Eş:Sen Bir Teşhircisin

Kismen haklisiniz herkes sevdigini kiskanir ama hakaret etmez ve onu rahatsiz edicek sekilde kisitlamaz. Adamin tarzi yanlis...
Ben hic sanmiyorum bu koca forumda hic bir kadin " askim sana bu etek cok yakisiyor ama sen bunu giyince ben rahatsiz oluyorum, bunu disarida giyme" diye ricada bulunan erkege hayir desin. Ayrica adamlar mini etekli begenip, evlenince tesettüre sokuyor sonra yine baska bi mini etekliyle flörtlesiyor...
Burda problem adamlarin uslup ve egolari...
Bosanma mevzusuna gelince cok haklisiniz evlilik cocuk oyuncagi degil herseye kizip bosaniyorum denmemeli ve de bosanilmamali... manevi yükü agir...

Ben gayet rahat hayir derim. Bu bir tavizdir ve taviz tavizi dogurur. Ben yetiskin bir kadin olarak ne giyecegimi iyi bilirim, kim olursa ve nasil bir uslupla soylerse soylesin fark etmez benim giyimime karisamaz. Bu etegi giyme, bu askiliyi giyme, bu sortu giyme... Sonu yok bu isin.

Konu sahibi cok agir bir laf. Ben olsam kesinlikle surundururum, burnundan getiririn pismanligindan ve tekrar etmeyeceginden emin olana kadar. Giyim tarzimdan da zerre taviz vermem. Yetiskin, cocuklu, calisan bir kadinsiniz. Ne giyeceginize karar vermek esinize dusmez.

Kismen haklisiniz herkes sevdigini kiskanir ama hakaret etmez ve onu rahatsiz edicek sekilde kisitlamaz. Adamin tarzi yanlis...
Ben hic sanmiyorum bu koca forumda hic bir kadin " askim sana bu etek cok yakisiyor ama sen bunu giyince ben rahatsiz oluyorum, bunu disarida giyme" diye ricada bulunan erkege hayir desin. Ayrica adamlar mini etekli begenip, evlenince tesettüre sokuyor sonra yine baska bi mini etekliyle flörtlesiyor...
Burda problem adamlarin uslup ve egolari...
Bosanma mevzusuna gelince cok haklisiniz evlilik cocuk oyuncagi degil herseye kizip bosaniyorum denmemeli ve de bosanilmamali... manevi yükü agir...

Siz de o konuda haklisiniz ben de sinir oluyorum acik kadinlarla evlenip sonra onlara baski yapanlara. Adamin uslubu yanlis zaten sadece rahatsiz olmasini normal buldum bundan dolayi bosanmak istenmesi yanlis bence

Ne yapsın yani dar pantolon mu giymesin sırf adam istemiyor diye? Huzur kaçmasın diye suyuna mı gidecek kendinden taviz mi verecek?

Bosanmak o kadar kotu bir seyki. Evlilikte huzur o kadar kiymetli bir sey ki. Dar pantolon bol pantolon evlilikteki huzurun yaninda cok onemsiz kaliyor inanin. Karakterinden taviz versin demiyorumki. giyim basit bir konu. Ve evlilik de ortada uzlasmak demek. Esi de eminim.kadinin isteklerine gore sekil almistir. Bu kadar kati bakmamak lazm

Evlenmeden önce bu konular açık açık konuşulmadığı zaman böyle oluyor işte .
Kör muydu bu adam evlenmeden önce.

İnadına açık giyinmek kesinlikle sizin kişiliğinizden taviz verir . Çünkü belli ki siz de bu tarz giyineyim derdinde değilsiniz . Daha fazla sürtüşme çıkarmayın bence .

Ha boşansanız ne isterseniz onu giyersiniz . Ama değer mi yuva yıkmaya ? Değmez .

Orta yolu bulabilirsiniz . Beraber kıyafet bakmaya çıkın mesela . Onun beğendiğini siz beğenmediyseniz hayır beğenmedim diyin ki siz de söz sahibi olmaya başlayın .

Yoksa adamın inadına inadına dekolte evliliğinize zarar verir hiç gerek yok

Seven kıskanır diyip giyime müdehale yumuşatılmaz. Gelinlikte verdiğiniz taviz bu noktaya getirmiş. Bunda da susarsanız hangi noktaya taşıyacak kim bilir?

Bosanmak o kadar kotu bir seyki. Evlilikte huzur o kadar kiymetli bir sey ki. Dar pantolon bol pantolon evlilikteki huzurun yaninda cok onemsiz kaliyor inanin. Karakterinden taviz versin demiyorumki. giyim basit bir konu. Ve evlilik de ortada uzlasmak demek. Esi de eminim.kadinin isteklerine gore sekil almistir. Bu kadar kati bakmamak lazm
Kadının bedeni evlilik olunca ortak mülk olmuyor. Salon takımı konusunda uzlaşılır, kadının vücudu hakkında uzlaşma olmaz. Tek söz sahibi kişinin kendisidir.

