Eş sorunu

halles

Gönlümün yarısı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
308
54
118
35
Arkadaşlar ilk defa buraya yazıyorum gerçekten akıl alacak biri olmadığı ve çıkmazda olduğum için size soruyorum eşimle çok iyi zamanlar geçirdik aslında güzeldik 4. Yılda. Sonra bana olan ilgisi sözle azaldı ama davranış olarak iyiydi bu sene daha da uzak hissediyorum ve bunu ona söyledim senden uzaklaşıyorum diye çünkü kavgalar çirkinleşti sözler çirkinleşti ikimiz içinde geçerli bu neyse ben şimdi ailemin yanına geldim tatil için güzelde ayrıldık iyiydi herşey oda annesinin yanına gitti bir kaç gün kalmaya nolduysa beni aradı annesiyle tartıştığını artık kendi bildiğini yapacağını etkin altında kalmak istemediğini o kadar çok şey söylediki öfkeden delirmiş gibi araba kullanıyordu korkumdan cevap vermedim kaza yapar diye sakinleşince konuşalım diye bekledim bir gün mesaj attım napıyorsun diye konuşmak istemediğini artık herkes gibi kendi bildiğini yapacağını söyledi alttan aldım güzel onu sevdiğimi söylediğim uzunca bir mesaj attım ve neredeyse 1 hafta olacak ne arıyor ne mesaj atıyor bende o yazdıklarıma cevap almayınca ne aradım ne mesaj attım sadece 2 kez oğlumuzla görüşmek için aradı beni sormadı bile şuan öyle çıkmazdayım ve şoktayım lütfen yardımcı olun ..

Kavga bahane uzaklaşmak şahane. Bence özgürlük istiyor.

Eşinizin ailsiyle bir probleminiz mi vardı yani doldurmus olabilir mi kayinvalideniz bu normal değil durduk yere seninle gorusmek istemiyorum demesi ya kafasını karıştıran biri vardır yada bir durum bunun tek çözümü oturup sakince konuşmak

Annesinde kalırken noldu da sizi arayıp böyle bir laf söyledi ki? Acaba annesi mi doldurdu. Boşanma kağıdını evine yollayın. Evli çocuklu bir adamın yapacağı davranışlar böyle olmamalı. Kendi bildiği neyse boşandıktan sonra okusun.

Kocanız 14 yaşında mı? Ne bu ergence tripler? Derdin neyse söyle kardeşim dimi ama

Aramamam kayın validem için sıkıntı sürekli arayıp konuşmak istiyordu bunla yüne kavga olmuştu fakat kabullenmiş tamam demişti bende bu konu yüzünden diye düşüyorum çünkü ortada hiç bir sebep yoktu eskileri açtı

Aramamam kayın validem için sıkıntı sürekli arayıp konuşmak istiyordu bunla yüne kavga olmuştu fakat kabullenmiş tamam demişti bende bu konu yüzünden diye düşüyorum çünkü ortada hiç bir sebep yoktu eskileri

Annesiyle kavga etmiş muhtemelen benle ilgili

Valla kocanız çocuk değil doldurusada gelmesin bir zahmet bence bu ayrı takılma işi eşinizin işine gelmiş hayatında umarım başka biri yoktur yani durduk yere eşiniz böyle degisiyorsa birşey mutlaka vardır

Annesinde olduğuna emin miyiz bir anda bu kadar saçma şekilde ortadan kaybolması bana eğer eşiniz 16 sında ergen değilse saçma geldi

Başka biri deyip yüreğime indirmeyin lütfen son yıllarda bu trip olayı başladı eskiden ben yapardım şimdi ona döndü

Böyle soğuk yapmaya başlayıp, birden bitme noktasına gelmelerin altından başka kadın çıkıyor genelde.

Böyle soğuk yapmaya başlayıp, birden bitme noktasına gelmelerin altından başka kadın çıkıyor gene

Napmalı peki 5 gün sonra eve dönüyorum beni aldatacağına inanmıyorum ama aradığında evde oluyor öyle kadın olsa komşularım der bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…