Eş:Sen Bir Teşhircisin

Bu arada benim esim de kisa giyme yok gogsun gorunur yok bilmem ne karisir.. sevgiliyken de boyleydi hatta daha beterdi. Ayagima oje surmeme tahammul edemezdi. Yasaklamisti. Ne gibi bi anlami olablir ki yani ojenin. Ona gorè,ben herseyime heryerime dikkat ederim ayaklarima bile ,cok bakimliyimdir..demekmis.. sacma. Ben de cok severdim oje surmeleri..
Evlendik. Artik karismaz. Sormam soylemem istedigimi surer giyerim. Gorur bisey demez. Zaten bebegim var ay kendime bakabildigim an sayisi az.. hergun ojeyle gezemem. Bebek bi asilir heryer ortada zaten kapali da giysen. Cok acik giyen biri hic bi zaman olmamistim ama esim karisma isini bi kenara birakti artik. Cunku tanidikca seni,guven basliyor sànirim. Esiniz de kiskanmis salaklasmis bosverin.. :/

Bu senin giyim tarzından değil eşinin karakterinden kaynaklanıyo üzme tatlı canını. Benim ki de geçen seneye kadar böyleydi hala da ara ara yapar. Aşırı kıskanç çünkü. Bende bi ara kalbini kirmiyim istediği gibi giyimeyim dedim ama baktım ki adam ne istediğini bilmiuo:)) sonra dedim bırak konuşsun sense takma boşver ver cevabını pes edene kadar.

taviz vermeyin. tavizin sonu yok çünkü...Ben kıyafetimin açık oldugunu dusunmuyorum deyin ve aynı tarz giyinmeye devam edin...Sanırım eşiniz kendini ezik hisediyor yanınızda o yüzden baskı kurmaya çalışıyor. Bu konu biter baska konu baslar taviz verirseniz.

Söylediği şey hoş değil ama her şeyde de boşanma düşünmeyin. Neden bu kadar basit oldu evlenip boşanmak anlamıyorum?

Terbiyesiz adam. Çok haklısın kızmakta ve kırılmakta. Bu erkekler kendilerinin sanıyorlar ya. Kadınlar hep onların nefislerine göre giyinmeli ve yaşamalı. Yok adamlar bakar , tahrik olur diye şort giyme , etek giyme , bakımlı olma. Yoksa dolmuşta otobüste sokakta tokat yersin , yumruk yersin, tekme yersin, laf yersin. Hiç bir şey yapamasalar bakışlarıyla tacize uğrarsın. Kapalı kadınları kızları bile taciz ediyorlar artık şaşırıyorum. Kızcağızın hiç bir yeri belli değil her tarafı kapalı ona bile laf atan ahlak yoksunlarını gördü bu gözler ( kapalı -açık tartışması değil amacım sadece kıyafeti hiç bir yerini belli etmesenede yapılıyor bu ahlaksızlık onu anlatmak istedim) Çoğu zaman kadınlar bile kadınlara yapıyor bu tacizleri. Cık cıklamalar. Pis pis bakışlar. Offff yemin ediyorum ülkemi çok seviyorum. Ama Avrupa ülkelerini ve Amerika’yı kıskandığım tek konu insanların kıyafet konusunda kimseyi taciz etmemeleri. Eşinize gelirsek asla ama asla taviz vermeyin.

Bu laf için boşanır mıyım? Hayır..
Ama burnundan dökerim. Kendimce pasif bir direniş başlatır onu yok sayarım..
Evde hiç bir işini yapmam. Aynı şekilde giyinir gezerim..
Ta ki densizliği için ayaklarıma kapanıp özür dileyene kadar...

Ne yapsın yani dar pantolon mu giymesin sırf adam istemiyor diye? Huzur kaçmasın diye suyuna mı gidecek kendinden taviz mi verecek?

Gögüs dekoltesini bende hoş bulmuyorum. Buyuk goguslerim yok zaten yakasi v kesim elbiseler vs giyerim ama gogsum acillmaz. Buyuk olsalar o gogus arasi cizgiyi acmamaya ve gogus kismi acilabilir seyler giymemeye dikkat ederdim ben olsam.

Eşim karismaz pek. Elbisemi, şortumu, askilimi giyen bir insanim yerine gore ama egilince, cekistirilince ordan burdan acilarak goruntu vermemeye dikkat etmek lazim diye dusunuyorum. Hem eşinizin hem sizin orta yola gelmenizi tavsiye ederim. Esiniz bu kirici sozleri ve aşiri kiskancligi birakmali sizde biraz dikkat etmelisiniz.

Bekarken kamufle ediyolar ama. Ben de bekarken dekolteli gezerdim bişey demezdi. Evlendik aman sütyen sapı görünüyor aman etek giyme açılıra döndü olay

Eşinin dikkatini çekiyorsun, demek ne giyersen seksi buluyor seni.

Kıskanmak ayrı bu derece hakaret etmek ayrı.
Bundan zevk alıyormuşsunuz gibi söylemesi iğrenç.
Bu konuyu açıkca konuşmanız lazım.

Teşhircisin lafindan sonra eminim esin de pişman olmuştur, ağır bir laf ama kalan kısmını büyütme kuzum. Guzel bir vücudun var demekki ve eşinin de akli kalıyor. Ben bile güzel kadınlardan alamıyorum gözümü. Işyerinde sokakta sağda solda insanların göğüs dekolteni veya bacaklarını poponu süzmesi düşüncesi çileden çıkarıyor belli ki. Hiç tadinizi kaçırmaya, ayrılık düşünmelere değmez. Uzme kendini. Ayni konu birkaç kez tartisilinca şiddeti artıyor zamanla. Etrafında eşi tarafından önemsenmeyi, ne giydi ne yaptı gorulmeyi isteyen o kadar çok kadın var ki. Tabi ki kısıtlanma fikri hiç hoş değil ama vallahi yalan söylemeyeceğim genç güzel karım olacak ben de istemem göğsünü başkaları görsün, bacaklari poposu bütün guzelligi ortada olsun.

Sadece bunun için boşanılmaz ama kesinlikle taviz vermeyin. Taviz tavizi doğurur. Açık giyinip giyinmediğinizi evlenirken düşünecekti, şu an yapacak bişey yok. Uslubu apayrı çirkin bir olay. Kibarca söylese siz zaten daha dikkatli olmak isterdiniz belki ama bu üslupla devam ettiği sürece taviz vermeyin.

süzmek ayrı. orasına burasına bakmak ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…