Eş sorunu

İyide annesiyle ne diye tartışıyor bir anda size ne diye patladı ben orayı anlamadim.

İyide annesiyle ne diye tartışıyor bir anda size ne diye patladı ben orayı anlamadim.
Benim ve annesinin etkisi altında kalıyormuş onla kavga ettim sende yapıyon aynı şeyleri diye beni uyarmak için aramış gibi geldi bana

Koskoca adam ne bu ya. Yani sanki sebeb arıyor gibi. Evli bir adam kendi bildiği okuyamaz kusura bakmasın.

siz braz yapamıyor falan diyerek kendinzi kandırıyorsunuz bence. Eşiniz annesi ve sizin aranızda mı kalıyor? Eğer ikinizde doldurup sıkıştırıyorsanız belki bundan bunalmıştır.

Başka biri deyip yüreğime indirmeyin lütfen son yıllarda bu trip olayı başladı eskiden ben yapardım şimdi ona döndü
Açık açık konuşun eşinizle bence iki medeni insan gibi sıkıntısının ne olduğunu amacının ne olduğunu ne istediğini falan gibisinden

Anlattiklariniza gore eşinizin arada kaldığını düşünüyorum.Evdeyken sanki siz annesiyle ilgili birşeyler diyorsunuz.Annesine gidince de annesi üstüne geliyor eşinizin ve eşinizde sizin ağzınızdan konuşuyorsa gerginlik yaşamışlardır ve eşiniz artık arada kalmaktan sıkılmıştır gibi geliyor ve kafa dinlemek istiyor olabilir.Siz daha iyi bilirsiniz ama sanki durum böyle gibi.üstüne varmayin biraz geri çekin kendinizi.Siz de kafanızı toparlayın biraz.

siz braz yapamıyor falan diyerek kendinzi kandırıyorsunuz bence. Eşiniz annesi ve sizin aranızda mı kalıyor? Eğer ikinizde doldurup sıkıştırıyorsanız belki bundan bunalmıştır.
Öyle söylüyor aramızda ve etkimiz altında kaldığını annesinin ne dediğini bilmiyorum onla yaptığı kavgadan sonra bunlar oldu

Açık açık konuşun eşinizle bence iki medeni insan gibi sıkıntısının ne olduğunu amacının ne olduğunu ne istediğini falan gibisinden
Dayanamadım başka kadın mesajlarına mesaj attım büyük ihtimalle uyuyor erken uyur çünkü

Benim ve annesinin etkisi altında kalıyormuş onla kavga ettim sende yapıyon aynı şeyleri diye beni uyarmak için aramış gibi geldi bana
Hmm evet şimdi anladım. Ama bu size patlamasını gerektirmez. Bahanesi olmus. Evli biri kafasına göre hareket edemez her konuda. Neyin baskısı bu peki annesi ne demiş olabilir

Bende öyle düşünüyorum fakat başka kadın mesajları beni korkuttu mesaj attım amacını sordum beni aldatıp aldatmafoğını ima eden bişeyler yazdım görmeden silsem mi sabah görür çünkü

Hmm evet şimdi anladım. Ama bu size patlamasını gerektirmez. Bahanesi olmus. Evli biri kafasına göre hareket edemez her konuda. Neyin baskısı bu peki annesi ne demiş olabilir
Aramıyorum annesini bence sebep bu

Öyle söylüyor aramızda ve etkimiz altında kaldığını annesinin ne dediğini bilmiyorum onla yaptığı kavgadan sonra bunlar oldu
Bende böylr bir durumın içinde olsam büyük ihtimalle aynı eşiniz gibi iki tarafa da rest çekerdim sanırım. Erkek diye trip fakan diyip geçmemek lazım, iki tane kadının yetişkin bir insanı yönelndirmeye çalışmasını canlandırın kafanızda, kaos.

Bende öyle düşünüyorum fakat başka kadın mesajları beni korkuttu mesaj attım amacını sordum beni aldatıp aldatmafoğını ima eden bişeyler yazdım görmeden silsem mi sabah görür çünkü
Başka kadın konusu nereden çıktı ki?Ortada böyle birşey yoksa silin mesajı,karpuz kabuğu düşürmeyin.Havalara sokmayın adamı.

Napmalıyım mesaj attım bide

Dayanamadım başka kadın mesajlarına mesaj attım büyük ihtimalle uyuyor erken uyur çünkü
Canım direk başka kadın mı var diye mi sorulur sizinde ortaniz yok herhalde ben diyorum ki böyle terslemek sınırlı konuşmak erkekler için ters etki ediyor düzgünce oturup yüzyüze konuşun diyorum size yani ne bilim evet başka kadın var diyecek hali yok ya size bu sefer yine üste çıkıp sizi sucluycak aranız daha çok açılacak

Başka kadın konusu nereden çıktı ki?Ortada böyle birşey yoksa silin mesajı,karpuz kabuğu düşürmeyin.Havalara sokmayın adamı.
Haklısın sildim çok saçma oldu peki napmalıyım susmaya devam mı

Napmalıyım mesaj attım bide
Mesajları silin ve gidebikirseniz erken dönün eve ben evliliklerde böyle sorunların sıcağı sıcağına konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Konuşursunuz, derdini anlarsınız ve bir şeyleei düzeltmek istiyorsanız karşılıklı kararlar alırsınız. Bu işin erkeği kadını yok bende yönetilmekten nefret ederim, herkesin aklı var sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…