arıyor ben de bunu nasıl kendime uydururum diye yollar arıyorum.Bana tatillerde yurtdışına gideriz haftasonu şehir dışına çıkarız diyor.Ama realist mi işte onu kestiremiyorum çünkü henüz yaşanmadı o günler.

Niye ciddi olmak Zorunda olasınız ki adam evde değil işte da asker olacak

Dert ettiginiz sey bu mu?
Pilot bi arkadasim var, benden daha cok geziyor eşiyle. Ki ben bekarim, yine de onun kadar özgür degilim.
Eşya düzen filan da hikaye, eskisi gibi degil artik. Insanlar daha minimalist yasiyor.

Dert ettiginiz sey bu mu?
Pilot bi arkadasim var, benden daha cok geziyor eşiyle. Ki ben bekarim, yine de onun kadar özgür degilim.
Eşya düzen filan da hikaye, eskisi gibi degil artik. Insanlar daha minimalist yasiyor.
Bilgim olmadığı için geleceği biraz daha iyi kestirmek adına yazdım.Nasıl olacak doğu iller lojmanlar vs . Arkadasın yurtdısı seyahatler yapıyor sanırım

Bana pek realist gibi gelmedi. Aniden çıkan görevleri olmuyor mu askerlerin? İzinlerin iptal olduğu olmuyor mu askeriyede? Subay derken rütbeli mi? Astsubay bir arkadaşın tayini tercihdışı çıkmıştı mesela.

Evet rütbeli astsubay değil. Astsubayların daha zor oluyomuş. Çatışma doğuda kalma gibi bi durumum olmayacak memurluk gibi niye korkuyorsun diyor hep.Bilemiyorum ben de

Bence de zor bir karar.
Cunku adam askerse askerdir yani, memnun kalmadim is degistiricem gibi bir durumu yok. Gelecek planliyorsaniz birlikte karar almalisiniz

Esimin bir is mevzusu olmastu, iyi kazanacakti ama haftasonlari calisacakti haftaici izin kullanacakti. Bizim aile ilismizi cok zora sokacakti. Ortak karar vermistik ve daha az kazanacagi secenegi secmistik.

Sizin de deneyip gorme imkaniniz olsa keske muhakkak gormeden denemeden onyargili olmayin derdim. Ama su durumda bence kaygilanmakta haklisiniz.

Asker eşi diil im ama güneydoğuda bir yıl görev yaptım asker eşi arkadaşlarım vardı inanın yukarıda bazı arkadaşlar yazmış ya o günleri çok özlüyoruz diye bende o kadar özlüyorum ki asker eşi olan arkadaşlarım da şimdi hepsi başka yerlere gitti ve hepsi aynı şeyi söylüyor keşke gitmeseydik diye oradaki arkadaşlıklar çok farklı çok güzel eşinizin maaşı da çok iyi olacak muhtemelen eğer iyi bir insansa kaliteli ve mutlu bir yaşam sizi bekliyor derim.

Hayat boyu bir karar ve deneyip yanılma seçeneğim yok. O yüzden kafamda fazla kurup ihtimallere kendimi hazırlıyorum. Dediğiniz gibi zor, konuşup içimi rahatlatmaya çalışıyor ama o da henüz başlamadı.Evlenmeden önce onun birkaç sene görevini yapıp sindirmesini bekleyeceğim sanırım.

Çok iyi bir insan bu sebepten asla ondan vazgecmek istemiyorum.Yazdıklarınıza sevindim çok sağolun umarım biz de öyle oluruz

Mesleği işyerinde yapacak. Günlük hayatta normale döneceksiniz yani kendi evinizde sen sen o da o olacak.

