İyide annesiyle ne diye tartışıyor bir anda size ne diye patladı ben orayı anlamadim.Arkadaşlar ilk defa buraya yazıyorum gerçekten akıl alacak biri olmadığı ve çıkmazda olduğum için size soruyorum eşimle çok iyi zamanlar geçirdik aslında güzeldik 4. Yılda. Sonra bana olan ilgisi sözle azaldı ama davranış olarak iyiydi bu sene daha da uzak hissediyorum ve bunu ona söyledim senden uzaklaşıyorum diye çünkü kavgalar çirkinleşti sözler çirkinleşti ikimiz içinde geçerli bu neyse ben şimdi ailemin yanına geldim tatil için güzelde ayrıldık iyiydi herşey oda annesinin yanına gitti bir kaç gün kalmaya nolduysa beni aradı annesiyle tartıştığını artık kendi bildiğini yapacağını etkin altında kalmak istemediğini o kadar çok şey söylediki öfkeden delirmiş gibi araba kullanıyordu korkumdan cevap vermedim kaza yapar diye sakinleşince konuşalım diye bekledim bir gün mesaj attım napıyorsun diye konuşmak istemediğini artık herkes gibi kendi bildiğini yapacağını söyledi alttan aldım güzel onu sevdiğimi söylediğim uzunca bir mesaj attım ve neredeyse 1 hafta olacak ne arıyor ne mesaj atıyor bende o yazdıklarıma cevap almayınca ne aradım ne mesaj attım sadece 2 kez oğlumuzla görüşmek için aradı beni sormadı bile şuan öyle çıkmazdayım ve şoktayım lütfen yardımcı olun ..
Benim ve annesinin etkisi altında kalıyormuş onla kavga ettim sende yapıyon aynı şeyleri diye beni uyarmak için aramış gibi geldi banaİyide annesiyle ne diye tartışıyor bir anda size ne diye patladı ben orayı anlamadim.
Zaten okuyamıyor bunu söylüyor ama yapamıyor bu ilk demesi değil sadece lafta böyleKoskoca adam ne bu ya. Yani sanki sebeb arıyor gibi. Evli bir adam kendi bildiği okuyamaz kusura bakmasın.
Kaynana dolduruyor herhalde.Zaten okuyamıyor bunu söylüyor ama yapamıyor bu ilk demesi değil sadece lafta böyle
Açık açık konuşun eşinizle bence iki medeni insan gibi sıkıntısının ne olduğunu amacının ne olduğunu ne istediğini falan gibisindenBaşka biri deyip yüreğime indirmeyin lütfen son yıllarda bu trip olayı başladı eskiden ben yapardım şimdi ona döndü
Öyle söylüyor aramızda ve etkimiz altında kaldığını annesinin ne dediğini bilmiyorum onla yaptığı kavgadan sonra bunlar oldusiz braz yapamıyor falan diyerek kendinzi kandırıyorsunuz bence. Eşiniz annesi ve sizin aranızda mı kalıyor? Eğer ikinizde doldurup sıkıştırıyorsanız belki bundan bunalmıştır.
Dayanamadım başka kadın mesajlarına mesaj attım büyük ihtimalle uyuyor erken uyur çünküAçık açık konuşun eşinizle bence iki medeni insan gibi sıkıntısının ne olduğunu amacının ne olduğunu ne istediğini falan gibisinden
Hmm evet şimdi anladım. Ama bu size patlamasını gerektirmez. Bahanesi olmus. Evli biri kafasına göre hareket edemez her konuda. Neyin baskısı bu peki annesi ne demiş olabilirBenim ve annesinin etkisi altında kalıyormuş onla kavga ettim sende yapıyon aynı şeyleri diye beni uyarmak için aramış gibi geldi bana
Bende öyle düşünüyorum fakat başka kadın mesajları beni korkuttu mesaj attım amacını sordum beni aldatıp aldatmafoğını ima eden bişeyler yazdım görmeden silsem mi sabah görür çünküAnlattiklariniza gore eşinizin arada kaldığını düşünüyorum.Evdeyken sanki siz annesiyle ilgili birşeyler diyorsunuz.Annesine gidince de annesi üstüne geliyor eşinizin ve eşinizde sizin ağzınızdan konuşuyorsa gerginlik yaşamışlardır ve eşiniz artık arada kalmaktan sıkılmıştır gibi geliyor ve kafa dinlemek istiyor olabilir.Siz daha iyi bilirsiniz ama sanki durum böyle gibi.üstüne varmayin biraz geri çekin kendinizi.Siz de kafanızı toparlayın biraz.
Aramıyorum annesini bence sebep buHmm evet şimdi anladım. Ama bu size patlamasını gerektirmez. Bahanesi olmus. Evli biri kafasına göre hareket edemez her konuda. Neyin baskısı bu peki annesi ne demiş olabilir
Bende böylr bir durumın içinde olsam büyük ihtimalle aynı eşiniz gibi iki tarafa da rest çekerdim sanırım. Erkek diye trip fakan diyip geçmemek lazım, iki tane kadının yetişkin bir insanı yönelndirmeye çalışmasını canlandırın kafanızda, kaos.Öyle söylüyor aramızda ve etkimiz altında kaldığını annesinin ne dediğini bilmiyorum onla yaptığı kavgadan sonra bunlar oldu
Başka kadın konusu nereden çıktı ki?Ortada böyle birşey yoksa silin mesajı,karpuz kabuğu düşürmeyin.Havalara sokmayın adamı.Bende öyle düşünüyorum fakat başka kadın mesajları beni korkuttu mesaj attım amacını sordum beni aldatıp aldatmafoğını ima eden bişeyler yazdım görmeden silsem mi sabah görür çünkü
Napmalıyım mesaj attım bideBende böylr bir durumın içinde olsam büyük ihtimalle aynı eşiniz gibi iki tarafa da rest çekerdim sanırım. Erkek diye trip fakan diyip geçmemek lazım, iki tane kadının yetişkin bir insanı yönelndirmeye çalışmasını canlandırın kafanızda, kaos.
Ooo tam arada kalmış bı erkek. Büyük ihtimal orta yolu bulamıyor en sonunda da patlamışAramıyorum annesini bence sebep bu
Canım direk başka kadın mı var diye mi sorulur sizinde ortaniz yok herhalde ben diyorum ki böyle terslemek sınırlı konuşmak erkekler için ters etki ediyor düzgünce oturup yüzyüze konuşun diyorum size yani ne bilim evet başka kadın var diyecek hali yok ya size bu sefer yine üste çıkıp sizi sucluycak aranız daha çok açılacakDayanamadım başka kadın mesajlarına mesaj attım büyük ihtimalle uyuyor erken uyur çünkü
Haklısın sildim çok saçma oldu peki napmalıyım susmaya devam mıBaşka kadın konusu nereden çıktı ki?Ortada böyle birşey yoksa silin mesajı,karpuz kabuğu düşürmeyin.Havalara sokmayın adamı.
Mesajları silin ve gidebikirseniz erken dönün eve ben evliliklerde böyle sorunların sıcağı sıcağına konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Konuşursunuz, derdini anlarsınız ve bir şeyleei düzeltmek istiyorsanız karşılıklı kararlar alırsınız. Bu işin erkeği kadını yok bende yönetilmekten nefret ederim, herkesin aklı var sonucta.Napmalıyım mesaj attım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?