Eş:Sen Bir Teşhircisin

“Sen de teşhircinin kocasısın” deyin
“Madem teşhirciyim, bunu bile bile benimle neden evlendin? Bu durumda sana yakıştıracağımız sıfat ne oluyor?” Deyin verin cevabını

Hiç kimse için kendiniz olmaktan vazgeçmeyin. Ki zaman size hiç kimsenin buna değmediğini öyle ya da böyle öğretiyor. Size saygı duymayan biri için kendinizi üzmeyin.

of nerdeyse birebir annem ve babam arasında geçen diyaloglardı bunlar. ciddi bi kıskançlık psikolojisinde oldukları için giydiğiniz şeylerle ilgili olmuo durum zaten ne giyseniz bi kulp buluyolar
Kesinlikle katılıyorum. Bu düşüncedeki adam ne giyilirse giyilsin bir sorun çıkaracaktır.

adam namusum dedigi kadina bu kelimeyi diyorsa bu kadindan cok kendisine hakarettir. fakat o baglantiyi kurabilecegini sanmiyorum esinizin.

Sinirlenince agzinin ayari kacan adamlara ifrit oluyorum. Asil zihniyetleri ortaya dokuluyor boylece. Demek ki diledigi gibi giyinen herkesi gostermek icin teshircilik icin giyiniyor saniyor, yazik. Sinirlenmekte son derece haklisin. Kiskanclik anlasilabilir ama hakaret asla.

Kadının bedeni evlilik olunca ortak mülk olmuyor. Salon takımı konusunda uzlaşılır, kadının vücudu hakkında uzlaşma olmaz. Tek söz sahibi kişinin kendisidir.

Katilmiyorum. Esinizin hoslandigi bir parfumu sıkmak bile jesttir. Erkekler de bizim icin bir seylerden taviz veriyor. Onlara karsi bu kadar kati olmayi sahsen dogru bulmuyorum

Sevgiliyken laf etmez ama karısı olunca "namusu" kategorisinde her türlü çirkefliği ele alır bu erkek milleti.

Yerinizde olsam uzaklaşırdım kendisinden.
Bi aklını başına toplasın, zaten kendini bilen kadın kendini bilir.

Ben şanslıyım o açıdan.
Eşim her daim der zaten, ben seni biliyorum usturubunu da biliyorum.
İstediğin gibi giyinebilirsin çünkü ortamına göre giyinmeyi biliyorsun der.

Ben de açık giyinmiyorum, normal 2 çocuklu anne kıvamında, kıyafetlerim usturupludur.
Ama yeri gelir kısa da giyerim, yeri gelir kolsuz da giyerim.
Herhalde tatilde, plajda boyundan topuğa giyinecek halimiz yok, yerine göredir herşey.

Eşiniz terbiyesiz bence, size saygısı yok.
İş ortamı belli şekilde giyim gerektirir. Bir giyim kodu vardır zaten.
Eşiniz bundan da bir haberdir Allah bilir.

Ne diyeceğimi şaşırdım, ama ben olsam bu tavır ve davranışlarına karşı çok uzaklaşırdım kendisinden.

konuyu okumadan başlığa cevap vermek istiyorum ona da oruçluyum geniş geniş yazamıyorum ,,,,eşinizin ar damarı çatlak mı ki teşhirci biri ile evli diyip kenara çekiliyorum..siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…