Mesleği seçerken sana sormaması çok büyük bir sorun. Eğer ortak bir yaşam düşünüyorsa iki kişi bu tip kararlar üzerinde iki kişi de düşünmeli...

buyuk dayımın oglu subay
ozellıkle lojmanda yasadılar az masraf etmek ve gezmeye para ayırmak ıcın
her fırsatda tatıle cıkıyorlar her tatılde gercekten tatıldeler
kuzenımın esı lojmanda yasamaktan cok mutlu ve memnun hatta baska turlusunu dusunemedıgını soyluyor okadar benımsemıs

gorev ıcın sureklı sehır degısıklıgı oldugundan sadece cocuk ıcın zorlandıgını soyluyor 2 cocukları var bırı ortaokul bırı ılk okul cagında
onun dısında bır sorun yok

Ben ordan oraya taşınmak istemezdim açıkçası. Yani böyle bir şeyi sadece körkütük aşık olduğum, yanında olayım da gerisi önemli değil dediğim erkek için yaparım. Eğlenmek benim için de önemli, sosyal açıdan sıkıcı küçk bir yerde yaşamayı bir kere yaptım bir daha yapmam.
Konu sahibesi sen ne iş yapıyorsun, mesleğini yapmak istiyor musun?

Şöyle düşünün Türkiye 'de hayat günden güne zorlasıyor. İnsanlar da maas garantisi olan meslekleri secmek istiyorlar. Evet size sormamıs ama sanırım kazanacağını düşünmedi , kesinlessin öyle Die düşündü. Gezmek tozmak istemenizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı hayaller bende de var görmek istediğim 2 3 ülkeyi gördüm ama bitmedi elbette.Yasım 28 hayaller hayatlar durumu söz konusu olmaya basladı artık daha realist bakıyorum olaylara.Özel sektörde de calıssanız da cok fazla izniniz olmayacak,dogu illerinde farklı sehirler görmek farklı kültürler tanımak bana her zaman sıcak gelmiştir. Ayak uydurulmayacak bir hayat oldugunu düşünmüyorum ben.

Eşim asker.Cuma günü yıllık izne çıktı.Cuma günü yıllık izne çıkacağı cuma günü belli oldu Atamacisi "bu sene size tayin yok" diye konuşan arkadaşın o hafta istemedigi iller arasında yazdigi şehre tayini çıktı.Ustelik yaptığı görüşmeye güvenip yaşadığımız yerde ev almisti 10 yıllık borca girmisti

Konuyu görünce dedim tam benim konum. Benim eşim liseden itibaren asker lojmanda yaşıyoruz. Ben istanbulda çalışıyordum evlenip şehir değiştirince ayrılmak durumunda kaldım. Öncelikle şunu soyliyim eşinin karakteri soğuk degilse soğuk bir insana dönüşmez.lojmanda yasamak cok güzel çünkü benim en çok onemsedigim şey güvenlik ve burda cok iyi cocuklar geç saatlere kadar oyun oynuyor. Lojmanda bi çok sosyal aktiviteler kurslar vs. Var. Hangi kuvvette calisacagi önemli ama isleri yoğun oluyo. Biz de gezmeyi tozmayi seviyoruz hic bi tatili kacirmiyoruz hemen arabaya atlayip yola koyuluyoruz gittiğimiz yerde ordu evinde kaliuoruz bunlarin hepsi obemsizdir. İş konusunu baslarda çok sorun ettim ve kendime dedim ki istanbulda olsam terfi alsam maaşım yükselse bu kadar mutlu olur muyum hayır dedim. Eşinizi seviyorsanız ve o da sizi seviyorsa her şeye rağmen hayat guzellesir. Sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabilirim

Eyvah eyvah :) bir arkadaşın eşi denizci subay. Malum olaylardan dolayı asker sayısı azalınca çalıştığı bot kapandı ve tayin oldu. Önce eşi gitti. Arkadaşım öğretmen olduğu İçin yaz tatilini bekledi.

Evet rütbeli astsubay değil. Astsubayların daha zor oluyomuş. Çatışma doğuda kalma gibi bi durumum olmayacak memurluk gibi niye korkuyorsun diyor hep.Bilemiyorum ben de
Ben karacı olarak anladım erkek arkadasini ...öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…