Deneyeceğim, çok teşekkürlerRahman süresini oku 7 defa. Aile içi huzur için. Inşallah düzelir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeceğim, çok teşekkürlerRahman süresini oku 7 defa. Aile içi huzur için. Inşallah düzelir.
İnşallah bizim gibi sorun yaşayan her kadın bir an önce başındaki dertten kurtulup mutlu bir hayata kavuşabilir..Maddi özgürlük açısından sevindim siizin adınıza. Çıldırma kısmını anlayabilyorum aynı dertten bende muzdaribim maalesef.
Umarım inşallah.İnşallah bizim gibi sorun yaşayan her kadın bir an önce başındaki dertten kurtulup mutlu bir hayata kavuşabilir..
Eşinizle kendinizi açıklamaya denediniz mi?Çift terapistine gittiniz mi ya da?Anladığım kadarı ile eşinizin üslubu kötü, sizin kendinizi geliştirmenizi teşvik edebilir mesela sana şu kitabı aldım okumak ister misin vs diye?Eşimden nefret etmeye başladım, ona baktığım zaman yüzünde sanki şeytanı görüyorum. Düşünüyorum da onu tanıdığım günden beri aslında hayatımda hiçbirşey yolunda gitmemiş. Kendine özgüveni olan, yaptığım işlerde başarılı ve kendini seven bir insandım. Ama şimdi resmen özgüven eksikliği yaşıyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyormuş gibi hissediyorum. Kendi evimde hep bir tedirginim. Bunu böyle yaparsam kızar mı, bağırır mı diye düşünmekten çok sıkıldım. Her konuda beni eleştiren bir eşim var. Hiçbir yaptığımı beğenmez ve takdir etmez. Aldığım maaşı beğenmez, tv izlerim neden sürekli tv başındasın biraz kendini geliştir diye kızar bağırır.. Hamilelik döneminde olduğum ve riskli bir hamilelik geçirdiğim halde bile beni üzmekten çekinmez. Sanki hayatta hiç güzel birşey yokmuş gibi sürekli ve her konuda herşeyi şikayet eder. Her konuda bana yardımcı olduğunu söyler ama yardım ederken bin tane laf söyler.. kadınlar çok konuşur hiç susmaz derler ya erkekler. Bizim evimizde tam tersi o sürekli konuşur sürekli şikayet eder, ben susar dinlerim. Ama onun o dırdırları hiç bitmez. Ve ben hayatı bana zindan eden bu adamla ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bu adam yüzünden Üzülüp bebeğimi de strese soktuğum için de daha çok üzülüyorum..
Çok garip bi insan ya borsa da para kaybediuo ben ondan hesap sormuyorum bana diyo ki senin yüzünden oldu, ben ne anlarım borsadanEvet o huyu da var. Hatta şöyle birşeyler ters gidiyorsa benim haberimin olmadığı bir konu bile olsa hep senin yüzünden diye değişik bir suçlama tarzı bile var
Evet bu ihtimali de düşünüyorum, eğer bana davrandığı gibi çocugumuza da davranırsa kendisinden nefret edecek bir evladı olacak, aynı şekilde benim psikolojimi bozduğu gibi çocugumda psikolojisi bozuk bir şekilde büyüyecek diye çok korkuyorumBu artık sadece sizin sorununuz değil.
Bebeğiniz biraz büyüyüp, çocuk olduğunda aynı tavırlara maruz kalacak.
Babası onu da sürekli eleştirip, suçlayacak.
Bu durumu da hesaba katarak karar vermenizi tavsiye ederim.
2 yıl sevgililik dönemimiz oldu bu tarzda davranmıyordu, şikayet sorunu hep vardı ama kırıcı değildi. Hatta düzgün bir şekilde anlattığı için bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyordumEvlenmeden önce bu tarz davranışlarını gördünüz mü ?
Benimki de öyle. Dün ben evin reisyim hangi kanalı istersem onu açarım dedi. Öyle bişe yok reis falan yok dedim. Bu bi sinirlendi. Tabiki kendi istediği kanalı açtı. Ben baska odaya gittim .Eylül ayında tatil almıştık. İptal etmiş... Sonra da gelmiş bana diyo ki gördünmü reis kimmişÇok garip bi insan ya borsa da para kaybediuo ben ondan hesap sormuyorum bana diyo ki senin yüzünden oldu, ben ne anlarım borsadanben altın olarak yapmıştım yatırımımı benimki 5 e katladı o battı ya kıskanıyor bide sürekli Bi yarış hali sanki karı koca değiliz düşmanız. Buarada ben muhattap olmuyorum sabah kalkıp annemlere gidiyorım aksam dönüyorum evi otel gibi kullanıyorum evdeyken de hiç yüz vermiyorum aklını başına alırsa ne ala almazsa kendi bilir
Tedavi olmazsa boşanacağınızı söyleyin bence eşiniz hasta ve bu hasta tarafını evlenmeden önce göstermeyerek sizi kandırmış2 yıl sevgililik dönemimiz oldu bu tarzda davranmıyordu, şikayet sorunu hep vardı ama kırıcı değildi. Hatta düzgün bir şekilde anlattığı için bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyordum
Kitaptan falan anlamaz bence bu odunEşinizle kendinizi açıklamaya denediniz mi?Çift terapistine gittiniz mi ya da?Anladığım kadarı ile eşinizin üslubu kötü, sizin kendinizi geliştirmenizi teşvik edebilir mesela sana şu kitabı aldım okumak ister misin vs diye?
