Eş tarafından yeterince arzulandığını hissedememek

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
668
318
103
34
Merhabalar.Konuyu yanlış yere açmışım silmeye çalıştım olmadı.Yeterince arzulandığımı hissedemiyorum eşim tarafından.Bu durum beni çok üzüyor malesef.Tek sorun gögüslerimin küçük olması mı bilmiyorum.Sevdiğinden eminim .2 yıl önce severek evlendik.Beğenildiğini , arzulandığını hissetmek bir kadın için çok önemli duygular gerçekten.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu durum beni çok yıpratıyor sürekli içime atıyorum bazı şeyleri.Estetik yaptırmak istiyorum öncelikle kendim için.Dolgun gögüslü kadınlar daha mı çok arzulanıyor ya da kendime mi çekemiyorum onu.Kafam çok karışık benzer şeyler yaşayan ya da önerisi olan var mı.Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhabalar.Konuyu yanlış yere açmışım silmeye çalıştım olmadı.Yeterince arzulandığımı hissedemiyorum eşim tarafından.Bu durum beni çok üzüyor malesef.Tek sorun gögüslerimin küçük olması mı bilmiyorum.Sevdiğinden eminim .2 yıl önce severek evlendik.Beğenildiğini , arzulandığını hissetmek bir kadın için çok önemli duygular gerçekten.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu durum beni çok yıpratıyor sürekli içime atıyorum bazı şeyleri.Estetik yaptırmak istiyorum öncelikle kendim için.Dolgun gögüslü kadınlar daha mı çok arzulanıyor ya da kendime mi çekemiyorum onu.Kafam çok karışık benzer şeyler yaşayan ya da önerisi olan var mı.Teşekkür ederim.
Bence sen memelerinden memnun değilsin ve bu özgüven kaybı yaşattırıyor sana yaptırmalısın neden olmasın kocan için olmasa bile sen mutlu olacaksın özgüvenin gelecek özgüvenli kadınlar her zaman ilgi çekicidir unutma 🌸 inşallah güzel ve mutlu bir hayatın olur

Kendin çok istiyorsan yaptır da konuştun mu yani konusmadan nasıl bu kanıya varıyorsun bıçak altına yatcaksın netice de.
Bir kadının çekiciligi özgüveni, cilveliliği pozitif ruh hali bile yeterli bide güzel fizik yapar kendine bakar sırf kendisine saygısından tabi.
Memesi küçük ama çekiciligi üst boyutta insanlar var fır dönüyolar etrafların da. Belki adam da yada evliliginizde başka problemler var. Konuşmuyor musunuz hiç.

Senin gibi düşünen bi üye daha vardı adını hatırlayamadım şimdi göğüslerini yaptırdığı halde kocası arzulamıyor isteksizdi senin sorunun kocanda sende deyil seni seven bedenini de sever onda isteksizlik var diye kendinde kusur arıyorsun bence eşini ikna edip terapi ve ya bi doktora gidin

Göğüslerle alakalı olduğunu sanmıyorum. Ha sen istiyorsan yaptırmak yaptır ama eşin değişmez. Libidolu adama göğüs popo farketmez. Karşınıza alıp konuşun gerekirse terapiste gidin eğer düzeltmek için cabalamiyorsada ya böyle bile bile devam edin yada boşanın.

Göğüsle alakasi yok gibi görünüyo, kendiniz icin yaptiracak saniz yaptirin

Sadece göğüs küçük diye eş arzulamamak saçma geldi bana. Mesela benim de göğüslerim küçük bazen laf arasında ikimiz de keşke daha büyük olsaydı derdik hep ama hiç arzulamamak, uzaklaşmak falan olmadı. Şuan hamilelikte dolayı büyüdüler ikimiz de daha güzel oldu diyoruz ama öncesiyle bir değişiklik olmadı aramızdaki çekimde, cinsel istekte. Bence sorun daha başka bişey iyice araştırın, düşünün. Ve lütfen bir erkeğin sizin vücudunuzu deüiştirmesine veya bu düşünceyi aklınıza sokmasına izin vermeyin. Büyük, küçük hiç fark etmez önemli olan sizsiniz o değil.

