Eş sorunsalı

Atanamadım başka çıkar yol da bulamadım çünkü hasta babaannem üvey anne elinde kalmamı istemedi bende bu yolu buldum. Biliyorum okumuş biri için saçma bir karar ama o zaman ki bunalmış halimle bu kararı verdim
28 yaşında insanın "üvey anne elinde kalmak" diye bir endişesi olamaz, meslek sahibi okumuş insan olarak kapıyı vurur kendi evinize çıkarsınız. 8 yaşında değilsiniz, 28 yaşındasınız.
Erkeklerden hoşlanmadığınız halde evleniyorsunuz, bir de adamla istemeye istemeye yatıyorsunuz (ki türkçesi "tecavüz"dür bunun)
Hadi yattınız, korunmuyorsunuz da! Adamın "beni tatmin etmezsen başka kadınlarla yatarım" tehdidine boyun eğip yatağa girmeye devam ediyorsunuz, sonra da "kendimi ezdirmiyorum" diyorsunuz. Yazdıklarınızın hiçbir elle tutulur yanı yok. Kendinizi ayan beyan ezdiriyorsunuz.

Hiç mi bişey okumadınız hayatınızda, bir gazete bir kitap, bir bişey..
28 yaşında bir kadın korunmayı nasıl bilmez saçımı başımı yolucam burda.

Merhaba ben yeni üyeyim. Çok sıkıntıdayım ve birilerine anlatmaz isem psikolojikmen iyi olmayacak.
Ben 4 aylık evliyim ve 3 aylıkda hamileyim. Ve evliliğimi memleketimde,ailemden çok uzaklara gelerek yaptım.Bu evliliği yaparken mantık evliliği yapıcam dedim çünkü 28 yaşındayım ve üniversite,dersler derken pek ilişkim olmadı ki zaten erkeklerden pek haz etmem. Ama beni büyüten babaannemin isteği ile daha erteleyemeden bir nevi görücü usulü ile evlendim.
Evlendiğim adam nişanlı ikende biraz belli ediyordu ama idare ederim diye düşündüm. Öyle olmadı evlendiğim adam tam eski kafalı bana hizmet etmek zorundasın ben işte çalışıyorsam diyor, yetmiyor beni memnun etmezsen gözüm dışarı kayar- senden soğurum-babana söylerim veya boşarım diye tehdit ediyor.
Ağrım var,midem bulanıyor, kasıklarım ağrıyor diyince de o iş için bahane buluyorsun diyip inanmıyor. Kendimi ezdirmiyorum ama psikolojik olarak savaşın içindeyim çünkü daha olduğum duruma alışamadan eşimin psikolojik şiddetine maruz kalıyorum
Cocugunuz dogunca gecikmeden 2. Yi yapın duzelir

Atanamadım başka çıkar yol da bulamadım çünkü hasta babaannem üvey anne elinde kalmamı istemedi bende bu yolu buldum. Biliyorum okumuş biri için saçma bir karar ama o zaman ki bunalmış halimle bu kararı verdim
Allah aşkına 28 yaşında kocaman kadinsiniz ne üvey annesi yahu !
İlla atanmak gerekmez girin bı işe çalışın çalışana iş mi yok .
Yani bu adamda madem böyle öküz çocuktan sonra hemen iş hayatına atılın derim.
Sonra para pul birikim yapıp boşanmak isterseniz öyle bosanirsiniz.

Back
X