Cidden hasta bu adamlar.
Bir olayla örnekliyeyim,bir komşumuz vardı ruh hastası derecesinde titizdi.Geldiği zaman şu dairedekine gittinmi koltuğun ayakları tozluydu,şu komşuyu gördünmü camı silmiş pervazlar leş vb konuşurdu.
Evimi dip köşe temizleyen ve gittiğim evde hiç bir yere bakmayan ben,onun gibi deli gibi temizliğe ve gittiğim heryerde oturduğum gibi evi radar gibi süzmeye başlamıştım.
Kurtuldum şükür ondanda,o huyumdanda tekrar.
Yani bu tarz adamlar ya başka bayanları süzüp duruyor,yada yakınında sürekli bunu dile getiren erkekler var.
Bu nedenle beynine kodlanmış bu,tedavi olması gerek.

Evlenmeden evvel açık giyerdim sort askılı vs. gelinlikle basladim tavize..
Senin adına çok üzüldüm çok ağır bi laf ama boşuna denmiyor taviz tavizi doğurur diye. Hiç kimse için yaşam tarzından, alışkanlıklarından bir adım geri atmamak gerekiyor çünkü sonra böyle sınırının bilmeyip coştukça coşuyorlar işte.

Cevaplariniz, tavsiyeleriniz, samimi görüşleriniz icin teşekkürler. Tabiki bosanmak kolay değil ama bu hakareti tutumuyla buz kestim.üstünde durmam gereken cozumlenmesi sart olan bir problem bu.
Şu an aramizda sadece cocugumuzla ilgili bir iletisim var ben darginim o sinirli. özür dilemeli benden pisman olmali ancak o zaman aramizdaki soğuk yeller kaybolur.

Cevaplariniz, tavsiyeleriniz, samimi görüşleriniz icin teşekkürler. Tabiki bosanmak kolay değil ama bu hakareti tutumuyla buz kestim.üstünde durmam gereken cozumlenmesi sart olan bir problem bu.
Şu an aramizda sadece cocugumuzla ilgili bir iletisim var ben darginim o sinirli. özür dilemeli benden pisman olmali ancak o zaman aramizdaki soğuk yeller kaybolur.

Dilemez bekleme...1 kerelik bi olay değil çünkü adamın fikri bu...

Esınız bu sozle cok ayıp etmiş ama bazen sacmalıyorlar aklıma geldıde bebgıme hamile oldugunu ogrendık Bı abla var o duyurdu herkese ve esim herkesin ıcınde bana salakça dedikı kimden yerin dibine girdim bazen ne dediklerini bilmeyecek kadar saf oluyorlar sizde takılmayın kıskanıp soylemsı tur bana soylenen lafta yenilir yutulur cinsten degil ama ben niyeyse sadece ne sacmalıysoun dıyebılmıstım o anki bebek heyecanıyla surat bile yapmamıştım. Oda saka yapıyorum ayağına yattı ama hala İcim den cıkmaz o lafı

Esınız bu sozle cok ayıp etmiş ama bazen sacmalıyorlar aklıma geldıde bebgıme hamile oldugunu ogrendık Bı abla var o duyurdu herkese ve esim herkesin ıcınde bana salakça dedikı kimden yerin dibine girdim bazen ne dediklerini bilmeyecek kadar saf oluyorlar sizde takılmayın kıskanıp soylemsı tur bana soylenen lafta yenilir yutulur cinsten degil ama ben niyeyse sadece ne sacmalıysoun dıyebılmıstım o anki bebek heyecanıyla surat bile yapmamıştım. Oda saka yapıyorum ayağına yattı ama hala İcim den cıkmaz o lafı
Çok sacma bir laf etmiş hem de topluluk içinde. Söylediği bu sözden ötürü onu utandirmissindir umarim. Konusmadan önce düşünmek soyledini tartmak ayri meziyet

of nerdeyse birebir annem ve babam arasında geçen diyaloglardı bunlar. ciddi bi kıskançlık psikolojisinde oldukları için giydiğiniz şeylerle ilgili olmuo durum zaten ne giyseniz bi kulp buluyolar

keşke baştan hiç taviz vermeseydin... sonu gelmicek bu konu seni çok yıpratcak gbi duruyo

ne derseniz deyin ama kafa yapısının değişeceğini sanmıyorum keşke baştan hiç ona bu imkanı tanımasaydınız

Back
X