Bence sen memelerinden memnun değilsin ve bu özgüven kaybı yaşattırıyor sana yaptırmalısın neden olmasın kocan için olmasa bile sen mutlu olacaksın özgüvenin gelecek özgüvenli kadınlar her zaman ilgi çekicidir unutma 🌸 inşallah güzel ve mutlu bir hayatın olur
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.İnşallah hepimizin güzel ve mutlu bir hayatı olur🤲.Evet malesef benim o anlamda özgüvenim düşük.En küçük sütyeni bile doldurmayan göğüslerim olduğu için kendimi çekici hissedemiyorum.Eşim de o şekilde hissettirmiyor bana

Konununun memelerle alakalı olmadığına adım kadar eminim. Sen kendini köyü hissediyorsan evet yaptır ama kocanı sana çekmek için bıçak altına yatma.
Eşim zaten yaptırmamı istemiyo.Bu şekilde de seviyo ama sevilmek ve arzulanmak farklı şeyler.Cilveli olmamı istediğini söyledi.Onun için gecelikler gitmemi falan istiyo.Malesef ne kadar istesem de yakışmıyo giydiğim şeyler.Acaba yaptırsam özgüvenim artacağı için daha mı güzel olur herşey diye düşünüyorum

Memelerde sorun yok. Eşiniz sizi arzulamıyor büyük ihtimalle, maalesef.
"Sevdiğinden eminim" demişsiniz ama, nasıl gösteriyor sevgisini mesela?

Sorun memelerinde değil emin ol. Adam isteksiz.
Hem yeni evliyiz hem de iki hafta hiç yakınlaşamadık aile evlerinde olduğumuz için .Evimize geldiğimizde ön sevişme bile olmadan kısaca olup bitti.Kendime çekemiyorum galiba diye düşünüyorum.İş güç yoğunluk nedeniyle mi acaba diyorum bazen.Dolgun memelerim olsaydı daha mı farklı olurdu bilmiyorum

Hem yeni evliyiz hem de iki hafta hiç yakınlaşamadık aile evlerinde olduğumuz için .Evimize geldiğimizde ön sevişme bile olmadan kısaca olup bitti.Kendime çekemiyorum galiba diye düşünüyorum.İş güç yoğunluk nedeniyle mi acaba diyorum bazen.Dolgun memelerim olsaydı daha mı farklı olurdu bilmiyorum

Alakası yok. Yeni evli bir adam memeye mi bakar Allah aşkına. Sonraki yıllarda hissetseniz neyse de.

Memelerde sorun yok. Eşiniz sizi arzulamıyor büyük ihtimalle, maalesef.
"Sevdiğinden eminim" demişsiniz ama, nasıl gösteriyor sevgisini mesela?
İkimiz de devlet memuruyuz .Ev işlerinde yardımcı anlayışlı bir eş.Başka bir sorunumuz yok şükür.Sadece ihtiyaç olunca birlikte olunuyor gibi hissediyorum.Sarılırız sürekli temas halindeyiz.Ya bu durum benim öz güvenimi düşürdüğünden yada arzulamıyor çözemedim.

Sadece ihtiyaç olunca birlikte olunuyor gibi hissediyorum.
Öyle hissediyorsanız, gerçekten öyledir zaten. Kadınların bu konulardaki kendi sezgilerine hep güvenmeleri lazım.
Önsevişme denen şey iki insanın birbirini "sevmesi"dir zaten, sevişmektir. Bu yoksa size karşı güçlü bir isteği de yoktur maalesef. Eve yardım etmesi vs pek bişey ifade etmiyor, onu zaten yapması gerekiyor.

Back
X