- 8 Ocak 2018
- 365
- 810
- 18
- 32
- Konu Sahibi Belgisizamir
Kismen haklisiniz herkes sevdigini kiskanir ama hakaret etmez ve onu rahatsiz edicek sekilde kisitlamaz. Adamin tarzi yanlis...
Ben hic sanmiyorum bu koca forumda hic bir kadin " askim sana bu etek cok yakisiyor ama sen bunu giyince ben rahatsiz oluyorum, bunu disarida giyme" diye ricada bulunan erkege hayir desin. Ayrica adamlar mini etekli begenip, evlenince tesettüre sokuyor sonra yine baska bi mini etekliyle flörtlesiyor...
Burda problem adamlarin uslup ve egolari...
Bosanma mevzusuna gelince cok haklisiniz evlilik cocuk oyuncagi degil herseye kizip bosaniyorum denmemeli ve de bosanilmamali... manevi yükü agir...
Ben gayet rahat hayir derim. Bu bir tavizdir ve taviz tavizi dogurur. Ben yetiskin bir kadin olarak ne giyecegimi iyi bilirim, kim olursa ve nasil bir uslupla soylerse soylesin fark etmez benim giyimime karisamaz. Bu etegi giyme, bu askiliyi giyme, bu sortu giyme... Sonu yok bu isin.
Konu sahibi cok agir bir laf. Ben olsam kesinlikle surundururum, burnundan getiririn pismanligindan ve tekrar etmeyeceginden emin olana kadar. Giyim tarzimdan da zerre taviz vermem. Yetiskin, cocuklu, calisan bir kadinsiniz. Ne giyeceginize karar vermek esinize dusmez.