Canım benim eşimin 500 kitabı var . Yarısından fazlasını okumus. Eee sonuc??? Yine aynı yine aynı üstte yazdım işte sen anlaKitaptan falan anlamaz bence bu odun
Yüzlerce kez konuştum, hasta olduğunu psikolojisinin bozuk olduğunu düzeleceğine dair sözler verdi, terapiste gitmeyi kabul etti. Daha sonradan vazgeçti. Sorun sadece kişisel gelişim değil o sadece bir örnekti. Mesela bugün yemek yaparken elimden kaptaki doğranmış soğanı düşürdüm. Koşa koşa gelip beceriksizsin bırak bir yemeği yapamadın git onu da ben yaparım diyerek bir anda bağırmaya başldı. Üslup, niyet herşeyinin Kötü olduğunu düşünüyorum artıkEşinizle kendinizi açıklamaya denediniz mi?Çift terapistine gittiniz mi ya da?Anladığım kadarı ile eşinizin üslubu kötü, sizin kendinizi geliştirmenizi teşvik edebilir mesela sana şu kitabı aldım okumak ister misin vs diye?
Boşa okumuş demek kiCanım benim eşimin 500 kitabı var . Yarısından fazlasını okumus. Eee sonuc??? Yine aynı yine aynı üstte yazdım işte sen anla
Bende öyle yapıyordum ama hamileliğin son ayına geldim artık yalnız dışarı çıkamıyorum kasılıp kalıyorum. Mecburen eve tıkalı kaldım bide Pandemiden dolayı evden çalışıyor 7 24 birlikteyiz. Resmen kabus gibi geçiyor günlerÇok garip bi insan ya borsa da para kaybediuo ben ondan hesap sormuyorum bana diyo ki senin yüzünden oldu, ben ne anlarım borsadanben altın olarak yapmıştım yatırımımı benimki 5 e katladı o battı ya kıskanıyor bide sürekli Bi yarış hali sanki karı koca değiliz düşmanız. Buarada ben muhattap olmuyorum sabah kalkıp annemlere gidiyorım aksam dönüyorum evi otel gibi kullanıyorum evdeyken de hiç yüz vermiyorum aklını başına alırsa ne ala almazsa kendi bilir
Evet maalesefBoşa okumuş demek ki![]()
Eşimden nefret etmeye başladım, ona baktığım zaman yüzünde sanki şeytanı görüyorum. Düşünüyorum da onu tanıdığım günden beri aslında hayatımda hiçbirşey yolunda gitmemiş. Kendine özgüveni olan, yaptığım işlerde başarılı ve kendini seven bir insandım. Ama şimdi resmen özgüven eksikliği yaşıyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyormuş gibi hissediyorum. Kendi evimde hep bir tedirginim. Bunu böyle yaparsam kızar mı, bağırır mı diye düşünmekten çok sıkıldım. Her konuda beni eleştiren bir eşim var. Hiçbir yaptığımı beğenmez ve takdir etmez. Aldığım maaşı beğenmez, tv izlerim neden sürekli tv başındasın biraz kendini geliştir diye kızar bağırır.. Hamilelik döneminde olduğum ve riskli bir hamilelik geçirdiğim halde bile beni üzmekten çekinmez. Sanki hayatta hiç güzel birşey yokmuş gibi sürekli ve her konuda herşeyi şikayet eder. Her konuda bana yardımcı olduğunu söyler ama yardım ederken bin tane laf söyler.. kadınlar çok konuşur hiç susmaz derler ya erkekler. Bizim evimizde tam tersi o sürekli konuşur sürekli şikayet eder, ben susar dinlerim. Ama onun o dırdırları hiç bitmez. Ve ben hayatı bana zindan eden bu adamla ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bu adam yüzünden Üzülüp bebeğimi de strese soktuğum için de daha çok üzülüyorum..
AA çok terbiyesiz, ben bile şaşırdımBenimki de öyle. Dün ben evin reisyim hangi kanalı istersem onu açarım dedi. Öyle bişe yok reis falan yok dedim. Bu bi sinirlendi. Tabiki kendi istediği kanalı açtı. Ben baska odaya gittim .Eylül ayında tatil almıştık. İptal etmiş... Sonra da gelmiş bana diyo ki gördünmü reis kimmiş?!?! Hiç aldırmadım tamam ettiysen gitmeyiz dedim sustum ama inanılmaz sinirliyim. Hep bi aşağlık kompleksi yasıyor
Yüzlerce kez konuştum, hasta olduğunu psikolojisinin bozuk olduğunu düzeleceğine dair sözler verdi, terapiste gitmeyi kabul etti. Daha sonradan vazgeçti. Sorun sadece kişisel gelişim değil o sadece bir örnekti. Mesela bugün yemek yaparken elimden kaptaki doğranmış soğanı düşürdüm. Koşa koşa gelip beceriksizsin bırak bir yemeği yapamadın git onu da ben yaparım diyerek bir anda bağırmaya başldı. Üslup, niyet herşeyinin Kötü olduğunu düşünüyorum artık