- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
- 158
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Hiç kimse için kendiniz olmaktan vazgeçmeyin. Ki zaman size hiç kimsenin buna değmediğini öyle ya da böyle öğretiyor. Size saygı duymayan biri için kendinizi üzmeyin.Eşimle çok sık tartışma yaşamayız ancak eşimin benimle ilgili bir şikayeti var ve zaman zaman bu konu patlak verir. Kıyafetlerimi usturuplu bulmayarak eleştirip engelleyici tutum sergiler. Bu konu beni oldukça rahatsiz ediyor çünkü ben açık giyinmiyorum.
Şort mini etek hatta kapri tayt askili bluz giymem eteklerim ya diz altimda ya da ayaklarima dek ulasir. pantolonlarim dar paça hemen hemen herkesin ustunde bulunan üste oturan likrali pantolonlardan.
Pantolonlarimi begenmez ben de giyince sinirden yuzu kizarir ve tartisma başlar. Fakat ben kendime bu kesim pantolonlari yakistiriyorum herkesin ustunde bulunan siradan pantolonlar bunlar inanin dikkat cekici değil.
Dun giydigim elbise ayaklarima dek uzun yakasi kesinlikle acik olmayan bir elbiseydi cocugumu kucağıma alinca göğüsü biraz acildi kiyafetin. bunu gorunce bagirmaya basladi ''iş yerinde bu kiyafetle egilince oran buran gorunuyordur tüm uyarilarima ragmen bu giyim tarzini birakamadin çünkü sen bir teşhircisin'' dedi.
Bunlari duyduguma inanamadim. Aramizda kötü bir tartisma gecti. simdi kalbim paramparça. haksizliga iftiraya ugramis hissediyorum. bu saygisizligi kaldiramiyorum. Bosanmak dahi geciyor aklimdan
Kesinlikle katılıyorum. Bu düşüncedeki adam ne giyilirse giyilsin bir sorun çıkaracaktır.of nerdeyse birebir annem ve babam arasında geçen diyaloglardı bunlar. ciddi bi kıskançlık psikolojisinde oldukları için giydiğiniz şeylerle ilgili olmuo durum zaten ne giyseniz bi kulp buluyolar
Kadının bedeni evlilik olunca ortak mülk olmuyor. Salon takımı konusunda uzlaşılır, kadının vücudu hakkında uzlaşma olmaz. Tek söz sahibi kişinin kendisidir.
konuyu okumadan başlığa cevap vermek istiyorum ona da oruçluyum geniş geniş yazamıyorum ,,,,eşinizin ar damarı çatlak mı ki teşhirci biri ile evli diyip kenara çekiliyorum..siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi.Eşimle çok sık tartışma yaşamayız ancak eşimin benimle ilgili bir şikayeti var ve zaman zaman bu konu patlak verir. Kıyafetlerimi usturuplu bulmayarak eleştirip engelleyici tutum sergiler. Bu konu beni oldukça rahatsiz ediyor çünkü ben açık giyinmiyorum.
Şort mini etek hatta kapri tayt askili bluz giymem eteklerim ya diz altimda ya da ayaklarima dek ulasir. pantolonlarim dar paça hemen hemen herkesin ustunde bulunan üste oturan likrali pantolonlardan.
Pantolonlarimi begenmez ben de giyince sinirden yuzu kizarir ve tartisma başlar. Fakat ben kendime bu kesim pantolonlari yakistiriyorum herkesin ustunde bulunan siradan pantolonlar bunlar inanin dikkat cekici değil.
Dun giydigim elbise ayaklarima dek uzun yakasi kesinlikle acik olmayan bir elbiseydi cocugumu kucağıma alinca göğüsü biraz acildi kiyafetin. bunu gorunce bagirmaya basladi ''iş yerinde bu kiyafetle egilince oran buran gorunuyordur tüm uyarilarima ragmen bu giyim tarzini birakamadin çünkü sen bir teşhircisin'' dedi.
Bunlari duyduguma inanamadim. Aramizda kötü bir tartisma gecti. simdi kalbim paramparça. haksizliga iftiraya ugramis hissediyorum. bu saygisizligi kaldiramiyorum. Bosanmak dahi geciyor aklimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?